• Etusivu
  • Talo

Kova, kestävä ja uskomaton ripustuslujuus

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc
Julkaistu 09.03.2020
20203_63204.jpg
Suurtakin rasitusta kestävä Gyproc Habito® antaa mahdollisuuden niin monipuoliseen seinälle ripustamiseen, kuin myös seinävahvuuden kaventamiseen. Väliseinäratkaisut onnistuvat niin asuin- kuin varastotiloihinkin.

Uudenlaista vapautta

Habito®-rakennuslevyn lujuus perustuu kipsiytimeen valmistusvaiheessa lisättyihin patentoituihin lisäaineisiin. Kipsilevyn työstettävyys ei muutu, mutta tuotteelle saadaan aikaan ennennäkemätön lujuus. Levy kestää jopa 40 kilon ripustuskuorman yhdellä puuruuvilla ja iskunkestävyys tavanomaiseen kipsilevyyn nähden on kymmenkertainen.

Kaapistot sekä muut seiniin ripustettavat esineet ja tarvikkeet eivät tarvitse erillistä kipsilevyproppua tai erikseen asennettavaa kalustetukea. Tilojen sekä sisustuksen muunneltavuus on aikaisempaa helpompaa, kun esimerkiksi taulutelevision kaltaisia painavia esineitä voidaan kiinnittää vapaasti. Seinärakenne on mahdollista toteuttaa kustannustehokkaasti myös vähemmillä levykerroksilla.

20184_52435.jpg

Habito® SlimWall on kapeampi seinäratkaisu

Gyprocin kehittämä SlimWall on perinteistä seinärakennetta jopa 50 mm kapeampi seinäratkaisu. Vaikka seinärakenne on perinteistä seinää kapeampi, täyttyvät seinärakenteille asetetut tekniset ominaisuudet.
Uusi seinäjärjestelmä antaa mahdollisuuden rakentaa huoneiden väliset väliseinät ohuempana ratkaisuna ja kasvattaa näin asuinneliöiden määrää. Järjestelmä parantaa lisäksi palo- ja ääniteknisiä ominaisuuksia sekä iskunkestävyyttä, ripustettavuutta sekä jäykkyyttä.

Habito® SlimWall -seinärakenne koostuu levyverhouksena käytettävästä, erittäin lujasta Gyproc Habito -levystä, Gypsteel SLIM-rankarakenteesta sekä ISOVER SLIM 45 mm + 45 mm -eristeestä. Rakenne on hyvin yksinkertainen ja kokonaisuutena tarjoaa loistavan vaihtoehdon useisiin kohteisiin.

Habito® SlimWall asentuu:

Habito SlimWall -seinäratkaisu Linnankadulla
Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc
Talo
kipsilevyt
runko
väliseinät
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20173_48714.jpg
Olisiko pienen remontin aika?
– Paikkaa kolhut itseVäliseinien ulkokulmat ovat usein kovalla koetuksella. Isoja huonekaluja siirrettäessä, tai vaikka lasten leikkien tiimellyksessä ei ole tavatonta, että kipsilevystä tehdyn väliseinän ulkokulma saa osakseen kovan iskun ja mahdollisesti murtuu. Tuttu näky on myös kipsilevyseinään ilmestynyt reikä juuri oven kahvan kohdalla. Näihin pulmiin löytyy kuitenkin ratkaisut Gyprocin AquaBead Kulma- ja reunasuojalistoista sekä Gyproc Kipsilevypaikasta.
20235_40136.jpg
Teräsrangalla pystytät väliseinät nopeasti
Gyprocin Teräsranka on helppo ja nopea tapa asentaa kodin väliseinät. Teräsrangan etuna onkin mittatarkkuus sekä suoruus. Teräsrangat pysyvät kiskon laippojen välissä kitkalla, lopullinen kiinnitys varmistuu levytettäessä. Rangan voi siirtää keskelle levysaumaa levytettäessä.Teräs on puuhun verrattuna hyvä materiaali, sillä se on elämätön. Ominaisuutensa ansiosta kipsilevyn takana ei tapahdu suhteellisen kosteuden tai lämpötilan muuttuessa samanlaista elämistä kuin puurankaa käytettäessä. Ääneneristysarvot on myös mahdollista saavuttaa yksinkertaisemmalla rakenteella terästä käytettäessä.Tiesitkö muuten, että teräsranka on puurankaa edullisempi ratkaisu?Tutustu Gyprocin Teräs- ja Puurankajärjestelmiin tästä
20231_52454.jpg
Kiinnitä seinälevyyn jopa 40 kilon ripustuskuorma
Gyproc Habito® on markkinoiden kovin kipsilevy, joka kestää kulutusta ja tarjoaa aivan uudenlaista ripustamisen vapautta. Habitolla on helppo rakentaa sisäseiniä, jotka eivät pienistä kolhiinnu ja joihin voi ripustaa suoraan esimerkiksi keittiön kaapistot. Lisäksi kipsilevy on fiksu valinta ääneneristyksen ja paloturvallisuuden suhteen.
Gyproc rakennusprojektin työmaa
Kipsilevyn monenlaiset käyttömahdollisuudet
Kipsilevy on kaikille tuttu seinien levytysmateriaali. Helppo työstettävyys ja asennettavuus ovat aina olleet Gyprocin kipsilevyjen valtti. Tiesitkö, että Gyproc levyvalikoimasta löytyy erinomaiset vaihtoehdot myös kovan kulutuksen paikkoihin sekä ulkoseiniin, joissa vaaditaan erityistä kosteusvarmuutta?
20209_66399.jpg
Onnistunut lopputulos palkitsee uutteran rakentajan
Vuoden 2020 Asuntomessualueella Tuusulassa seisoo vankka, vaaleaksi rapattu kivitalo. Kaikessa vähäeleisyydessään tässä kodissa on jotain, joka kutsuu luokseen ja kurkistamaan sisään.Tässä on koti, joka on rakennettu oikealle perheelle, paikaksi, jossa on hyvä olla ja elää. Ovesta sisään astuttaessa aistii ensimmäisenä raikkaan vaaleuden sekä tilantunteen. Vastapäisellä seinällä oleva ruokailutilan suuri ikkuna johdattelee katsetta yhä edemmäs. Mitä kaikkea tämä koti pitääkään sisällään?
20168_47097.jpg
Rakennuslevy, joka antaa uudenlaisia ripustusmahdollisuuksia
Kun kuulet, että on olemassa kipsilevy, joka kestää jopa 40 kg ripustuspainon yhden ruuvin varassa, uskoisitko sitä todeksi? Totta se nimittäin on. Gyprocin valikoimaan kuuluva Gyproc Habito® on markkinoiden kovin rakennuslevy, joka kestää kulutusta ja sallii aivan uudenlaisen tavan ripustaa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton