Liune Safe ovimallistolla mikrobeja vastaan
- ollaan turvassa

Kun ovivalinnalla voi vaikuttaa myös sisätilojen puhtauteen, se kannattaa ehdottomasti tehdä. Liunen uutuus, seinän sisään liukuva ovikokonaisuus Safe on oikea valinta, kun haluat hygieeniset ja kestävät pinnat. Esteettömyys ja Liunen pettämätön toimintavarmuus tekevät Safe-ovikokonaisuudesta luotettavan ja turvallisen valinnan niin koteihin kuin terveydenhuollon tiloihin, vanhainkoteihin, opetus- sekä elintarviketiloihin.

Liune Safe ovet ovat hyvä valinta muun muassa lastentarhaan, terveyskeskukseen, sairaalaan tai apteekkiin.Liune Safe ovet ovat hyvä valinta muun muassa lastentarhaan, terveyskeskukseen, sairaalaan tai apteekkiin.

Safe soveltuu sekä uudistuotantoon että korjausrakentamisen kohteisiin, kaikkiin tiloihin, joissa halutaan ehkäistä mikrobikasvustojen esiintyminen ja lisääntyminen. Kaikki kotien sisätilat, kuten wc:t, eteiset, keittiöt ja kodinhoitohuoneet, joissa puhtaus on erityisen tärkeää pitää yllä, ovat täydellisiä kohteita Safe-ovelle. Samoin monet julkiset tilat, kuten hoivatilat ja sairaalat hyötyvät Safe-ovesta, koska se helpottaa puhtaanapitoa ja ehkäisee mikrobien leviämistä.

LIsäksi Safe-tuotteet on luokiteltu rasitusluokaltaan korkeimpaan luokkaan ja antimikrobisuus säilyy tehokkaana koko oven ja vetimen pinnassa olevan maalikalvon eliniän.

Liune Safe ovia on saatavilla useassa eri värissä.Liune Safe ovia on saatavilla useassa eri värissä.

Liune Safe ominaisuudet:

  • Hyvän hygienian kanssa estää bakteerikannan kasvun tuotteiden pinnalla
  • Rakennusmateriaalin päästöluokka M1
  • Esteetön kulku – Ovi liukuu kokonaan seinän sisään
  • Hyvä ääneneristys – Jopa 30% parempi kuin kääntyvällä ovella
  • Vakiovärinä ovessa ja vetimessä on valkoinen. Kiiltoryhmä on puolihimmeä ja voidaan valmistaa eri väreissä sisämaalivärikarttojen sävyihin
  • Erittäin hyvä märkähankaus- ja kulutuksenkestävyys, rasitusluokan 04 ja 05 tiloihin ja SFS-EN 13300 luokka I, ISO 11998

Toimitusvarmuutta kotimaisuudella – olemme lähellä sinua

Suomalaisena yrityksenä voimme luvata, että tuotantomme toimii Uudellamaalla edelleenkin nopeasti ja luotettavasti, ja työmaat saavat kaikki tuotteemme ajallaan. Tällä hetkellä vallalla olevasta maailmanlaajuisesta poikkeustilanteistakin huolimatta tehtaamme on siis täydessä käynnissä.

Voimia kaikille – pysytään turvassa!


Liune SAFE-ovet >>


Liune OVIESITE >>

Liune SAFE_Door-422x422

Tutustu Liune Safe-oviin

 
Julkaistu
10.4.2020