Autot, harrastevälineet ja työkalut suojaan säällä kuin säällä

Alkaako tila loppua kesken vanhasta autotallista? Mistä löytyisi lisää säilytystilaa tavaroille? Perheen kaikki harrastevälineetkin pitäisi saada säilöön säiden armoilta.
Jos olet aikonut rakentaa autotallin tai -katoksen niin NYT on oikea aika toteuttaa suunnitelmat, ettei syksyn ja talven tullen iske hätä säilytyspaikoista. 

Miten olisi uusi autotalli?Miten olisi uusi autotalli?

Nyt on hyvä aika aloittaa kevään ja kesän autotalliprojektin suunnittelu!

Autotalli katoksella, valmiista mallista tai itse suunniteltuna. Tallipaketin muokkaus käy helposti ja joustavasti.Autotalli katoksella, valmiista mallista tai itse suunniteltuna. Tallipaketin muokkaus käy helposti ja joustavasti.

Autotallipaketti valmismallistosta tai oma malli juuri sopivaksi räätälöitynä

Kotimainen suurelementtivalmistus takaa laajat mahdollisuudet sopivan autotallipaketin toteuttamiseen. Tallipaketin muokkaus käy helposti ja joustavasti. Pienillä yksityiskohdilla saat autotallista luontevan osan olemassa olevaa pihaa. Asuinrakennuksen ominaispiirteitä mukailemalla uusi piharakennus istuu pihaan täydellisesti. Esimerkiksi ikkunoiden ja ovien pielilaudoituksilla on helppo yhdistää autotalli olemassa olevien rakennusten tyyliin. Autotallin muokkaus toiveiden mukaiseksi onnistuu helposti.

Tallipaketin voi valita laajasta vakiovalikoimasta.

Jos valmis malli ei kuitenkaan tunnu omiin tarpeisiin sopivalta, voi pihaan suunnitella juuri itselle sopivan rakennuksen. Autotallin yhteyteen voi varaston lisäksi liittää esimerkiksi erillisen vierashuoneen tai työtilan ja näin optimoida tilan monipuolisen käytön. Autotalli täydentää pihapiirin ja tuo kaivattua lisätilaa.


Monikäyttöinen vakiomalli sopii monenlaiseen pihaan ja tarpeeseen

Autotalli/katos 37

Autojen säilytys on jaettu yhdessä suosituimmista vakiomalleista katokseen ja autotalliin. Tilavassa varastossa säilytät esimerkiksi polkupyörät, puutarhatyökalut ja harrastevälineet.
Pienillä yksityiskohtien muutoksilla myös vakiomalliston autotallista on mahdollista räätälöidä oman näköinen kokonaisuus, esimerkiksi seuraavasti:

  • Avoin katososa on mahdollista muokata suojaisemmaksi rimoituksella. Rimoitus toimii hyvin myös näkösuojana sekä estää esimerkiksi lunta tuiskuamasta suoraan katokseen. Rimoituksen voi toteuttaa täysikorkeana tai osittaisena, harvana tai tiiviinä - oman valinnan mukaan.
  • Autotallista voidaan lisätä käynti varaston puolelle. Varaston voi jakaa myös kahtia ja lisätä osioihin omat sisäänkäynnit.
  • Vakiomittoja muokkaamalla varastotilan voi optimoida esimerkiksi majoitus- tai työtilaksi.

Mikäli vakiomalliston talli ei sovellu omiin tarpeisiin, on toimitus mahdollinen myös omien suunnitelmien pohjalta.

Suurelementeistä nopeasti valmista

Suurelementtitoimituksen ehdottomana etuna on toimituksen nopeus ja tehdasvalmistuksen laatu. Elementtitoimitus on mahdollista räätälöidä myös siten, että se vastaa omatoimirakentajan tarpeisiin. Toimituksen voi valita esimerkiksi vain aluskatteelle saakka asennettuna - näin tekemistä jää runsaasti myös itselle. Neljästä toimitusvaihtoehdosta löytyy varmasti sopiva kokonaisuus niin omatoimirakentajalle kuin valmista pakettia etsivälle.

” Suurelementtitalli on erinomainen valinta laatua ja vaivattomuutta arvostavalle ihmiselle, jolle myös yksilöllinen ulkoasu on tärkeää. Toimitus taipuu myös omatoimirakentajan tarpeisiin”


Mestaritallien tuotteet ovat sertifioituja

Toimitusten laadun takaaminen on tärkeä asia. Siksi elementtituotanto ja tuotannon laadunvalvonta on sertifioitu. Finotrolin myöntämä varmennustodistus on voimassa 17.02.2025 saakka.

Mistä tila matkailuajoneuvolle, pakettiautolle tai venetrailerille?

Tilahallit-tuotenimellä kulkevat rakennukset ovat käytännössä rakenne- ja rakennusosiltaan samoja tuotteita kuin autotallit, mutta vastaavat paremmin myös suurempaan tilantarpeeseen. Vakiona tilahalleissa on korkeampi sisäkorkeus (alkaen 3 m), mikä mahdollistaa esimerkiksi autonosturin käytön paremmin kuin matalammassa tallissa. Lisäksi nosto-ovet voidaan toimittaa korkeampina, joten esimerkiksi matkailuautot, korkeat pakettiautot ja venetrailerit mahtuvat ongelmitta sisään. Tilahallit on mahdollista räätälöidä täysin omien tarpeiden mukaisiksi, niin kuin autotallipaketitkin.

Tutustu lisää suurelementtitalleihin>>

Valitse sinäkin laajasta mallistosta omasi tai räätälöidään oma unelmasi yhdessä ammattilaisen kanssa!

Kiinnostuitko? Haluaisitko kuulla lisää Mestaritalleista?

Jätä yhteydenottopyyntö ja/tai tilaa esite maksutta!

 
Päivitetty
15.6.2020