Kevään trendiväri keittiössä: vihreän sävyt

Keväällä kotia katsoo aina vähän uudella silmällä, ja hinku pieneen sisustuspäivitykseen herää. Erityisesti nyt, kun kotona tulee vietettyä tavallista enemmän aikaa. Tämän vuoden sisustustrendeissä aivan oman sijansa saavat värit, myös keittiössä. Perinteisten, edelleen suosittujen valkoisen, harmaan ja mustan rinnalle on noussut laaja valikoima värejä, joita myös uskalletaan käyttää.

Väritrendeissä heijastuu nyt ympäristötietoisuuden vahvistuminen, ja moni väreistä hakee inspiraationsa luonnosta. Vuoden 2020 trendikatsauksissa on nähtävissä muun muassa upeita, uusia vihreän eri sävyjä. Yksi näistä sävyistä on kotimaisen Petra-keittiömerkin uutuusväri oliivinvihreä.

Sisustusinspiraatiota luonnosta

Värin valinnassa on ollut mukana arvostettu ruotsalainen stylisti ja sisustaja Lotta Agaton. Agatonin mukaan vihreän eri sävyjen voittokulku kertoo kaipuusta luonnonmukaisuuteen ja ekologisuuteen. Miksemme siis korostaisi vastuunkantoa ympäristöstä, luonnon monimuotoisuudesta ja sen säilymisestä myös sisutuksen värivalinnoilla. Luonnon sävyjä on myös helppo yhdistellä toimiviksi kokonaisuuksiksi.

Saareke ja avohyllyt hallitsevat keittiöitä

Vuoden 2020 keittiötrendejä hallitsevat nyt suuret saarekkeet, ja perinteiset seinäkaapit on korvattu koko seinän peittävillä avolokerikoilla tai hyllyillä. Nämä näkyvät myös Agatonin Petra-keittiöille suunnittelemassa oliivinvihreässä keittiökokonaisuudessa.

Jos et rohkene valita väriä koko keittiöön, voit totuttautua aluksi väreihin sisustuselementtien kautta. Niitä on myös helpompi vaihtaa, jos mieli jossain vaiheessa muuttuu.

Oliivinvihreä on saatavilla lähes kaikkiin Petra-malliston maalattuihin oviin. Mallisto on saatavilla Petra-keittiöistä ja Keittiömaailmoista ympäri Suomen.

Keittiösuunnitelmat voi tehdä myös verkossa

Uuden keittiön suunnittelun voi tehdä myös kätevästi verkkotapaamisessa. Suunnittelijoiden käytössä olevilla nykyaikaisilla välineillä keittiösuunnitelmat voidaan vaivattomasti käydä läpi myös videoyhteyden kautta, esimerkiksi Teamsissa tai Skypessä. Kokeile verkkotapaamista ja varaa aika Keittiömaailman tai Petra-keittiöiden suunnittelijalle.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Julkaistu
6.4.2020