Onko toiveissasi kaunis ja juuri sinun kotiisi mitoitettu porraskokonaisuus?

Aivan kuten jokainen koti, myös jokainen porras on yksilö. Kun otat Lappiportaaseen yhteyttä heti rakentamisen tai remontoinnin alkuvaiheessa, saat myyjältä neuvot porrastilaan sopivista ratkaisuista sekä tilan mitoittamisesta.

Portaiden suunnittelun lähtökohtana on portaiden mitoitusta ohjaavat asetukset ja määräykset. Porras suunnitellaan kohteen mittoihin siten, että tilaan saadaan geometrisesti hyvin mitoitettu porras, jossa kulkeminen on helppoa. Kun tilaat Lappiportaat, saat nähtäväksesi kotiasi varten tehdyn porrassuunnitelman, jonka mukaan voit tarkistaa kohteen lopulliset mitoitukset ja todeta tuotteen sopivuuden.
 

Suunnittelun lähtökohtana on portaiden mitoitusta ohjaavat asetukset ja määräykset.

Portaiden mukana toimitetaan selkeät asennusohjeet, joita noudattaen asennus on helppoa. Jos haluat kaikkein vaivattomimman porrastoimituksen, Lappiporras voi tehdä myös asennuksen puolestasi.

Laadukkaista materiaaleista valmistetut Lappiportaat kestävät elämää ja katsetta vuodesta toiseen. Ajaton puuporras on myös ekologinen valinta. Laadukkaista materiaaleista valmistetut Lappiportaat kestävät elämää ja katsetta vuodesta toiseen. Ajaton puuporras on myös ekologinen valinta.
Lappiportaat ovat kotimaisia laatutuotteita, jotka valmistetaan vuosikymmenien kokemuksella. Asiantunteva henkilökunta, tarkka suunnittelutyö ja tuotesertifikaatti takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Lappiportaat ovat kotimaisia laatutuotteita, jotka valmistetaan vuosikymmenien kokemuksella. Asiantunteva henkilökunta, tarkka suunnittelutyö ja tuotesertifikaatti takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Turvallinen tyylistä tinkimättä

Portaiden tärkeimmät ominaisuudet ovat turvallisuus ja käytännöllisyys – sisustukseen sopivaa ulkonäköä unohtamatta. Askelmien materiaalivalinnan lisäksi myös kaiteella ja porrasvarusteilla on suuri vaikutus portaikon ulkonäköön ja käytettävyyteen.

Miellyttääkö sinua enemmän harmonisen ajaton, kokonaan puusta tehty porras vai sopisiko kotiinne kenties keveyttä ja skandinaavista tyyliä tuova lasikaiteellinen puuporras? Voit ottaa ensiaskeleen porrasvalinnassa tutustumalla Lappiportaan monipuoliseen mallistoon.
 

Hae vinkkejä ja inspiraatiota porrasunelmasi toteuttamiseen Lappiportaan uusilta nettisivuilta >>>

Lappiporras.fi

Löydät Lappiportaan tuotteita myös Rakentaja.fi-verkkokaupasta >>>

Verkkokauppa

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
2.3.2020