Pidetään kodeistamme huolta: Uponor KOTI -käyttövesiremontti

Koti on meille tärkein paikka. Varsinkin suomalaisille on itsestään selvää, että kotona on puhdasta vettä, lämpöä, viileyttä ja raikasta ilmaa tarpeen mukaan. Koska talotekniikka on usein piilossa, se unohtuu helposti. Usein sen merkityksen muistaa vasta kun jotain tapahtuu: koti ei lämpenekään syksyllä ilmojen viilennyttyä tai putki alkaa vuotaa aiheuttaen tuhoja talon rakenteissa.

Ammattilaisen laadukkalla järjestelmällä toteuttama putkiremontti on luotettava ratkaisu.Ammattilaisen laadukkalla järjestelmällä toteuttama putkiremontti on luotettava ratkaisu.

Vesivahinko on viheliäinen vieras

Vesivahinko voi tulla hiljaa huomaamatta tai kertarysäyksellä. Erityisessä riskiryhmässä ovat yli 25 vuoden ikäiset talot, joissa on alkuperäiset putkistot. Tyypillisesti vahinkojen määrät ovat 10 000 -13 000 euroa ja vakuutusyhtiöiden korvaukset vastaavasti 6000-9000 euroa. Talon omistaja ei siis välty kustannuksilta, sillä omavastuiden lisäksi ikävähennykset pienentävät vakuutuskorvausten määrää. Kustannusten lisäksi seuraa mielipahaa, stressiä ja koti voi pahimmillaan olla viikkoja käyttökelvoton.
 

Putkiremontti on mainettaan helpompi toteuttaa

Putkiremontti on huomattavasti mainettaan helpompi remontti toteuttaa. Omakotitalon käyttövesiputkiston remontti kestää tyypillisesti vain muutaman päivän ja talossa voi asua koko remontin ajan. Etukäteen tehty remontti tulee huomattavasti edullisemmaksi ja vie vähemmän aikaa kuin vesivahingon aiheuttamien tuhojen korjaaminen. Nopein ja edullisin käyttövesiputkiston remontti tehdään pinta-asennuksena. Nykyajan valkoiset ja kromin väriset komposiittiputket näyttävät hyvältä ja kestävät erinomaisesti eri vesilaatuja ja niiden aiheuttamaa korroosia. Uudet putkistot piilotetaan mahdollisuuksien mukaan kaapistojen taakse ja ne voidaan halutessa myös koteloida.

Uponor KOTI -käyttövesiremontin toteuttaa luotettava paikallinen LVI-urakoitsija, Uponor KOTI-kumppani, joka käyttää vain laadukkaita Uponorin tuotteita. Jätä tarjouspyyntö, niin alueellasi toimiva urakoitsija on sinuun yhteydessä ja sopii remonttikartoituskäynnistä. Käynnin tarkoitus on selvittää miten uudet putket olisi parasta asentaa. Samalla saat lisätietoa päätöksen tekoa varten. Käynnin jälkeen saat tarjouksen remontista. Artikkelin alta löydät tarjouspyyntövaihtoehdot.

LVI-tekniikka (Lämpö, Vesi, Ilma) saattaa tuntua asialta, jonka miettimiseen ei haluaisi käyttää paljon aikaa. Onneksi on kuitenkin olemassa laitteita, palveluita ja ammattilaisia, joiden avulla voidaan ehkäistä vahinkoja ja jotka tulevat avuksi hädän hetkellä. Pidetään siis kodeistamme huolta!

Uponor koti logo

Jätä tarjouspyyntö haluamistasi järjestelmistäja palveluista


 
Päivitetty
25.4.2022