Kesähuoneella lisätilaa
- vaikka vuoden ympäri

Suomen kevät on välillä kaunis ja lämmin, välillä tuuli ja sade yllättää. Samaa voi sanoa kesästä, ja ne hyttyset. Jos pihalla olisi mukava pakopaikka itikoilta ja oikulliselta säältä, jossa voisi aloittaa kesän vieton jo hyvissä ajoin ja jatkaa sitä pitkälle syksyyn – palelematta. Lasiterassilla sisällä lämpö nousee hyvinkin nopeasti miellyttäväksi, vaikka ulkona olisi alle 10 astetta lämmintä.

Ja jos vielä paleltaa, voit lämmittää tilaa asentamalla sinne kevyen takan teräshormilla. Kevyt takka on tehokas tilan lämmittäjä, sillä se luovuttaa lämmön ulos heti, eikä takkaa itsessään tarvitse yrittää lämmittää ensin. Saat kaikki lämpöhyödyn irti välittömästi ja tila lämpiää nopeasti. Kaikki tämä kuorrutettuna tunnelmallisella takkatulella. Täydellistä!

Kukouri kesäkeittiö on Jalotakan tämän kevään uutuus. Kukouri kesäkeittiö on Jalotakan tämän kevään uutuus. 

Kesähuone on monikäyttöinen lisätila:

 • ylioppilas- ja rippijuhliin
 • lastenjuhlille
 • lautapeli-iltaan
 • vierashuoneeksi kesällä
 • rapujuhliin ja venetsialaisiin
 • illanistujaisiin
 • telttailun sijaan yövyt kesähuoneessa

Lisää kesähuoneeseen takka

Jalotakan Villa Seiskari on mainio kesäolohuone, jonne voit asentaa takan teräshormilla. Takka kesähuoneessa tekee tilasta jopa ympäri vuotiseen käyttöön sopivan paikan. Seiskarin malli on hyvin moderni, joka istuu monenlaiseen maisemaan. Villa Seiskarista teet helposti perheelle uuden olohuoneen terassilla.

Villa Seiskari on jaettu kahteen osaan, jossa toisella puolella on kesäolohuone ja toisella terassi. Olohuoneenpuoli on kokonaan lasitettu helppo käyttöisillä liukulaseilla. Saat avattua seinää aina tarpeen vaatiessa.

Villa Seiskari on mederni kesäterassi parhaimmillaan.Villa Seiskari on mederni kesäterassi parhaimmillaan.

Jos haluat asentaa takan Villa Seiskariin, sinun tulee ottaa se huomioon pohjia tehdessäsi. Mitään suurta valu-urakkaa siitä ei sinulle kuitenkaan koidu. Takan alle riittää, kun laitat harkot ja katsot että takka osuu runkorakenteen päälle.

Yksi suositeltava takkamalli Villa Seiskariin on Conturan 310G, johon saat liitettyä JT-teräshormin saumattomasti. Contura 310G takassa on suuri luukku ja alapuolella kätevä halkotila, joko avonaisena tai luukun takana. Takan lämmityskapasiteetti on jopa 120 m2.

Villa Seiskari toimitetaan suurelementteinä, joten se on nopea ja helppo koota. Pakettiin kuuluu painekyllästetty pohjarunko, joka on helppo asentaa esimerkiksi harkkojen päälle. Myös kaikki asennustarvikkeet kuuluvat toimitukseen, paitsi katemateriaali, jonka voit itse valita. Usein miten ulkorakennuksiin laitetaan helposti asennettava palahuopakate.

Conturan 310G on kuvassa asennettuna Villa Seiskariin.Conturan 310G on kuvassa asennettuna Villa Seiskariin.

Helppo koota

Kesähuone, esimerkiksi Villa Havouri, toimitetaan suurelementteinä. Suurelementtien seinät ovat 900 mm leveitä ja aina oikean korkuisia. Sama koskee kattoelementtejä, jotka ovat myös 900 mm leveitä. Elementit nostetaan oikeille paikoilleen ja kiinnitetään mukana tulevilla tarvikkeilla aina viereiseen elementtiin kiinni. Jos elementissä on ikkunan tai oven paikka, ne ovat kiinnitettynä elementissä jo valmiina. Myös lattia tulee valmiina elementteinä. Kokoaminen on siis erittäin helppoa, eikä vaadi erikoistyökaluja.

Villa Havouri on moderni pulpettikattoinen huvimaja elementti rakenteella. Villa Havouri on tässä yhdistetty käytännölliseksi kokonaisuudeksi Kotka-Grillin kanssa.

Villa Havouri on moderni pulpettikattoinen huvimaja elementti rakenteella. Villa Havouri on tässä yhdistetty käytännölliseksi kokonaisuudeksi Kotka-Grillin kanssa.

Tarvittavat työkalut ovat:

 • Ruuviväännin
 • vatupassi
 • vasara
 • asennuspukit
 • tikkaat
 • mitta

Yhdistä grilliin

Villa Havourissa yhdistyy moderni muotoilu ja helppo rakentaminen. Kesäolohuoneesta löytyvät niin hyvät tilat oleilulle kuin grillaukseenkin. Jalotakka kehitteli Villa Havourin mallia peräti 6 vuotta, jotta siitä saatiin täydellinen kesäolohuone moneen tarkoitukseen. Tilaa Villa Havourissa on peräti 8 m2.

Villa Havouria voi täydentää ulkogrillausyksiköllä. Esimerkikis Kotka-Grilli 3 sopii Villa Havourin terassille kesäkeittiöksi. Kaikkia Jalotakan grillit ovat muokattavissa huvimajaan sopiviksi, joten myös viluisimpien grillikausi voi jatkua vuoden ympäri lämpimän loimun ääressä, tuulelta suojassa. Varaosia on saatavina kaikkiin malleihin, mikä tekee grilleistä lähes ikuisia. Laadukkaat grillit on valmistettu Suomessa.

Kotka-Grilliin löytyy myös paljon lisäosia, joilla helpotat ja monipuolistat grillin käyttöä.Kotka-Grilliin löytyy myös paljon lisäosia, joilla helpotat ja monipuolistat grillin käyttöä.

Pohjatyöt

Kesäkeittiö tai terassi on helppo asentaa pelkkien harkkojen päälle. Et siis tarvitse isoja pohjatöitä vaan pääset pystyttämään heti. Harkot voit asettaa suoraan maahan ja sen päälle painekyllästetyn pohjarungon. Kokoamiseen ei vaadita kovinkaan suurta ammattitaitoa, vaan enemmän riittävästi itseluottamusta, että uskaltaa aloittaa.

Ulkokeittiön maalaaminen

Puuosia ei ole käsitelty valmiiksi, joten voit päästää sisäisen sisustussuunnittelijasi valloilleen. Nykyisin on muodissa maalata sisäosat tummaksi. Ota kuitenkin huomioon, että jos käytät esimerkiksi ulkomaalia sisäpuolella, on ulkopuoli hyvä jättää hengittäväksi. Tämä tarkoittaa ulkopintojen kuullottamista esimerkiksi Tikkurilan Valtti Colorilla, joka ei jätä tiivistä pintaa. Puu tulee aina päästä hengittämään jompaan kumpaan suuntaan.

Jätä yhteydenottopyyntö

 
Päivitetty
13.7.2020