Mansion kaksikerroslaatta tuo näyttävyyttä ja turvaa katollesi

Katepal kehitti täysin uuden bitumikattolaatan, jossa yhdistyvät vesikatteen tärkeimmät ominaisuudet – näyttävyys ja kestävyys. Kattomateriaalin valinta on vaikea päätös. Kaksikerroskattolaatalla saat turvaa katollesi vuosikymmeniksi, hiljaisen ja samalla todella näyttävän vesikatemateriaalin. Vesikatto on myös osa talon näkyvää julkisivua ja siksi Mansion varma valinta.


Mansionin tuotekehityksessä on haluttu näyttävä ja kestävä kattolaatta. Kestävyys ja näyttävyys ovat mielestämme vesikatteen tärkeimmät ominaisuudet ja uudessa kaksikerroskattolaatassa nämä molemmat yhdistyvät.

Uusi Mansion- kaksikerroskattolaatta sopii todella hyvin kohteisiin, joissa vesikatto on isossa roolissa osana näkyvää julkisivua. Usein tällaisia kattoja ovat jyrkät tai monimuotoiset katepinnat esimerkiksi mansardi- tai taitekatot.

Elävä kattopinta Mansionilla.Elävä kattopinta Mansionilla.

25 vuoden takuulla!

Katepal Mansion kaksikerroslaatassa on nimensä mukaisesti kaksi yhteen laminoitua SBS-kumibitumikattolaattaa. Alemman kerroksen tarkoitus on varmistaa vedenpitävyys yhtenäisenä laattana. Päälle laminoitu muotoon leikattu laatta tuo Mansionille paanumaisen moniulotteisen ulkonäön.

Mansion on ryhdikäs ja isokokoisempi kuin perinteinen yksikerroskattolaatta. Kaksikerroskattolaatta tuo myös lisäkerroksia jokaiselle osalle kattoa, tämä antaa varmuutta katolle ja sen toimivuudelle.

422 351 Mansion-asennusta_hi-res

Katepal antaa Mansion-kattolaatalle 25 vuoden vesitiiviystakuun, jos kate on asennettu yhtiön antamien asennusohjeiden mukaan. Katepalin muilla katetuotteilla on 15 vuoden vastaava takuu.

Mansion sopii jokaiselle katolle. Uutta kaksikerroskattolaattaa voidaan käyttää niin vanhan saneeraamiseen kuin uudiskohteidenkin katoille.

Kaksikerroskattolaatan asentaminen on helppoa. Laatassa on selkeästi kahdella viivalla merkitty naulausalue. Mansionille on myös ominaista se, että laatan kuvio ei toistu laatasta toiseen samanlaisena. Tämä laatan yksilöllisyys helpottaa myös asentamista – limittyvien laattojen ei tarvitse seurata alla olevan laatan kuviota.

Kattotyöhön voi ryhtyä myös talkoovoimin. Katepalilta löytyy kattolaattojen asentamiseen selkeät asennusohjeet, jotka löytyvät myös painettuna kattolaattapaketista. Työhön ei myöskään tarvita erikoisosaamista tai – työkaluja. Tarkemmat yksityiskohtaiset ohjeet löydät täältä!

Värit yläoikealta lähtien: Montre, Bran, Coburg (uutuusväri keskellä), Dover ja Aragon.Värit yläoikealta lähtien: Montre, Bran, Coburg (uutuusväri keskellä), Dover ja Aragon.

Kotimaisuus korostuu Katepalilla

Katepal Oy on Suomen johtava ja ainoa suomalaisessa omistuksessa oleva bitumituotteiden valmistaja. Yritys on perustettu vuonna 1949 ja sen tuotantolaitokset sijaitsevat Tampereen eteläpuolella Lempäälässä. Päätuoteryhmiä ovat kumibitumiset rullatavarat, kumibitumikattolaatat, bitumiset sivelyaineet ja pakattu bitumi.

Mansionin valmistaminen vaati Lempäälään uuden tuotantolinjan. Investoinnin arvo on useita miljoonia euroja. Katepal panostaa suomalaiseen osaamiseen katemateriaalien valmistuksessa. Suomalaista osaamista bitumikatetuotteiden valmistuksessa arvostetaan myös maailmalla. Kaksi kolmasosaa Katepalin tuotteista menee vientiin.

Myös uudelle bitumikattolaatalle odotetaan hyvää kysyntää kansainvälisillä markkinoilla. Tärkeimmät vientimaamme ovat Venäjä ja Ruotsi.


Kiinnostuitko, haluatko tietää lisää? Jätä yhteydenottopyyntö tästä:


 
Päivitetty
6.7.2020