Asiat hoituvat myös etäyhteydellä

Etäyhteyksien käyttö laajenee vauhdilla. Muutamassa viikossa olemme oppineet hoitamaan asioita uudella tavalla. Yhä useampi asia hoituu nyt etäyhteyksien avulla. Osa työskentelee, opiskelee, treenaa ohjatusti ja pitää yhteyttä sukulaisiin sekä ystäviin etäyhteyden välityksellä. Nyt hoituvat myös monet rakentamis- ja remontointihankkeiden valmistelut etäyhteyksien avulla.

Keittiömaailma-inkku

Kodin kunnostus kiinnostaa

Vallitsevassa tilanteessa kiinnostus kodin kunnostamiseen on kasvamassa. Kotona on nyt vietetty aikaa tavanomaista enemmän ja moni on kyhännyt itselleen etätyöpisteen kotiin. On mahdollista, että etätyön tekeminen kasvaa pysyvästi. Kodista on tullut yhtäkkiä yhä tärkeämpi ja on ollut aikaa kiinnittää sen toimivuuteen ja viihtyisyyteen enemmän huomiota.

Keittiön suunnittelu onnistuu kotoa käsin

Saadut kokemukset ovat olleet hyviä. Kysyimme asiaa Keittiömaailmasta ja Markkinointipäällikkö Satu Halla kommentoi asiaa seuraavasti.

- Etäpalaverit sujuvat itse asiassa tosi hyvin, niin myyjien kuin asiakkaiden mielestä. Iso digiloikka on lyhyessä ajassa otettu.

Kelpaisiko ilmainen valaistussuunnitelma? Etänä tai paikan päällä!

Suunnitelmat laatii aina yksilöllisesti LedStoren valaistusammattilainen. Veloituksettomiin suunnitelmiin riittävät taustatiedoiksi esim. valokuvat kohteesta ja ruutupaperiluonnos tilan mitoista. Laajemmat, maksulliset suunnitelmat, esim. sähkösuunnitelman tueksi piirretään halutulla tarkkuustasolla mittakaavassa olevaan pohjapiirrokseen, keittiösuunnitelmaan ja/tai julkisivukuviin ja toimitetaan pdf-muodossa sähköpostilla.

Tutustu lisää ja jätä yhteydenottopyyntö>>

Virtuaaliset taloesittelyt

Perinteiset taloesittelyt ovat myös muuttaneet muotoaan. Rakenteilla oleviin kohteisiin on tarjolla virtuaaliesittelyjä. Selkeänä etuna on se, ettei kohteen etäisyys enää vaikuta.

Taloesittelyt löytyvät perinteiseen tapaan palvelumme etusivulta Taloesittelyt väliotsikon alta Rakentaja.fi
 

Talovalmistajat palvelevat myös verkossa

Talovalmistajien myynti on siirtynyt nyt myös verkkoon muiden tuttujen tapojen lisäksi.

Kontio-myyjät lähettävät sinulle kutsun verkkotapaamiseen, jossa voitte yhdessä käyttää äänen lisäksi videoita sekä näytön jakamista - näin asioiden käsittely on helppoa ja mukavaa. Tutustu muutamiin Kontion malleihin.Verkkokauppa-asiointi on luonnollisesti myös lisääntynyt. Poikkea myös verkkokaupassamme:

 
Julkaistu
15.4.2020