Ilma-vesilämpöpumpuissakin on eroja – fiksuilla valinnoilla säästät enemmän aikaa, vaivaa ja rahaa

Kun valitset kotiisi NIBEn ilma-vesilämpöpumpun uudella S-sarjan sisäyksiköllä, käytössäsi on kaikki nykyaikaisen lämmitysjärjestelmän tarjoamat edut. NIBE S -sarjaan voidaan liittää myös muita kodin toimintoja, kuten aurinkosähkö, viilennys ja ilmanvaihto, joita kaikkia on mahdollista valvoa kätevästi samasta paikasta.

ingressi3

Ilma-vesilämpö sopii niin uudis- kuin korjausrakentamiseen pientalosta isoon kiinteistöön, kun talossa on vesikiertoinen lämmitys. Erityisen hyvin se sopii kohteisiin, joiden tontille ei ole mahdollista asentaa maalämmön vaatimaa lämmönkeruuputkistoa tai porakaivoa. Koska energiakaivoa ei tarvita, tarvetta ei ole suurille kaivuu- ja poraustöille eikä rakennusvalvonnan toimenpideluvalle.

Ilma-vesilämpöpumppu käyttää lämmönlähteenään luonnosta ilmaiseksi saatavaa ulkoilman lämpöenergiaa. Vara- ja lisälämmönlähteenä toimiva sähkövastus kytkeytyy päälle tarvittaessa, kuten kovimpien pakkashuippujen aikana. Lämmityskustannuksissa voidaan säästää vielä lisää käyttämällä ilma-vesilämpöpumppua myös käyttöveden lämmittämiseen. 

Ilma-vesilämpöpumpun hintaan vaikuttavat sekä suorituskyky että muut ominaisuudet. Premium-tason ilma-vesilämpöpumppu, kuten NIBE Polar, saavuttaa parhaimmillaan maalämpöjärjestelmän vuosihyötysuhteen.

Ilma-vesilämpöpumpun tuoma energiasäästö voi olla jopa 60 %. Koska hankintakustannukset pysyvät kohtuullisina, pienentyneet lämmityskulut tuovat nopeasti säästöä.

Laske, miten paljon voit säästää
 

Muista ELY-keskuksen 4 000 euron suora tuki, kun vaihdat öljylämmityksen maalämpöön tai ilma-vesilämmitykseen!

NIBE_F2120_VVM S320_hero_edit 400px 72dpi

Uusi S-sarja tuo säästöä ja helppoutta arkeen

NIBE S -sarjan VVM S320 -sisäyksikkö huolehtii talon lämmityksestä osana Polar-, Vento- tai Split Box -ilma-vesilämpöpumppujärjestelmää. Järjestelmä lämmittää myös käyttöveden, ja siihen voidaan liittää lukuisia muita toimintoja, kuten aurinkosähkö, Cool-IN-viilennys ja Alto Smart -ilmanvaihto.

S-sarja on laajentunut nyt myös NIBE PLUS -ilma-vesilämpöpaketteihin, jotka ovat saaneet S-sarjan SMO S40 -sisäyksikön. PLUS-paketit on tarkoitettu erilaisiin hybridilämmitysratkaisuihin, kuten vanhan öljykattilan rinnalle.

Kun lämpöpumppu yhdistetään nettiin, koko järjestelmää on mahdollista valvoa myUplink-palvelun avulla kätevästi ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelua voi käyttää tietokoneella sekä älypuhelimeen tai tablettiin ladattavalla sovelluksella, jonka käyttöliittymä on selkeä ja pelkistetty. Saat siis yhdellä silmäyksellä helposti reaaliaikaisen kokonaiskuvan kotisi ja lämmitysjärjestelmäsi tilasta. Halutessasi voit ottaa käyttöön Smart Price Adaption -pörssisähköohjauksen, jolloin laite optimoi toimintaansa halvimpien sähkötuntien aikaan tuoden lisää säästöä.

Mahdollisesta toimintahäiriöstä saat heti ilmoituksen myUplinkiin ja sähköpostiisi. Tarpeen tullen sovelluksen käyttöoikeuden pystyy antamaan myös huoltomiehelle, joka voi omalta puhelimeltaan tarkistaa, että järjestelmän säädöt ja arvot ovat kunnossa.

Tiesitkö? Voit antaa lämpöpumppujärjestelmäsi huomioida asuinpaikkasi sääennusteen, mikä on kätevää etenkin ulkolämpötilan nopeissa muutoksissa. Lämpöpumpun fiksu ohjaus ennakoi esimerkiksi nopeasti kiristyvän pakkasen ja pystyy näin vieläkin tehokkaammin pitämään sisälämpötilan vakaana ja miellyttävänä.
Luontokuva

NIBE S -sarjan laitteet on kehitetty paitsi nykypäivän myös tulevaisuuden koteihin. Tekninen kehitys on nopeaa, joten asiat, jotka tänään ovat upouusia ja häkellyttävä, ovat pian arkipäiväisiä – jopa itsestään selviä. S-sarjassa onkin huomioitu erityisesti se, mitä teknistä kehitystä kodeissa ja yhteiskunnassa tulee tapahtumaan. Siksi S-sarjan laitteissa on valmius muun muassa puheohjaukseen ja sähkön kysyntäjoustoon.

Tutustu myös S-sarjan maalämpöpumppuihin!

 

5 hyvää syytä valita NIBEn ilma-vesilämmitys

  • NIBEn lämpöpumput on suunniteltu ja valmistettu pohjoisiin olosuhteisiin. Vuosikymmenien systemaattisen tuotekehityksen tuloksena on korkealaatuinen tuotesarja suomalaisiin vaatimuksiin.
  • NIBEn ilma-vesipumppujen korkean hyötysuhteen ja modernin teknologian ansiosta lämmitys on tehokas ja hiljainen sekä rahaa ja luontoa säästävä.
  • Kaikki NIBEn ilma-vesilämpöpumput ovat invertterikäyttöisiä, eli ne mukautuvat muuttuvaan lämmön tarpeeseen kierroslukua säätämällä. Alhainen käynnistysten määrä säästää kompressoria.
  • Voit hakea lämmitysinvestointiin NIBE-rahoitusta. Rahoitusta on mahdollista saada koko investoinnille aina itse tuotteesta asennukseen asti. Syyskampanja-aikana 17.8.−20.11.2020 tehtyihin uusiin NIBE-rahoitussopimuksiin saa 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
  • 3 vuoden tehdastakuun lisäksi NIBE tarjoaa 3 vuoden NIBETURVAn lisävakuutuksena kaikille rekisteröidyille NIBEn lämpöpumpuille. NIBETURVAa voi halutessaan jatkaa pienestä vuotuisesta lisämaksusta.

Hyödynnä syksyn kampanjaetu!

Kun hankit* ilma-vesilämpöpumppupaketin NIBE Polar tai Split Box tai maalämpöpumpun NIBE S1255 kampanja-aikana 17.8.−20.11.2020, saat kaupan päälle Samsung Galaxy Tab A 10.1 4G -tabletin aidossa nahkakotelossa sekä myUplink-sovelluksen Premium-tason käyttöösi veloituksetta 3 kuukaudeksi. Lue lisää kampanjasta täällä >>>.

(*tilaus ja toimitus kampanja-aikana)

Kiinnostuitko? Jätä NIBElle yhteydenottopyyntö!


 
Päivitetty
15.10.2020