Näin kellari pysyy kuivana ja lämpimänä

Monesti kellaritilat omakotitaloissa sekä kerrostaloissa halutaan uudistaa nykyaikaisella ratkaisulla, mikä kestää aikaa ja on laadukas. Nykypäivän rakentamisessa ei enää suunnitella vain materiaalikustannuksiltaan edullisia tai totuttuja ratkaisuja. Kokonaiskustannukset ja lopputulos ratkaisevat. Rakentaminen ilman reklamaatioita on kaikkien kannalta järkevämpää.

Vanhoissa taloissa on valitettavan usein kostea ja tunkkainen kellari. Se näkyy seinän rappauksien kosteusvaurioina ja homeena. Tämä huomataan usein vasta silloin, kun kellaritilat haluttaisiin ottaa hyötykäyttöön. Isodrän-levyn avulla toteutat kellariremontin onnistuneesti ja saat vanhan kellarin hyötykäyttöön. Ratkaisua varten on mahdollista hyödyntää määrälaskuria sekä valmistajan suunnittelu- ja asennusohjeita. Kosteussuojaratkaisut salaojaan ohjeineen voi tilata verkkokaupasta suoraan tontille.

ISODRÄN-levy koostuu yhteen puristetuista ja liimatuista EPS-palloista. KROSS-eristeessä pallot ovat irrallisia.ISODRÄN-levy koostuu yhteen puristetuista ja liimatuista EPS-palloista. KROSS-eristeessä pallot ovat irrallisia.

Mikä on Isodrän-levy?

Terve, hengittävä ja energiatehokas kellarin seinä on mahdollista toteuttaa rakennusfysiikan peruslakeja hyödyntävällä ratkaisulla. Isodrän-levy on markkinoiden edistyksellisin seinärakenteiden kuivaamiseen sekä lämmöneristämiseen tehty tuote. Monikäyttöisyytensä ja ominaisuuksiensa ansiosta ISODRÄN® on eri sarjassa kuin perinteiset eristelevyt.

Rakennuksen kosteustekninen toimivuus edellyttää, että perustuksen salaojitus on asianmukaisesti järjestetty. Levyn puristuslujuutta valittaessa otetaan huomioon maanpaineesta aiheutuva kuormitus ja kuormituksen vaikutus levyn vedenjohtavuuteen. ISODRÄN®-levyt toimivat salaojittavana materiaalina, jolloin työ- ja materiaalikuluissa saavutetaan merkittävä säästö, koska kaivuumassat voidaan käyttää kaivannon täytössä.

ISODRÄN® -verkkokauppa tarjoaa tuotteen ja asennuksen apuvälineiden lisäksi myös laajat suunnittelu- ja asennusohjeet. Rakennekuvat löytyvät niin pdf- kuin dwg-muotoisina. Kuvista selviää helposti ja luotettavasti ohjeet erilaisiin kohteisiin.

ISODRÄN® tarjoaa myös koko järjestelmän täydelliset työohjeet rakennusperustan kosteuseristykseen.

Lue lisää ja tilaa tarvittavat tuotteet tästä!

Tätä kaikkea on ISODRÄN®:

  • vedeneristysjärjestelmä
  • lämmöneristys, salaojittava lämmöneriste
  • pystysalaojarakenne
  • siirtää kastepisteen ulos rakenteesta
  • kapillaarikatko
  • radonrakenne
  • kuivattaa rakenteen
Katso lisää tästä!
talo

Laske määrät itse määrälaskurin avulla tai pyydä apua

Levyjen tilausta varten tarvitset joitain tietoja kohteesta. ISODRÄN® -levyjä on saatavana 100 ja 200 mm paksuisina. Paksuuden lisäksi tulee tietää kohteen kosteuskuorma pohjalla, maaperän tyyppi, pakkaustapa, suojattavien seinien määrä mittoineen ja seinän materiaali. Määrälaskurin lopputuloksena saat kaikkien tarvikkeiden määrät ja näin pystyt pyytämään helposti myös tarjouksen.

Tästä suoraan Määrälaskuriin

Levyjen käsitteleminen ja asentaminen on helppoa niiden koon ja painon vuoksi. Katkaisu ja erilaisten läpivientien teko onnistuu parhaiten kuumalankaleikkurilla, ohuempiin levyihin mattopuukolla ja paksumpiin levyihin puukkosahalla, jossa on harvahampainen metalliterä.

Järjestelmä sopii:

  • Rakennusten perusmuureille ja maanvaraisille betonilaatoille uudis- ja saneerauskohteissa
  • Radonin poistoon
  • Saatavissa irrallisina KROSS-rakeina ryömintätilojen eristämiseen

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö


 
Julkaistu
23.3.2020