Nyt on mistä valita – löydä tyylisi mukainen huvila

Vapaa-ajan paikka on arjesta irtautumiseen, rentoutumiseen ja luonnosta nauttimiseen tarkoitettu paikka, joka kuvastaa omistajansa tyyliä. Mökillä otetaan rennommin, joten sen tyyli saa poiketa reilusti arjen kodista. Moni ottaakin rennomman asenteen huvilan tyylikysymyksissä. Mökkiä rakentaessa ei mietitä mitä muut ajattelevat, vaan toteutetaan omia unelmia rohkeasti.

750 Vk26 huvilajuttu pääkuva

Kontion laajasta valikoimasta löytyy jokaiseen tyyliin sopiva vaihtoehto josta oman vapaa-ajan unelman rakentaminen lähtee helposti etenemään.

Jokaiselle jotakin - mikä näistä on sinun suosikkisi?

Glass House

"Suomalaiset valloittanut moderni"

Vaikka puhutaan mökkiperinteistä ja vaalitaan ehkä vuosikymmeniä ellei peräti satoja vuosia vanhoja tapoja, se ei tarkoita, että huvilan tarvitsisi välttämättä olla juuri se perinteisen mallinen ja -näköinen mökki. Myös moderni huvila voi sulautua sitä ympäröivään maisemaan, ehkä jopa perinteistä mallia paremmin. Suuret lasipinnat nimittäin heijastavat ympäröivää maisemaa ja näin saavat rakennuksen "katoamaan".

Glass House -malliston huvilat on toteutettavissa mielesi mukaan harja- tai pulpettikatolla ja avo- tai katetulla terassilla. Glass House on myös saanut tunnustusta kotimaisen muotoiluosaamisen hyödyntämisen ansiosta. Suomalaisen työn liitto myönsi sille Design from Finland -merkin.

Glass House -mallit näet täältä!

Glass House 100Glass House 100
Kontio Glass House 25Kontio Glass House 25

Sky House

"Näyttävä uutuus"

Sky House edustaa yhdessä Glass Housen kanssa uudenlaista vapaa-ajan arkkitehtuuria. Koska mökkeilyn tarkoitus on rentoutua ja ottaa irtiotto arjesta, on Kontio myös halunnut tarjota arjesta poikkeavaa arkkitehtuuria. Malliston huvilat ovat uusien ja ennakkoluulottomien ideoiden lopputulos.

Näyttävä kattoratkaisu sallii esteettömän näkymän suurista lasi-ikkunoista, myös terassit on sijoiteltu uudella tavalla. V-mallinen leijuva sisäkatto tuo omanlaisensa tunnelman sisätiloihin luonnonvalon sekä valaistuksen ansiosta.

Sky House -mallit näet täältä!

Kontio Sky House 80Kontio Sky House 80
Sky Housen suuret ikkunat tuovat sekä luonnon että luonnonvalon sisätiloihin.Sky Housen suuret ikkunat tuovat sekä luonnon että luonnonvalon sisätiloihin.

Nalle

"2020-luvulle päivittynyt vuosikymmenten suosikkimallisto"

Miksi Kontion Nalle miellyttää suomalaisten silmää vuodesta toiseen? Menestykseen on monta syytä, mutta yksi niistä on Nallen käytännöllisyys.

Suunnittelussa on otettu huomioon myös nykyajan toiveet sekä kokonaisuuden miettiminen juurikin käytännönläheisesti. Tässä mallistossa tilaa on riittävästi kaikkeen oleelliseen.

Malliston laaja muunneltavuus tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa rakennus periaatteessa minkälaiseen ympäristöön tahansa. Nalle on kuin kotonaan suomalaisessa maisemassa.

Nalle -mallit esittäytyvät!

Nalle 40 A pulpettikatolla. Nallen sisätilat ovat valoisat sekä käytännölliset.Nalle 40 A pulpettikatolla. Nallen sisätilat ovat valoisat sekä käytännölliset.
Kontio Nalle -malleissa on riittävästi tilaa kaikkeen oleelliseen. Kontio Nalle 40AKontio Nalle -malleissa on riittävästi tilaa kaikkeen oleelliseen. Kontio Nalle 40A

Haluatko nähdä lisää?

Laajasta valikoimasta löytyy lisää erilaisia tyylikkäitä ja hyvin suunniteltuja malleja. Kontion pohjaratkaisut ja ulkonäkö onkin RTS-tutkimuksen mukaan markkinoiden parhaat.

Kurkista kaikki Kontion huvilat!

Tutustu Kontion mallistoon myös Talovertailun puolella.

Kiinnostuitko, heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä asiantuntijaan tästä:


 
Julkaistu
2.3.2020