Kotimainen luonto inspiroi keittiön sisustusta

Skandinaavinen minimalismi pitää edelleen pintansa suomalaisissa kotitalouksissa – on aina pitänyt. Kauniin yksinkertainen sisustus, joka sopii suomalaiseen makuun. Vuoden 2020 sisustustrendeissä tarjolla on nyt myös runsaasti meheviä värejä kuten metsän vihreää, kirkkaankeltaista ja syvää sinistä.

Kotimainen luonto on aina suomalaiselle se paras paikka ammentaa inspiraatiota sisustukseen.

Kotimainen luonto on aina suomalaiselle se paras paikka ammentaa inspiraatiota sisustukseen.

Muodikkaat värisävyt vaihtuvat vuosittain, mutta jos haluat pysyä aina muodin huipulla, kannattaa kiinteät kalusteet kuten keittiön kaapit, sekä lattia ja katto pitää neutraaleissa sävyissä. Luonnollisiin materiaaleihin pystyt yhdistämään ja vaihtamaan haluamasi värin niin usein kuin haluat.

Mikä olisikaan kauniimpaa kuin luonnonkiven ja puun yhdistelmä. Ajaton luonnonkivi sopii väriensä ja tyylinsä puolesta kaikkeen sisustukseen ja värimaailmoihin. Luonnonkiveä on helppo yhdistää trendiväreihin, jotka voi vaihtaa vaikka joka vuosi uudelleen. Kivi kestää hyvä käytössä ja säilyttää arvonsa.

Kivipinta yhdistyy saumattomasti niin klassiseen kuin moderniin keittiön sisustukseen.

Kivipinta yhdistyy saumattomasti niin klassiseen kuin moderniin keittiön sisustukseen.

Kiven ulkonäköä saadaan muuteltua pintakäsittelyä vaihtamalla. Kiiltävästä, kiillotetusta pinnasta kivien väri ja kuvio korostuvat entisestään. Hiottuna pinta on hillitty ja pehmeän tuntuinen. Marmorille ja kalkkikiville mattahionta soveltuu erityisen hyvin. Tasojen reunat voidaan hioa erilaisiin muotoihin. Viistereuna on ylisinkäytetty reunan hionta.

Aito Tulikiven kivitaso on kestävä pinta keittiössä.Aito Tulikiven kivitaso on kestävä pinta keittiössä.

Kiveä voit käyttää tasoissa, mutta myös välitilassa tai lattialla. Tulikiven uskomattoman kauniit kivilajit tuovat ylellisyyttä keittiöösi. Tulikiven valikoimista löytyvät:

  • vuolukivi
  • graniitti
  • marmori
  • kalkkikivi
  • travertiini

Tulikiveltä saat myös komposiittikiviset- ja keraamiset tasot.

Huoltovapaus ja kestävyys on yleisimpiä argumentteja aidon kiven käyttöön keittiön sisustuksessa.Huoltovapaus ja kestävyys on yleisimpiä argumentteja aidon kiven käyttöön keittiön sisustuksessa.

Tulikiven monipuoliseen valikoimaan voit tutustua osoitteessa www.tulikivi.fi. Tulikivi Studiossa pääset itse katsomaan ja koskettamaan kivinäytteitä. Samalla saat myyjiltä ammattiapua juuri sinulle sopivan kiven ja värin valintaan, sekä hyvät neuvot kivipinnan hoitoon.

tasot-750x422
ruskea kivi-750x422

Tilaa ilmainen esite

 
Päivitetty
1.4.2020