Willa-keittiö hurmasi äänestäjät

Rakentaja.fi:n järjestämässä Kaunein keittiö 2020 -äänestyksessä annettiin 27.1.−10.2. yhteensä 2821 ääntä. Kuuden ehdokkaan joukosta voittajaksi nousi Petra-keittiöiden huvilatunnelmaa henkivä Willa, jolle annettiin 1001 ääntä. Kakkossijalle äänestettiin A la Carte -keittiöiden Urban (575 ääntä) ja kolmanneksi Petra-keittiöiden Raami (571 ääntä).

Willa-keittiön yksinkertaisen kaunis peiliovimalli, lämpöä tuovat puupinnat ja katseen kiinnittävät yksityiskohdat olivat monen äänestäjän mieleen.Willa-keittiön yksinkertaisen kaunis peiliovimalli, lämpöä tuovat puupinnat ja katseen kiinnittävät yksityiskohdat olivat monen äänestäjän mieleen.

Arvonnan voittajat:

Kaikkien äänestäjien kesken arvottiin suomalaisesta vuolukivestä valmistettuja Tulikiven Cooking-tuotteita. Pääpalkintona oli padan, ison paistokiven ja parilan sisältävä tuotepaketti. Lisäksi arvottiin 2 kpl pieniä paistokiviä. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

tulikivi_vuolukivi.JPG

1. sija: Petra-keittiöt, Willa

Petran Willa-keittiössä eri aikakausien klassikkoelementit on tuotu modernisti nykypäivään. Huvilamaisessa keittiössä keittiövälineet nostetaan rohkeasti esille. Aamiaiskaappi on toteutettu yhtä aikaa sekä trendikkäästi että kodikkaasti.Petran Willa-keittiössä eri aikakausien klassikkoelementit on tuotu modernisti nykypäivään. Huvilamaisessa keittiössä keittiövälineet nostetaan rohkeasti esille. Aamiaiskaappi on toteutettu yhtä aikaa sekä trendikkäästi että kodikkaasti.

Äänestäjät kuvailivat voittajakeittiö Willaa muun muassa näin:
 

Ihanan raikas ja vaalea, kuitenkin vähän väriä. Käyttöastiat käden ulottuvilla.

Klassikko, kaunis ja puhdaslinjainen. Katseen kiinnittäviä yksityiskohtia. Paljon säilytystilaa, ihastuttavat vetimet.

Raikas ja tyylikäs, mutta ihanasti vanhempaa tyyliä ja luonnonmateriaaleja näkyvissä. Ripaus maalaisromantiikkaa ja rakkautta.

2. sija: A la Carte -keittiöt, Urban

A la Carten yönsininen Urban-keittiö on yhdistelmä klassisia yksityiskohtia ja modernin selkeitä linjoja. Tunnelmaa tuovat messinkiset nuppivetimet ja saman sävyinen hana.A la Carten yönsininen Urban-keittiö on yhdistelmä klassisia yksityiskohtia ja modernin selkeitä linjoja. Tunnelmaa tuovat messinkiset nuppivetimet ja saman sävyinen hana.

Äänestäjät kuvailivat Urbania mm. näin:
 

Tumma keittiö on tyylikäs, valkoinen taso tuo raikkautta ja sirot vetimet viimeistelevät tyylin.

Toimivalta näyttävä raikas kokonaisuus. Paljon säilytys- ja työtilaa. Tummansininen on kiva uutuusväri.

Tumma puhuttelee täysvalkoisten keittiöiden jälkeen, samoin selkeys.

3. sija: Petra-keittiöt, Raami

Petran Raami-keittiössä pelkistetylle ovimallille ilmettä antavat ovea kehystävät raamit, jotka tässä keittiössä on valittu samaan sävyyn oven kanssa. Lankavetimet ja hexagon-laatat tuovat keittiöön 50-luvun tvistiä. Sivusenkin kalanruotokuvioinen Jade-ovi on upea yksityiskohta.Petran Raami-keittiössä pelkistetylle ovimallille ilmettä antavat ovea kehystävät raamit, jotka tässä keittiössä on valittu samaan sävyyn oven kanssa. Lankavetimet ja hexagon-laatat tuovat keittiöön 50-luvun tvistiä. Sivusenkin kalanruotokuvioinen Jade-ovi on upea yksityiskohta.

Äänestäjät kuvailivat Raamia mm. näin:
 

Ajaton klassinen malli. Kaikille keittiötarvikkeille löytyy kaappitilaa.

Vaaleat sävyt ja pelkistetyt ovet luovat avaran vaikutelman.

Yksinkertaisen tyylikkäitä ja kotoisia yksityiskohtia, jotka eivät hyökkää silmille, vaan mahdollistavat hyvinkin erilaisia keittiösisustuksia.

Muut äänestykseen osallistuneet keittiöt satunnaisessa järjestyksessä:

A la Carte -keittiöt, RigatoA la Carte -keittiöt, Rigato
Parma-keittiöt, MagnoraParma-keittiöt, Magnora
Parma-keittiöt, LavaParma-keittiöt, Lava

Kiitokset kaikille äänestykseen osallistuneille ja onnea voittajille!

 
Julkaistu
17.2.2020