DNA netti pientaloille

Vaikka koko perhe katselisi Netflixiä samaan aikaan, ei netti pätki eikä kuvanlaatu kärsi. Monikäyttöinen ja tulevaisuuden kestävä kodin netti varmistaa, että myös älylukot, turvajärjestelmät ja muut laitteet toimivat luotettavasti. Riittävä nopeus takaa, etteivät elokuvat ja sarjat pätki. DNA Valokuitu Plus -verkossa saat nopean netin lisäksi kaapeli-TV-kanavat parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla. DNA:n verkossa data liikkuu jo nyt gigan nopeudella, tulevaisuudessa jopa 10 gigan.

 

LAPSET

5 syytä liittyä DNA:n verkkoon

Luotettava yhteys nyt ja tulevaisuudessa

  • Asiantuntijamme tekevät päivittäin töitä sen eteen, että verkkomme toimivat ja kehittyvät, jotta saat kotiisi toimintavarman netin, nyt ja tulevaisuudessa. Huippunopea yhteys saattaa vaikuttaa positiivisesti myös asuntosi arvoon.

Laaja valikoima TV-kanavia

  • Nopea 5G-verkko tekee maksu-tv-kanavien ja mm. DNA TV Hubin elokuvien ja sarjojen katsomisesta vaivatonta, kun kuva ei pätki. Tiedostojen lataaminen nopeutuu ja esim. 4K-elokuvat ovat saman tien katsottavissa. 5G-verkon kymmenkertaiset nopeudet ja jopa gigan yhteydet takaavat, että netti ei pätki, vaikka nettiä käyttävien laitteiden määrä kodeissa tulevaisuudessa vielä kasvaa.

Nopea netti kodin kaikille laitteille

  • DNA:n verkko mahdollistaa nopean netin myös tuleville vuosille. Vaikka koko perhe katselisi Netflixiä usealla laitteella samaan aikaan, ei netti pätki eikä kuvanlaatu kärsi.

Helppo avaimet käteen -asennus

  • Asennukset suunnitellaan aina yhdessä kanssasi. Jotta mahdollisista kaivaustöistä olisi mahdollisimman vähän haittaa, kiinteä yhteys pyritään asentamaan aina olemassa olevaan tonttiputkeen. Jos se ei ole jostain syystä mahdollista, kaivetaan uusi ura. Kaivuutöiden jälkeen istutukset ja pihatontut palautetaan paikalleen. DNA Kotikaapelin asennustöissä asentaja tekee kaapeliliittymän kytkennän kiinteistön antennisisäverkkoon, suorittaa kanavahaun yhteen televisioonn sekä asentaa kaapelilaajakaistaliittymän toimintakuntoon.

Reilusti DNA Maksaa 0 % korolla ja 0 % kuluilla

  • DNA Valokuitu Plus -verkossa ja nopeassa 5G-verkossa saat kytkentämaksulle jopa 60 kk kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

    Jätä yhteydenottopyyntö


Nopea netti ja kaapeli-TV samassa

Ukkeli 2

DNA Plus Valokuitu -verkko tuo mukanaan paitsi nopean netin, myös enemmän katsottavaa: monipuolisen valikoiman vapaassa katselussa olevia kaapelikanavia, myös teräväpiirrolla. Laajan ilmaiskanavatarjonnan lisäksi voit valita kanavapaketeista urheilua, elokuvia, suosikkisarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia.

DNA Koti 5G – luotettava yhteys kotiisi
​​​​​​​

DNA Koti 5G tuo omakotitaloon tai paritaloon nopean ja toimintavarman netin. Luotettavalla yhteydellä koko perhe viihtyy nyt ja tulevaisuudessa! 5G-verkossa netti on entistä nopeampi ja käyttöönottokin helppoa, sillä asentajamme huolehtii kaikesta puolestasi.


 

5G-talokuva-300x150
 
Julkaistu
8.4.2020