Päästä terassi-inspiraatio valloilleen ja nauti olostasi lasiterassilla läpi vuoden
Hyödynnä huikea tarjous!

Olipa vuodenaika mikä tahansa, on auringonsäteet ilo ottaa vastaan omalla lasiterassilla. Vaikka maassa olisi vielä lunta, saattaa lämpötila lasitetulla terassilla nousta aurinkoisina päivinä jopa 20 asteeseen. Lasitus mahdollistaa terassin hyödyntämisen myös läpi viileämpien vuodenaikojen. Se suojaa terassikalusteita ja tekstiilejä tehokkaasti kosteudelta, tuulelta, lumelta ja pölyltä. Lasiterassia pystyy hyödyntämään erilaisiin tarkoituksiin ympäri vuoden.
Lasituksen ansiosta lämmöstä ja auringosta nauttiminen on mahdollista aloittaa yhä aikaisemmin keväällä. Lasitettu terassi tuo monesti myös kaivattua lisätilaa juhlien aikaan.Lasituksen ansiosta lämmöstä ja auringosta nauttiminen on mahdollista aloittaa yhä aikaisemmin keväällä. Lasitettu terassi tuo monesti myös kaivattua lisätilaa juhlien aikaan.

Lasitettu terassi jatkaa olohuonetta kiehtovaksi uudeksi oleskelutilaksi, joka avautuu kauniilla säällä ulkotilaksi, ja sulkeutuu suojaisaksi tilaksi sateella tai tuulella. Se toimii erinomaisesti isonkin joukon ruokailutilana sekä pienenä keittiöpuutarhana, jossa yrtit ja muut istutukset viihtyvät.

Lasiterassi mahdollistaa lisätilaa juhliin

Alkukevät on hyvä aika sisustaa terassia, istuttaa keväisiä kasveja ja aloittaa terassielämä. Myös kevään ja kesän juhlien suunnittelu sujuu vaivattomammin, kun tiedät, että lasitettu terassi antaa hyvän lisätilan kotijuhliin säässä kuin säässä. Unohtamatta tietenkään syksyn venetsialaisia, halloween-juhlia ja kenties vielä pikkujouluja, jolloin lasiterassi antaa oivan lisätilan juhlijoille nauttia erilaisesta juhlatunnelmasta. Sade, tuuli ja lumi pysyvät terassilasien takana. Nauti siis unohtumattomista hetkistä säästä ja vuodenajasta riippumatta.

Kutsu ystävät yhteen! Luo terassille mieleenpainuva juhlatunnelma esimerkiksi kauniilla kattauksella ja astioilla.Kutsu ystävät yhteen! Luo terassille mieleenpainuva juhlatunnelma esimerkiksi kauniilla kattauksella ja astioilla.

Teemaan sopivaa väriä saa aikaan erilaisilla tekstiileillä, kuten verhoilla, pöytä- ja lautasliinoilla sekä tietysti viileässä lämmittävillä vilteillä. Myös kasvit ja kukat ovat helppo tapa tuoda terassille näyttävyyttä. Kaihtimilla pidät terassin lämpötilan miellyttävämpänä myös kuumalla kelillä. Auringon jo lämmittäessä voit päästää terassillesi vilvoittavaa tuulenvirettä laseja raottamalla.

Valitse Lumon Suosikkiterassi ja säästä 1 100 €!

Lumon on suunnittelut suosikkiterassimalliston, josta löytyy useimmille terasseille sopiva lasitus. Lumon tarjoaa nyt suosikkiterassin tilaajille huikean 1 100€ alennuksen. Tarjous on voimassa 15.10.2023 asti.

Suosikkiterassi on terassilasitus, joka voidaan toteuttaa seuraavin mitoin:

 • leveys korkeintaan 6 700 mm
 • syvyys korkeintaan 2 950 mm
 • takakorkeus korkeintaan 3 000 mm
 • etukorkeus korkeintaan 2 300 mm

Voit valita joko avautuvan tai liukuvan lasituksen. Avautuva lasitus avautuu parvekelasien tapaan kokonaan, kuin kirjan lehdille. Liukuva lasitus puolestaan liukuu omilla kiskoillaan avautuen limittäin. Molemmat vaihtoehdot ovat pystypuitteettomia ja niihin on valittavissa lukittava käyntiovi.

Suosikkiterassi on mittatilausterassia edullisempi vaihtoehto. Terassi- tai parvekelasitus on investointi, joka ylläpitää tai jopa kasvattaa talon arvoa ja tuo iloa vuosikymmeniksi. Maksa lasitus Lumon Rahoituksella edullisesti sinulle sopivalla kuukausisummalla. Saat jopa 6 kk korotonta maksuaikaa.


Suosikkiterassin hinta sisältää seuraavaa

 • suunnittelu- ja mittauskäynnin
 • liukuvan tai avautuvan lasituksen
 • kattolasituksen
 • vakiovärisen alumiinirungon (valkoinen, vaaleanharmaa, tummanharmaa, ruskea, musta)
 • asennuksen
 • käyttöopastuksen
 • asennustakuun (2 vuotta)
 • tuotetakuun (5 vuotta)

Lisätilauksena on saatavana viihtyisyyttä parantavia lisävarusteita, kuten terassimatto tai lasikattoon ja terassilaseihin yhteensopivat kaihtimet.

Katso esimerkit suosikkiterasseista ja hinnoista Lumonin sivuilta

Onko talossasi valmis avonainen terassi vai haluatko rakentaa lasiterassin talon sivuun lisätilaksi?

Lumon räätälöi lasiterassin valmiiksi suunnitelluista vakioelementeistä juuri omaan kotiisi sopivaksi ja tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet toteuttaa lasiterassiunelmasi sekä luovimmatkin tilaratkaisut. Kun valitset lasiterassia, ota huomioon ulkonäön ja tilan lisäksi myös rakenteet ja toimivuus. Näin se palvelee sinua vuosikymmeniä. Lumonin ammattilaiset auttavat sinua suunnittelussa.

Lasiterassin tulee toimia moitteetta pitkään: se ei saa vääntyillä ja lasielementtien tulee liukua pehmeästi vielä vuosienkin kuluttua. Lasiterassi on osa ulkotilaa ja joutuu kestämään vaativat sääolosuhteet. Rankkasateet, lumi, pakkanen, hellepäivät ja ilmansaasteet asettavat kovat vaatimukset toimivalle ja pitkäikäiselle lasiterassille.

Lataa opas terassilasituksista täältä

Lasitettu, suojaisa terassi on ihana sisustaa ja koristella mitä erilaisimpiin juhliin sopiviksi.Lasitettu, suojaisa terassi on ihana sisustaa ja koristella mitä erilaisimpiin juhliin sopiviksi.

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Terassilasituksen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten terassin muoto ja mitat, asennustapa, arkkitehtuuriset vaatimukset. Tarkan hinta-arvion saat veloituksetta Lumonin asiantuntijoilta.

 
Päivitetty
3.10.2023