Oomi – uusi sähköyhtiö pitkien perinteiden voimin

Oomi Energia on uusi, 1.4. toimintansa aloittava sähkönmyyntiyhtiö. Asiakaskokemukseen ja kilpailukykyisiin hintoihin satsaavan Oomi Energian voimavarana ovat sen yhdentoista perustajayrityksen mukanaan tuoma vankka kokemus niin energia-alasta kuin asiakkaiden arjesta kautta Suomen. 1.4.2020 toimintansa aloittava uusi yritys on alallaan yksi suurimmista.

Perustajayrityksillä pitkät perinteet

Oomi Energian perustajayritykset, yksitoista paikallista alan toimijaa eri puolilta Suomea, yhdistävät Oomi Energiassa voimansa voidakseen tarjota asiakkailleen yhä monipuolisempia ja parempia palveluita kilpailukykyiseen hintaan kautta Suomen.

Oomi Energian ovat perustaneet Lahti Energia, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia, Vantaan Energia sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia.

Palvelut parantuvat, paikallisuus säilyy

Oomin tarjoamia palveluita ovat sähkön vähittäismyynti, aurinkosähköpalvelut, sähköisen liikenteen palvelut sekä muut asiakkaiden arkea helpottavat tuotteet ja palvelut. Asiakkaille muutos tarkoittaa entistäkin parempaa palvelua ja kilpailukykyistä sähkön hintaa.

Asiakkaiden ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä

Vanhat asiakkaat siirtyvät automaattisesti uuden yhtiön asiakkaiksi. Asiakkaiden ei siis tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä. Voimassa oleva sähkösopimuksesi säilyy täysin ennallaan samoilla hinnoilla ja samoilla ehdoilla. Asiakkuutesi siirtyy automaattisesti Oomi Energialle eikä muutos vaadi sinulta toimenpiteitä.
 

oomibanner1200x628px

Pori Energian sähkönmyynti siirtyy Oomi Energiaan 1.4.2020

Isompi toimija pystyy paremmin ja monipuolisemmin palvelemaan asiakkaitaan ja vastaamaan kilpailuun valtakunnallisesti. Oli oikea hetki lähteä mukaan tällaiseen yhteistyöhön saman arvomaailman omaavien energiayhtiöiden kanssa. Oomin menestys koituu Pori Energian ja porilaisten hyväksi, koska Pori Energiaa omistaa osan uudesta yhtiöstä. Oomi on samalla sekä valtakunnallinen että myös vahvasti porilainen yritys. Oomin asiakaspalvelupiste Porissa sijoittuu Pori Energian päätoimipisteelle Radanvarsi 2:ssa. Pisteellä palvelevat jatkossakin samat tutut Pori Energian asiakaspalvelun ja laskutuksen henkilöt, kertoo Pori Energian toimitusjohtaja Petri Paajanen.

Sähkönmyyntiä, aurinkopaneeliratkaisuja ja sähköauton latausratkaisuja

Uuden yrityksen tarjontaan kuuluvat alkuvaiheessa sähkönmyynti, aurinkopaneeliratkaisut sekä ratkaisut sähköautojen lataamiseen. Tavoitteena on erottua kilpailijoista ylivoimaisella asiakaspalvelukokemuksella ja vetovoimaisilla hinnoilla.

– Oomi Energian idea on yksinkertainen: ymmärrämme asiakkaidemme arkea ja tarjoamme koko Suomelle edullista sähköä, hyödyllisiä palveluita sekä ihmislähtöistä asiakaspalvelua. Lupaamme, että asiointi kanssamme on kaikille asiakkaillemme aina helppoa, selkeää ja sujuvaa, Oomi Energian toimitusjohtaja Tuomas Oksanen summaa.

420 000 asiakasta ympäri Suomen

Oomi Energia on heti ensimmäisestä päivästään alkaen maamme kolmanneksi suurin sähkönmyyjä ja sillä on toimintansa aloittaessaan noin 420 000 asiakasta. Suomen suurimmaksi tähtäävän sähkönmyyntiyhtiön perustajakumppaneita yhdistää syvä energia-alan osaaminen, vastuullisuus, luotettavuus ja ymmärrys paikallisten asiakkaiden arjesta aina Etelä-Suomesta Lappiin saakka.

Lue lisää: www.porienergia.fi/oomi ja www.oomi.fi
 

 
Julkaistu
1.4.2020