Kontio Nalle huvila- ja saunamallisto uudistui näyttävästi

Kontion Nalle loma-asuntomallisto uudistui nyt keväällä. Uudistuksessa uutta ilmettä saivat niin huvila- kuin saunamallistokin. Millainen siis on jo 2000-luvun alussa tutuksi tullut Nalle näin 2020-luvulla?

Kontio Nalle 40AKontio Nalle 40A

Nalleen yhdistettiin aikanaan loma-asujien toiveet: pääjulkisivu ja isot ikkunat avautuvat maisemaan, toimivat pohjaratkaisut, avaraa korkeaa tilaa ja parvi joka tuo lisätilaa ja joustavuutta mökin käyttöön. Näin syntyi suomalaiseen maisemaan istuva suurta suosiota nauttiva mallisto. Slogan ”pieni päältä, suuri sisältä” pätee yhä.

Mitä loma-asunnolta kaivataan?

Ennen kaikkea loma-asunnon tulisi olla toimiva ja käytettävyydeltään sellainen, että siellä on helppo viettää aikaa lomaillen. Tilavat ja joustavat pohjaratkaisut sekä kaunis ja valoisa sisustus ovat omiaan tuomaan helppoa ja toimivaa arkea -lomallakin.

Uuteen Nalleen haluttiin tuoda mukaan ripaus modernia tyyliä. Uudet pohjat sekä ikkuna- että sisustusvaihtoehdot sekä uudenlaiset räystäsratkaisut pitävät Nallen kiinni tässä ajassa sekä tulevaisuudessa. Kontion Econatur™-tuotteet sekä SmartLog™-hirsi tuovat uutta sekä rakenteisiin samalla kun uudet värit sekä kattokulmat tuovat twistiä sisustukseen.

Tutustu Kontion mallistoon myös Talovertailun puolella.

Nalle 40 ANalle 40 A

Luo oma Nallesi - 5 helppoa vaihetta

  • Voit muokata Nalle-malliston malleja omiin tarpeisiisi sopivaksi ja mieltymyksiäsi vastaavaksi. On tärkeää miettiä omiin käyttötarkoituksiisi parhaiten sopiva pohjaratkaisu. Tutustumalla mallien pohjaratkaisuihin näet, löytyykö mallistosta jo valmiiksi lähellä toiveitasi olevaa kokonaisuutta. Mieti käytännön kautta, esimerkiksi, montako yöpyjää tulee mökille mahtua tai haluatko saunan mökin yhteyteen vai erikseen.
  • Kattovalinnalla voidaan vaikuttaa paljonkin loma-asunnon yleisilmeeseen ja julkisivuun. Vaihtoehtoina uudistuneeseen Nalleen ovat esimerkiksi pulpettikatto, näyttävä harjakatto tai näiden väliltä oleva epäsymmetrinen harjakatto. Useampi kattovaihtoehto takaa sen, että uusi Nalle on helppo sovittaa myös vanhaan pihapiiriin.
  • Kaipaatko enemmän tilaa yhteiselle oleskelulle? Ratkaisu löytyy parvesta, jonne voi luoda lisämakuupaikkoja sekä lisätilaa. Parvi tuo tullessaan myös korkeampaa avointa tilaa, mikä on omiaan tuomaan lisää tilantuntua sekä ilmavuutta. Parven pinta-alaa voi mallistossa myös kasvattaa.
  • Entäs sitten keittiö? Jokaiseen Nalleen on suunniteltu valmiiksi kalusteet, joihin on valittavissa kaikki Kontio Living viimeistelyt.
  • Millainen tyyli sinua miellyttää? Kontion kolmesta tyylivaihtoehdosta voit valita suoraan mieleisesti tai muokata sen sellaiseksi. Kontio Living kalusteet sekä värit on valittu hyvin yhteen sopiviksi, joten tyylistä saa helposti yhtenäisen.

Nalle 40 A pulpettikatollaNalle 40 A pulpettikatolla

Kolme erilaista tyylivaihtoehtoa:

Kun Nalle toteutetaan käyttäen aidosti painumatonta Kontio SmartLog™ hirttä, saadaan aikaan linjakkaan moderni rakennus, joka kestää aikaa. Minimalistiset yksityiskohdat, korkea hirsi sekä pulpettikatto tekevät tästä tyylistä linjakkaan ja nykyaikaisen.

Uusi Classic pitää yllä perinteisen hirsirakennuksen ulkonäköä ripauksella nykypäivän raikasta otetta. Vaalea väri yhdistettynä tummanharmaaseen tai mustaan tekevät myös tästä uudesta klassikosta modernin. Tähän tyyliin sopivat myös pitkät hirsinurkat sekä erilaiset ikkunaristikot. Punamultainen Nalle on ikisuosittu ja ajaton klassikko tuoden mukavasti väriä suomalaiseen maisemaan.

Rennon tyylin Econatur™ nauttii ilmeikkäästä puupinnasta. Puupinnat on saatavilla useissa värisävyissä – modernin pilkkeen pystyt luomaan tässäkin vaihtoehdossa pitämällä värimaailman monokromaattisena eli samaa sävymaailmaa toistamalla. Econatur tuotteet ovat tarkkaan valittua kestävää pohjoisen puuta, jossa huomio kiinnittyy puun voimakkaaseen kuvioon sekä sävyjen vaihteluun.

Nalle 40 A ClassicNalle 40 A Classic
Nalle 40 A EconaturNalle 40 A Econatur

Tyylit tarjoavat mahdollisuuksia monenlaiseen makuun sekä tekevät Nallesta loma-asunnon, joka soveltuu paikkaan kuin paikkaan ja muuntuu tarpeidesi mukaiseksi.

Muutama esimerkki:

Nalle 50 vastaa erinomaisesti tilantarpeeseen. Pohjaratkaisusta riippuen se tarjoaa makuupaikat jopa kahdeksalle. Suuret ikkunat tuovat valoa sisälle ja terassit antavat mahdollisuuden laajentaa kesäistä illanviettoa myös ulkotiloihin. Tämän mökin pihapiiriin on helppo sijoittaa pienempi Nalle saunaksi.

Kontio Nalle 50Kontio Nalle 50
Kontio Nalle 30BKontio Nalle 30B

30 neliön suuruinen Nalle muuntuu moneksi. Useat pohjavaihtoehdot antavat mahdollisuuden vaikka mihin. Kaikki pohjavaihtoehdot on saatavilla niin yksikerroksisena, parvellisena kuin myös isoparvellisena.

20 neliötä kuulostaa vähäiseltä, mutta silloin kun pohjaratkaisu toimii, siinä on kylliksi. Myös tähän kokoon on saatavilla parvi lisätilaa tuomaan. Sopisiko tämä sinun mökkitontillesi perinteisen vai modernin näköisenä?

Tutustu myös muihin Nalle-malliston malleihin

Kontio Nalle 20CKontio Nalle 20C

Kiinnostuitko, heräsikö kysyttävää? Voit myös tilata itsellesi esitteen tästä:


 
Päivitetty
14.12.2020