Ohjaa kotisi tärkeitä toimintoja kätevästi yhdestä paikasta – myös etänä

Kun valitset kotiisi ilma-vesilämpöpumpun uudella S-sarjan sisäyksiköllä, käytössäsi on kaikki nykyaikaisen lämmitysjärjestelmän tarjoamat edut. Lämpöpumppuun voidaan liittää muita kodin toimintoja, kuten aurinkosähkö, viilennys ja ilmanvaihto, ja koko järjestelmää on mahdollista valvoa kätevästi samasta paikasta.

Uusi NIBE S -sarjan sisäyksikkö huolehtii talosi lämmityksestä osana NIBEn Polar-, Vento- tai Split Box -ilma-vesilämpöpumppujärjestelmää. Lämpöpumppu lämmittää myös käyttöveden, ja siihen voidaan liittää lukuisia muita toimintoja, kuten aurinkosähkö, Cool-IN-viilennys ja Alto Smart -ilmanvaihto.

Kun lämpöpumppu yhdistetään nettiin, koko järjestelmää on mahdollista valvoa ja hallita myUplink-palvelun avulla kätevästi myös etänä. Palvelua voi käyttää tietokoneella sekä älypuhelimeen tai tablettiin ladattavalla sovelluksella, jonka käyttöliittymä on selkeä ja pelkistetty. Yhdellä silmäyksellä saat siis helposti reaaliaikaisen kokonaiskuvan kotisi ja lämmitysjärjestelmäsi tilasta.

Mahdollisesta toimintahäiriöstä saat heti ilmoituksen myUplinkiin ja sähköpostiisi. Tarpeen tullen sovelluksen käyttöoikeuden pystyy antamaan myös huoltomiehelle, joka voi omalta puhelimeltaan tarkistaa, että järjestelmän säädöt ja arvot ovat kunnossa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tiesitkö? Voit antaa lämpöpumppusi huomioida asuinpaikkasi sääennusteen, mikä on kätevää etenkin ulkolämpötilan nopeissa muutoksissa. Lämpöpumpun fiksu ohjaus ennakoi esimerkiksi nopeasti kiristyvän pakkasen ja pystyy näin vieläkin tehokkaammin pitämään sisälämpötilan vakaana ja miellyttävänä.

NIBE S -sarjan lämpöpumput on kehitetty paitsi nykypäivän myös tulevaisuuden koteihin. Tekninen kehitys on nopeaa, joten asiat, jotka tänään ovat upouusia ja häkellyttävä, ovat pian arkipäiväisiä – jopa itsestään selviä. S-sarjan lämpöpumpuissa onkin huomioitu erityisesti se, mitä teknistä kehitystä kodeissa ja yhteiskunnassa tulee tapahtumaan. Siksi S-sarjan laitteissa on valmius muun muassa puheohjaukseen ja sähkön kysyntäjoustoon.

Tutustu myös uusiin S-sarjan maalämpöpumppuihin!

 

Asennus on helppoa, eikä poraustöitä tarvita

Ilma-vesilämpöpumppu käyttää lämmönlähteenään luonnosta ilmaiseksi saatavaa ulkoilman lämpöenergiaa. Lämmityskustannuksissa voidaan säästää vielä lisää käyttämällä ilma-vesilämpöpumppua myös käyttöveden lämmittämiseen. Siksi NIBEn ilma-vesituotepaketeissa on integroitu käyttövesivaraaja.
 

Ilma-vesilämpöpumpun hankinta on helppoa ja asennus nopeaa.

Ilma-vesilämpö sopii niin uudis- kuin korjausrakentamiseen pientalosta isoon kiinteistöön, kunhan talossa on vesikiertoinen lämmitys. Erityisen hyvin se sopii kohteisiin, joiden tontille ei ole mahdollista asentaa maalämmön vaatimaa lämmönkeruuputkistoa tai porakaivoa. Koska energiakaivoa ei tarvita, tarvetta ei ole suurille kaivuu- ja poraustöille eikä rakennusvalvonnan toimenpideluvalle.

Tuotepaketissa on mukana vara- ja lisälämmönlähteenä sähkövastus, jonka automatiikka kytkee päälle tarvittaessa, kuten kovimpien pakkashuippujen aikana.

Ilma-vesilämpöpumpun tuoma energiasäästö voi olla jopa 60 %.

Ilma-vesilämpöpumpun hintaan vaikuttavat sekä suorituskyky että muut ominaisuudet. Premium-tason ilma-vesilämpöpumppu, kuten NIBE Polar, saavuttaa parhaimmillaan edullisen maalämpöjärjestelmän energiatehokkuuden. Koska hankintakustannukset pysyvät kohtuullisina, pienentyneet lämmityskulut tuovat nopeasti säästöä.

Laske, miten paljon voit säästää

5 hyvää syytä valita NIBEn ilma-vesilämmitys

  • NIBEn lämpöpumput on suunniteltu ja valmistettu Pohjoisiin olosuhteisiin. Vuosikymmenien systemaattisen tuotekehityksen tuloksena on korkealaatuinen tuotesarja suomalaisiin vaatimuksiin.
  • NIBEn ilma-vesipumppujen korkean hyötysuhteen ja modernin teknologian ansiosta lämmitys on tehokas ja hiljainen sekä rahaa ja luontoa säästävä.
  • Kaikki NIBEn ilma-vesilämpöpumput ovat invertterikäyttöisiä, eli ne mukautuvat muuttuvaan lämmön tarpeeseen kierroslukua säätämällä. Alhainen käynnistysten määrä säästää kompressoria.
  • Voit hakea lämmitysinvestointiin NIBE-rahoitusta. Rahoitusta on mahdollista saada koko investoinnille aina itse tuotteesta asennukseen asti.
  • 3 vuoden tehdastakuun lisäksi NIBE tarjoaa 3 vuoden NIBETURVAn lisävakuutuksena kaikille rekisteröidyille NIBEn lämpöpumpuille.

Kiinnostuitko? Jätä NIBElle yhteydenottopyyntö! 
Julkaistu
13.4.2020