Kova, kestävä ja uskomaton ripustuslujuus

Suurtakin rasitusta kestävä Gyproc Habito® antaa mahdollisuuden niin monipuoliseen seinälle ripustamiseen, kuin myös seinävahvuuden kaventamiseen. Väliseinäratkaisut onnistuvat niin asuin- kuin varastotiloihinkin.

750 Kimmo-habito gyproc

Uudenlaista vapautta

Habito®-rakennuslevyn lujuus perustuu kipsiytimeen valmistusvaiheessa lisättyihin patentoituihin lisäaineisiin. Kipsilevyn työstettävyys ei muutu, mutta tuotteelle saadaan aikaan ennennäkemätön lujuus. Levy kestää jopa 40 kilon ripustuskuorman yhdellä puuruuvilla ja iskunkestävyys tavanomaiseen kipsilevyyn nähden on kymmenkertainen.

Kaapistot sekä muut seiniin ripustettavat esineet ja tarvikkeet eivät tarvitse erillistä kipsilevyproppua tai erikseen asennettavaa kalustetukea. Tilojen sekä sisustuksen muunneltavuus on aikaisempaa helpompaa, kun esimerkiksi taulutelevision kaltaisia painavia esineitä voidaan kiinnittää vapaasti. Seinärakenne on mahdollista toteuttaa kustannustehokkaasti myös vähemmillä levykerroksilla. 

Gyproc Habito taulukko

Habito® SlimWall on kapeampi seinäratkaisu

Gyprocin kehittämä SlimWall on perinteistä seinärakennetta jopa 50 mm kapeampi seinäratkaisu. Vaikka seinärakenne on perinteistä seinää kapeampi, täyttyvät seinärakenteille asetetut tekniset ominaisuudet.
Uusi seinäjärjestelmä antaa mahdollisuuden rakentaa huoneiden väliset väliseinät ohuempana ratkaisuna ja kasvattaa näin asuinneliöiden määrää. Järjestelmä parantaa lisäksi palo- ja ääniteknisiä ominaisuuksia sekä iskunkestävyyttä, ripustettavuutta sekä jäykkyyttä.

Habito® SlimWall -seinärakenne koostuu levyverhouksena käytettävästä, erittäin lujasta Gyproc Habito -levystä, Gypsteel SLIM-rankarakenteesta sekä ISOVER SLIM 45 mm + 45 mm -eristeestä. Rakenne on hyvin yksinkertainen ja kokonaisuutena tarjoaa loistavan vaihtoehdon useisiin kohteisiin.


Habito® SlimWall

Habito® SlimWall asentuu:

 
Julkaistu
9.3.2020