Ratkaisu pienten tilojen säilytysongelmiin

Pienissä tiloissa tulee monesti vastaan ongelma säilytyskalusteita valittaessa, kun vakiomittaiset kaapit ja hyllyt eivät joko mahdu tai tilaa ei saada hyödynnettyä kokonaisuudessaan.

Kapeissa ja ahtaissa eteisissä, vanhojen asuntojen vaatekomeroissa ja kesämökeillä säilytysmahdollisuudet ovat yleensä rajalliset ja aiheuttavat haasteita säilytysjärjestelmää valittaessa. Myös näihin on mahdollista rakentaa koko tilan hyödyntävä säilytysjärjestelmä. Kotimaiselta säilytysjärjestelmävalmistaja Sovellalta löytyy ratkaisuja, jotka ovat suunniteltu erityisesti pienet, ahtaat ja kapeat tilat huomioiden. Lyhennettävillä ja säädettävillä tuotteilla voidaan myös niissä toteuttaa toimiva ja monipuolinen säilytyskokonaisuus.

Kokeile pienen tilan säilystä suunnitellessasi Sovellan helppoa ja ilmaista suunnitteluohjelmaa. Syötä ohjelmaan tilasi mitat, valitse haluamasi tuotteet ja näet säilytysjärjestelmäsi 3D-piirroksena. Tulosta valmis ostoslista hintoineen ja suuntaa hyvin varusteltuun rautakauppaan.

Kokeile Sovella 3D Planneria

Katso jälleenmyyjät

Suunnitteluohjelmalla hahmottelet säilytystilasi.Suunnitteluohjelmalla hahmottelet säilytystilasi.

Huomioi pienten säilytystilojen suunnittelussa ja toteutuksessa, että tarkat mitat auttavat määrittämään, mitkä tuotteet soveltuvat tilaasi parhaiten ja pystyt hyödyntämään koko tilan mahdollisimman tehokkaasti.

Lue lisää ohjeita tilan mittaamisen ja jaksottamiseen

Pienen eteisen säilytys

Myös pieniin tiloihin on mahdollista toteuttaa koko tilan hyödyntävä säilytysjärjestelmä.Myös pieniin tiloihin on mahdollista toteuttaa koko tilan hyödyntävä säilytysjärjestelmä.

Nämä tuotteet sopivat erityisen hyvin, jos tila on rajoitettu

Lyhennettävä lankahylly
Voit sovittaa lyhennettävyytensa ansiosta lankahyllyn kapeaan väliin, johon tavalliset hyllyt eivät leveyssuunnassa mahtuisi. Tuote on siis katkaistavissa haluttuun mittaan.
Tutustu tuotteeseen

Lyhennettävä lankahylly mahtuu kapeaan väliin.Lyhennettävä lankahylly mahtuu kapeaan väliin.

Säätöhylly
Säätöhyllyt on suunniteltu erityisesti muiden kuin vakiomittaisten hyllyleveyksien toteuttamiseen. Säätöhyllyn portaaton säätömahdollisuus leveyssuunnassa on 50-850 mm.
Tutustu tuotteeseen

SäätöhyllySäätöhylly

Syvyyssuuntainen vaateripustin
Saat henkarissa säilytettävät vaatteet mahtumaan jopa alle 35 cm syvään tilaan syvyyssuuntaisen vaateripustimen avulla. Normaalisti henkarit vievät syvyyssuunnassa tilaa reilut 60 cm. Syvyyssuuntaisessa vaateripustimessa henkarit ovat poikittain.
Tutustu tuotteeseen

Syvyyssuuntainen vaateripustin ei vie paljoakaan tilaa.Syvyyssuuntainen vaateripustin ei vie paljoakaan tilaa.

Naulakko
Naulakko on monipuolinen vaatteiden, takkien, laukkujen ja koiranhihnojen säilytyspaikka. Huomioi käyttäjien pituus. Lapsille naulakko kannattaa sijoittaa normaalia alemmaksi, jolloin naulakon käyttäminen on helpompaa.
Tutustu tuotteeseen

Naulakkoon mahtuu mitä vaan.Naulakkoon mahtuu mitä vaan.

Kun tarpeet ja toiveet säilytysjärjestelmäkokonaisuudesta ovat hahmottuneet, voit toteuttaa varsinaisen suunnitelman Sovella 3D Plannerilla.

Klikkaa vain ohjelmaan ja aloita suunnittelu - ideointi on helppoa:

1. Valitse tilasi muoto (yksi seinä, kulma, kolme seinää).
2. Syötä mitat sentteinä (leveys, syvyys ja korkeus).
3. Asemoi hyllyjärjestelmän runko halutulle korkeudelle ja alkamaan seinän oikeasta tai vasemmasta reunasta.
4. Valitse haluamasi hyllyt, korit ja lisätarvikkeet. Muokkaa ja kokeile mielesi mukaan.
5. Lopuksi valitse haluamasi väri ja tulosta ostoslista kuvineen.
6. Osta säilytysjärjestelmä lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

SUUNNITTELE OMA SÄILYTYSKOKONAISUUS

Haluaisitko maksuttoman esitteen?
​​​​​​​Tilaa alla olevalla lomakkeella.

Esimerkkikokonaisuuksia kodin eri säilytystiloihin, vinkkejä säilytysjärjestelmän suunnitteluun, tarkat tuotetiedot ja hinnasto.

 
Julkaistu
2.3.2020