Hiljainen ja tehokas kärynpoisto keittiöön

Liesikuvun ja huippuimurin yhdistelmä on tehokas ja hiljainen tapa poistaa ruoanlaitossa syntyneet käryt ja höyryt keittiöstä. Kuvituskuva: Asuntomessut 2019.Liesikuvun ja huippuimurin yhdistelmä on tehokas ja hiljainen tapa poistaa ruoanlaitossa syntyneet käryt ja höyryt keittiöstä. Kuvituskuva: Asuntomessut 2019.

Perinteinen ratkaisu keittiön käryjen poistoon on liesituuletin, jossa on integroitu moottori. Integroidulla moottorilla varustettu liesituuletin on kuitenkin äänekäs. Tämä voi tuntua häiritsevältä varsinkin, jos keittiössä vietetään paljon aikaa. Liesituulettimen sammuttaminen tuokin usein ihanan hiljaisuuden keittiöön.

Onneksi keittiön kärynpoistoon on hiljaisempi ja parempi vaihtoehto: liesikupu ja VILPE-huippuimuri. Kun talon katolle asennettava huippuimuri hoitaa kärynpoiston, pysyy keittiö hiljaisena. Samalla kärynpoisto on kuitenkin vähintään yhtä tehokasta kuin liesituulettimessa, jossa on integroitu moottori.

silent_kitchen_fin_1920

Edut, kun keittiön kärynpoisto toteutetaan liesikuvun ja VILPE-huippuimurin avulla.

  • Keittiöön tulee vähemmän häiritsevää melua.
  • Ruoanlaitossa syntyvä rasva, käryt ja höyryt poistuvat tehokkaasti keittiöstä.
  • Huippuimurin ohjaus on kytketty liesikupuun, joten huippuimurin säätäminen on helppoa.
  • Voidaan asentaa uusiin tai remontoitaviin kohteisiin.
  • Sopii kaikkiin rakennuksiin.
  • Sopii lähes kaikille katoille.
  • Huippuimurilla on 20 vuoden tekninen takuu, 10 vuoden väritakuu ja moottorin sähköosilla on kahden vuoden tekninen takuu.

Tarvitaan liesikupu, huippuimuri ja läpivienti

Keittiön hiljaiseen ja tehokkaaseen kärynpoistoon tarvitaan liesikupu, huippuimuri ja läpivienti.
Valitse ensin keittiöön sopiva liesikupu. Seuraavaksi valitaan huippuimuri. Huippuimurin valintaan saa apua VILPEn sivuilta: Huippuimurien pikavalinta

VILPEn P-sarjan huippuimureiden asentamiseen tarvitaan myös katteen mukaan valittava läpivienti.
 

 
Julkaistu
6.4.2020