Upea pihasauna valmiina pakettina

Saunominen ja kesä kuuluvat erottamattomasti yhteen. Trendikäs pihasauna on helppo tapa tuoda rentoutumisen mahdollisuudet omaan pihapiiriin niin järven rannalla kuin kaupunkiympäristössä. Nopeasti pystytettävät kokonaisuudet, joissa on kaikki tarvittava mukana, helpottavat tekemään haaveista totta.

         Harvian Solide-mallistosta löydät omalle pihalle sopivan kokonaisuuden.         Harvian Solide-mallistosta löydät omalle pihalle sopivan kokonaisuuden.

Valmispaketti on helppo vaihtoehto

Pihasaunan voi rakentaa tai rakennuttaa, mutta helpoin tapa on tilata valmis kokonaisuus. Asennusvalmiissa pihasaunassa on usein kaikki tarvittava mukana, eikä sauna tarvitse muuta kuin perustukset. Näin matka ajatuksesta täydelliseen saunahetkeen ei ole kovin pitkä. 

Pihasaunan oma tyyli

Pihasaunat ovat nyt trendikkäitä ja niitä löytyy monen eri tyylisiä. Erityisesti uusilla asuinalueilla pitää ulkoasuun kiinnittää huomiota. Modernin ja yksinkertaisen linjakas muotoilu näkyy nyt myös pihasaunoissa.

Pelkistetty linjakkuus on aina sopinut suomalaiseen makuun. Tunne on tärkeä elementti nykyaikaisessa rakennussuunnittelussa. Puurakentaminen on aina edustanut kestävää kehitystä ja tukenut sen periaatteita. Mikä voisi olla tunnelmallisempaa kuin puinen pihasauna, jossa viettää aikaa yksin ja yhdessä.

Iso, keskikokoinen vai pieni pihasauna?

Pihasauna sopii niin omakotitalon pihaan kuin järvenrantaan mökin yhteyteen. Huomioi valinnassa saunojien määrä ja käytettävissä oleva tila. Esim. Solide Compact on näppäränkokoinen lisä pienellekin pihalle ja sinne mahtuu kerrallaan 3-4 saunojaa. Sauna terasseineen ei vie paljoa tilaa, mutta jokainen neliö on käytetty tarkkaan hyväksi ja otettu suunnittelussa huomioon. Pienikin voi olla erittäin toimiva ratkaisu.

Solide pihasaunoja on 4 eri kokoa, josta Solide Compact on pienin. Suurin Solide-malli sisältää löylyhuoneen, pukuhuoneen ja saunatuvan. Mallissa on myös ihana katos, jonka alla on tilaa vaikka poreammeelle. Mukavan suojaisaa vilvoittelupaikka saunan jälkeen.

Solide Compact on Solide-pihasaunoista pienin. Pihasaunapaketti sisältää kaiken saunomiseen tarvittavan.Solide Compact on Solide-pihasaunoista pienin. Pihasaunapaketti sisältää kaiken saunomiseen tarvittavan.
Pihasaunamalli Solide 3 tarjoaa upeat puitteet saunaelämykselle omalla kotipihallasi. Pihasaunamalli Solide 3 tarjoaa upeat puitteet saunaelämykselle omalla kotipihallasi. 

Pihasaunan osat

Asennusvalmis pihasauna sisältää kaiken mitä pihasaunassa tarvitset kiinnitystarvikkeita myöten. Pihasaunoja on neljä erilaista kokoa. Solide Compact on uutuus, joka on tarkoitettu 3-4 saunojalle. Solide Compact on Harvian saunatehtaan johtaja Vesa Vehmaan suunnittelema moderni kokonaisuus vaativallekin saunojalle. Kokonaisuus on kaunista, 40 mm vahvaa vaaleaa kuusta, joka on helppo käsitellä myös halutun väriseksi.

Pihasaunojen toimitukset sisältävät Harvia 20 Pro -kiukaan. Kiuas takaa hyvät ja pehmeät löylyt, eikä puhti kiukaasta lopu kesken saunomisen. Toimitukseen kuuluvat myös suojaseinä- ja alusta sekä teräspiippu. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia lauteiden, nousujakkaran tai selkänojan hankinnasta. Kaikki lauteisiin tarvittava on mukana pihasaunapaketissa.

Lue lisää Solide-pihasaunan toimitussisällöstä täältä.

Harvian Solide Compact on pieni, täydellinen pihasaunapakettiHarvian Solide Compact on pieni, täydellinen pihasaunapaketti

Yhdistele unelmiesi kesäkeidas

Nykyään rakennetaan paljon pihapiirejä, jotka ovat täynnä kokonaisvaltaista toimintaa. Emme enää erottele eri funktioita toisistaan, vaan koti on nyt myös vapaa-ajan keskus. Hiilijalanjälkemme ja ekologisuutemme voimme näyttää myös omassa pihapiirissämme. Ei tarvitse matkustaa kauas, kun omalta pihalta jo löytyy unelmien kesäkeidas. Pihasaunan ympärille voi rakentaa laajemmankin rentoutumisvyöhykkeen yhdistämällä sen esimerkiksi grillikatoksen, ruokailutilan, puuvajan, paljun tai vaikka kaikkien kanssa.

Jos haluat rakentaa itse

Kaikki alkaa suunnittelusta. Mihin kohtaan lauteet? Mikä kiuas? Minkälainen panelointi? Mikä puulaji? Jos kaikki suunnitelmat tuntuvat pyörivän päässä vain ympyrää, ota avuksi Harvian ilmainen Sauna Designer -suunnitteluohjelma. Käyttä hyödyksesi netistä löytyviä suunnitteluohjelmia ja suunnittele itsellesi omien unelmiesi sauna.

Vinkkejä löydät vaikka Harvian saunaideat-sivulta.

 
Päivitetty
17.8.2020