ISOVERin kevyiden rakennuseristeiden valikoima uudistuu

ISOVER lanseeraa täysin uuden kevyiden rakennuseristeiden valikoiman. Yhteistyössä asentajien kanssa laitoimme asentajien kokeman laadun keskiöön ja optimoimme käsiteltävyyden ja asennettavuuden.

Matkan varrella emme hukanneet eristeen päätehtävää, joka on huippuunsa viritetty eristävyys. Erinomainen puristuvuus, palo- ja ääniominaisuudet sekä pieni hiilijalanjälki seuraavat mukana.
Teemme muutoksen koko kevyiden eristeiden valikoimaan ja samalla valikoima yksinkertaistuu. Uusi valikoima koostuu kolmesta päätuotteesta

• ISOVER PREMIUM 33
• ISOVER EXTREME 31 ja
• ISOVER ACOUSTIC

500 438 isover-premium33-extracted-mika-2

ISOVER Multipack on kätevä puristepaketti

ISOVER MULTIPACK on kätevä puristepaketti, joka tuo säästöjä. Multipackin ansiosta ajetaan vuoden aikana 3 500 täyttä rekkakuormaa vähemmän, ja se tarkoittaa merkittävästi vähemmän liikennepäästöjä ympäristöön. Multipack on myös helppo varastoida. ISOVER Multipack mahtuu helposti peräkärryyn ja lavapakkauksen voi myös hajottaa kätevästi viiden paketin yksiköihin, jotka voi kuljettaa vaikkapa henkilöauton katolla tai peräkärryllä.
Kimmoisana tuotteena ISOVER-eristeet palautuvat normaalimittoihinsa välittömästi paketin avaamisen jälkeen ja ne voidaan asentaa paikoilleen heti. Tuotteet on puristettu noin 1/4 osaan vapaasta tilavuudestaan.

750 ISOVER-premium33-pack-open

Uudet ISOVER keveät rakennuseristeet esittäytyvät:

ISOVER PREMIUM 33.
”Asentajan valinta. 9 % parempi lämmöneristävyys.”

750 isover-premium33-extracted-product

ISOVER PREMIUM 33 tuotteen on kehitetty ammattilaisten tarpeisiin huomioiden tuotteen käsiteltävyys, jämäkkyys asennettaessa, pölyävyys, leikattavuus ja asennusnopeus.
ISOVER PREMIUM 33:lla eristystyö on nopeampaa verrattuna perustason eristeisiin, koska tuote asettuu oikein mitoitettuun runkoväliin vaivattomasti ja tuotetta tarvittaessa helppo leikata.

ISOVER PREMIUM 33 kuuluu lämmöneristysominaisuuksiltaan villaeristeiden parhaimmistoon ja on lämmöneristävyydeltään 9% parempi kuin ISOVERin aikaisempi ammattilaisille kehitetty tuote (ISOVER KL-36), mikä mahdollistaa ohuemmat rakenteet tai paremman lämmöneristävyyden. Tuotteen hinta-laatu-suhde hakee vertaistaan markkinoilla olevista lämmöneristetuotteista.

ISOVER EXTREME 31.
”Kun halutaan parasta lämmöneristävyyttä”

750 ISOVER-extreme31-pack-single-product

ISOVER EXTREME 31 on lämmöneristys­ominaisuuksiltaan markkinoiden paras kaikista kevyistä villaeristeistä. Tuotteen lämmöneristävyys on jopa 16 % parempi markkinoilla yleisesti käytössä oleviin 36-luokan villaeristeisiin verrattuna. Parempi lämmöneristävyys tuo säästöjä lämmityskuluissa koko rakennuksen tulevan eliniän. ISOVER EXTREME 31 -levyn jämäk­kyys tekee siitä ihanteellisen käsitellä ja asentaa niin kuori- kuin runkorakenteisiinkin.

ISOVER ACOUSTIC.
”Pölinät pois”

 

750 ISOVER-acoustic-pack-single-product

ISOVER ACOUSTIC on eristevillalevy, joka on kehitetty väliseininärakenteiden ääneneristeeksi. Eristeen optimoitu paino/tiheyssuhde tekee siitä erinomaisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon välisei­nien ääneneristeeksi. ISOVER ACOUSTIC -tuotepaketti on puristettu puoleen vapaasta tilavuudestaan, mikä tarkoittaa työkohteessa vähemmän villapaketteja ja ennen kaikkea vähemmän eristepakettien siirtelyä. Tuote on helpompi leikata, jämäkämpi asentaa, pölyttömämpi ja muutenkin miellyttävämpi käsitellä kuin ISOVERin vastaava aikaisempi tuote (KL AKU).

Mikä ominaisuus on mielestäsi ylivoimaisin?

ISOVER PREMIUM 33 on eriste, jonka ominaisuudet hakevat vertaistaan. Tämä uutuus ei kutise, pölise, on nopea asentaa ja eristää lämpöä 9% aiempaa enemmän.

Mutta mikä näistä ominaisuuksista on se galaksimme ylivoimaisin?
Klikkaa itsesi sivulle isover.fi ja tutustu eristeiden ominaisuuksiin.

Lue lisää ISOVERin uutuustuotteista www.isover.fi


 
Päivitetty
5.10.2020