Keittiösuunnittelu onnistuu kätevästi verkkotapaamisessa

Keittiöala on totutusti hyvin myymäläsidonnaista. Onhan materiaaleja mukava päästä hypistelemään ja vertailemaan. Digitaalisuus on kuitenkin tullut avuksi myös keittiösuunnitteluun. Keittiömaailman Uuden ajan keittiömyymälöissä hyödynnetään digitaalisia toiminnallisuuksia, joilla keittiösuunnittelun voi aloittaa jo kotoa käsin. Nyt myös tapaaminen suunnittelijan kanssa voidaan toteuttaa etäyhteyden avulla.

Keittiömaailma-inkku

A la Carte- ja Petra-keittiöitä edustava Keittiömaailma otti käyttöön videotapaamiset asiakkaiden kanssa.

- Meillä on käytössämme nykyaikaiset välineet, joiden avulla keittiösuunnitelmat voidaan vaivattomasti käydä läpi videoyhteyden kautta. Tämä nopeuttaa ja helpottaa suunnitteluprosessia ja on erityisen tarpeellista nyt, kun muuta kuin välttämätöntä liikkumista tulee rajoittaa, kertoo Espoon Keittiömaailman suunnittelija Jenna Selkamo.

Jennan asiakas Anne Sipilä kokeili verkkotapaamista, joka toteutettiin Teams-etäyhteyden avulla.

- Suunnitelmaa oli helppo käydä läpi ja samalla Jenna teki hyviä huomioita toiveideni pohjalta. Mielestäni sain verkkotapaamisesta samat hyödyt kuin olisin saanut myymälässäkin. Lisäksi säästin aikaa ja vaivaa, kun tapaaminen käytiin kätevästi kotoa käsin.

Etäsuunnittelu korostuu erityisesti nyt poikkeustilanteessa, mutta Keittiömaailmassa uskotaan, että verkkosuunnittelu on alan trendi myös tulevaisuudessa. Näin suunnittelun voi tehdä ammattilaisen kanssa mukavasti omalta kotisohvalta.

5 askelta sujuvaan verkkotapaamiseen

1. Varaa suunnitteluaika paikkakuntasi Keittiömaailmaan
2. Suunnittelija ottaa sinuun yhteyttä ja vahvistaa tapaamisajan.
3. Saat ohjeet sähköpostiin, jotta tiedät miten toimia.
4. Voit toimittaa keittiösuunnittelijalle ennen tapaamista kuvia ja mitat tai pohjakuvan keittiöstä ja mahdollisesti muista suunniteltavista tiloista.
5. Sovittuna ajankohtana suunnittelija ottaa yhteyttä ja jakaa näyttönsä (esim. Teams tai Skype). Unelmakeittiösi suunnittelu voi alkaa!
 


Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Julkaistu
6.4.2020