Päästä terassi-inspiraatio valloilleen

Päivät pitenevät ja aurinko näyttäytyy yhä useammin. Se innostaa ulkoilemaan ja nauttimaan kevään saapumisesta. Kevätauringon ensisäteet on ilo ottaa vastaan terassilla. Lasituksen ansiosta lämmöstä ja auringosta nauttiminen on mahdollista aloittaa paljon aikaisemmin. Vaikka maassa olisi vielä lunta, saattaa lämpötila lasitetulla terassilla nousta aurinkoisina päivinä jopa 20 asteeseen. Lasitus mahdollistaa terassin hyödyntämisen läpi viileämpien vuodenaikojen. Se suojaa terassikalusteita ja tekstiilejä kosteudelta, tuulelta, lumelta ja pölyltä.

 

Lasitettu, suojaisa terassi on ihana sisustaa ja koristella mitä erilaisimpiin juhliin sopiviksi.

Alkukevät on hyvä aika sisustaa terassia, istuttaa keväisiä kasveja ja aloittaa terassielämä. Myös tulevien kevään ja kesän juhlien suunnittelu sujuu vaivattomammin, kun tiedät, että lasitettu terassi antaa hyvän lisätilan kotijuhliin säässä kuin säässä. Sade ja tuuli pysyvät terassilasien takana ja auringon lämmittäessä päästät terassillesi vilvoittavaa tuulenvirettä laseja raottamalla. Nauti siis unohtumattomista hetkistä ja tulevan kesän loputtoman valoisista öistä.
vk10-lasiterassit-juhlat-1920x1080
vk10-lasiterassit-juhlat-1920x1080-2
vk10-lasiterassit-juhlat-1920x1080-3

Lasittamalla terassisi nyt, se on valmis ottamaan vastaan kevään ja kesän juhlijat.

Kutsu siis ystävät yhteen! Luot terassillesi mieleenpainuvan juhlatunnelman esimerkiksi kauniilla kattauksella ja astioilla. Teemaan sopivaa väriä saat aikaan erilaisilla tekstiileillä, kuten verhoilla, pöytä- ja lautasliinoilla sekä tietysti viileässä lämmittävillä vilteillä. Myös kasvit ja kukat ovat helppo tapa tuoda terassille näyttävyyttä. Auringonsuojaverhoilla pidät terassin lämpötilan miellyttävämpänä myös kuumalla kelillä.
 

Tutustu veloituksettomaan Terassisisustajan oppaaseen

LATAA OPAS
vk10-lasiterassit-juhlat-1920x1080-4

Tunnelmaa kevään ja kesän juhliin

Maksa sopivissa kuukausierissä

Terassi- tai parvekelasitus on investointi, joka ylläpitää tai jopa kasvattaa talon arvoa ja tuo iloa vuosikymmeniksi. Maksa lasitus Lumon Rahoituksella edullisesti sinulle sopivalla kuukausisummalla. Nyt saat ensimmäiset 6 kk ilman rahoituskorkoa!

Lue lisää rahoitusvaihtoehdoista

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Terassilasituksen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten terassin muoto ja mitat, asennustapa, arkkitehtuuriset vaatimukset. Tarkan hinta-arvion saat veloituksetta Lumonin asiantuntijoilta.

 
Julkaistu
2.3.2020