Valitse lämpöpumppu, joka huomioi myös tulevaisuuden asumisen tarpeet

Uusi NIBE S -sarja tuo kotiisi kaikki nykyaikaisen lämmitysjärjestelmän tarjoamat edut.

S-sarjan selkeä ohjaus ja sisäänrakennettu wifi helpottavat arkea mahdollistaen laitteen hallinnan missä ja milloin vain.S-sarjan selkeä ohjaus ja sisäänrakennettu wifi helpottavat arkea mahdollistaen laitteen hallinnan missä ja milloin vain.

Tekninen kehitys kodeissa ja yhteiskunnassa on nopeaa, joten tämän päivän uutuudet ja häkellyttäviltäkin tuntuvat asiat ovat pian arkipäiväisiä − jopa itsestään selviä.

Koska NIBE S -sarjan lämpöpumput on kehitetty paitsi nykypäivän myös tulevaisuuden koteihin, niissä on valmius muun muassa sähkön kysyntäjoustoon, älykodin automatiikkaan ja puheohjaukseen.

Voit ohjata kotisi tärkeitä toimintoja yhdestä paikasta – myös etänä

Jo nyt S-sarjan monipuolisuus tulee parhaiten esiin sen liitettävyydessä. Lämpöpumppuun voidaan liittää lukuisia muita kodin toimintoja, kuten aurinkosähkö, viilennys ja ilmanvaihto, joita kaikkia ohjataan kätevästi yhdestä paikasta.

Kun S-sarja yhdistetään nettiin sisäänrakennetun wifin avulla, koko järjestelmän valvonta ja hallinta onnistuu myUplink-palvelun avulla kätevästi myös etänä.

Palvelua voi käyttää tietokoneella sekä älypuhelimeen tai tablettiin ladattavalla sovelluksella, jolloin saat yhdellä silmäyksellä reaaliaikaisen kokonaiskuvan kotisi ja lämmitysjärjestelmäsi tilasta. Tarpeen tullen sovelluksen käyttöoikeuden pystyy antamaan myös huoltomiehelle, joka voi omalta puhelimeltaan tarkistaa, että järjestelmän säädöt ja arvot ovat kunnossa.
 

Saat yhdellä silmäyksellä reaaliaikaisen kokonaiskuvan kotisi ja lämmitysjärjestelmäsi tilasta.

Laite ilmoittaa ohjelmistopäivityksistä ja huomioi jopa sääennusteen parhaan käyttömukavuuden saavuttamiseksi. Halutessaan käyttöön voi ottaa myös pörssisähköohjauksen, jolloin laite optimoi toimintaansa halvimpien sähkötuntien aikaan tuoden lisää säästöä.

Huhtikuussa myyntiin tulleeseen S-sarjaan kuuluu kaksi hyötysuhteeltaan huipputasoista invertteriohjattua maalämpöpumppua, joita kumpaakin on saatavilla kolmessa teholuokassa. Lisäksi S-sarjan sisäyksikkö on tuonut upouuden ohjauksen NIBEn Polar-, Vento- ja Split Box -ilma-vesilämpöpumppupaketteihin.

Katso lisätietoa: www.nibe.fi

NIBE_F2120_VVM S320_hero_edit 400px 72dpi (002)

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
20.4.2020