Minkälainen on moderni hirsitalo?

Kontio nosti hirsitalojensa arkkitehtuurin kansainväliselle tasolle. Pohjoismainen design yhdistettynä ekologiseen sekä terveelliseen arktiseen mäntyyn ja harkittuihin yksityiskohtiin on niin kaunista, että näitä Suomessa suunniteltuja taloja myydään ympäri maailman.

Kontiotalo ei ole vain talopaketti, vaan asiakas saa talon ostaessaan tarkat suunnitelmat, OmaKontio online palvelun, oman projektissa auttavan henkilön tehtaalla sekä mahdollisuuden valita Kontio Living –värimaailmoista ja –keittiöistä parhaat omaan tyyliin sopivat palaset. Kaikki tämä on suunniteltu tekemään rakentamisesta jouhevampaa ja helpottamaan kauniin ja käytännöllisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

LaaksolahtiLaaksolahti

Tutustu muutamiin esimerkkeihin:

Laaksolahti A


Tämä hirsitalomalliston malli on erinomainen yhdistelmä kansainvälisyyttä sekä kotimaisuutta.

Kontio LaaksolahtiKontio Laaksolahti

Kontio Laaksonlahti -mallistossa on haluttu nimenomaan kiinnittää huomiota rakentamisen helppouteen sekä mahdollisuuteen luoda oman rauha myös vilkkaammin asutulla alueella. Koti tarjoaa niin yksityisyyttä kuin myös luonnonläheisyyttä. Suuret ikkunat tuovat nimittäin luonnon sisälle kotiin - on kuin kodissasi olisi vuodenaikojen mukaan vaihtuva taulu.

750 Laaksolahti_2320_kevyt
750 Laaksolahti_2024_kevy

Muunneltavat kodit tarjoavat toimivan ratkaisun erilaisiin lähtötilanteisiin. Niin sisä- kuin ulkotilojenkin suunnitteluun löytyy useita vaihtoehtoja. Jokaiseen malliin on myös mahdollista valita pulpettikatto tai tasakatolta näyttävä ratkaisu.

Haluatko tutustua todelliseen kohteeseen?
Kurkista, miltä näyttää pehmeiden värien sävyttämä ja luonnonläheinen Espoon Laaksolahti.

Sisään kohteeseen

Sky House 80A


Kontio Sky House nostaa tunnelman, nimensä mukaisesti, taivaisiin.

Kontio Sky HouseKontio Sky House

Korkeat oleskelutilat on varustettu lähes neljään metrin korkeuteen nousevilla ikkunoilla. Tässä kodissa voi nauttia tähtien tuikkeesta omalla sohvallaan istuen. Kooltaan kompakti Sky House sopii erinomaisesti pienelle sekä kapealle tontille.

Arkkitehtonisesti vaikuttava koti edustaa erinomaisesti viimeisintä suuntaa modernissa hirsirakentamisessa. Uudenlainen Sky-kattoristikko™ tuo rakennukseen dramatiikkaa sekä muunneltavuutta. Sky-kattoristikon ansiosta talon sisätiloissa ei nimittäin tarvita palkkeja tai kantavia seinärakenteita.

Tutustu lisää:

Tällainen on Kontio Sky House™

750 Kontio Sky House 100A_interior light - brown

Glass House 126A


Mittasuhteiltaan kaunis sekä käytännöllinen Glass House on koti, joka soveltuu monenlaisille tonteille.

Kontio Glass HouseKontio Glass House

Kodin keskiöön on sijoitettu keittiö-olohuone-kokonaisuus. Glass House -mallisto edustaa vahvasti modernia arkkitehtuuria, jossa lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat on yhdistetty pelkistettyyn hirteen.

Kuten muutkin Kontion talomallit, myös Glass Housen pohja- sekä kattoratkaisut ovat muunneltavissa omia tarpeita vastaavaksi.

Tiesitkö, että Kontio Glass House -mallisto on saanut Suomalaisen työn liitolta Design from Finland -merkin, joka on tunnustus vahvasta panostuksesta kotimaisen muotoiluosaamisen hyödyntämisessä.

Tällainen on Kontio Glass House

750 GH talo_WOOD 150A_v2

Nyt myös 1,5-kerroksisena

Suositut Glass House -talot nousivat seuraavalle tasolle saadessaan toisen kerroksen. 1,5-kerros mallit soveltuvat kokonsa puolesta erinomaisesti niin pienelle kaupunkitontille kuin maiseman ääreen. Pohjaratkaisut on suunniteltu Kontion tyyliin täyttämään nykyajan arjen tarpeita, tilantunnusta tinkimättä. Arkkitehtuuri näissä kodeissa on modernin linjakasta.

Tutustu lisää

Kontio Glass House 120A.Kontio Glass House 120A.

Arktista mäntyä

Kontio hirsitalot ja –huvilat valmistetaan Pudasjärvellä, lähellä napapiiriä. Suurin osa käytettävästä puusta tulee noin 80 kilometrin säteellä tehtaasta, mikä tarkoittaa että puu on pohjoisen hitaammin kasvanutta mäntyä jossa on enemmän sydänpuuta. Arktisen männyn sydänpuun antibakteeriset yhdisteet tekevät Kontion hirsistä erityisen kestäviä ja taloista terveitä. Tästä maailman mittakaavassa katsottuna arktisesta männystä syntyy oikeasti ekologiset ja sukupolvelta toiselle kestävät talot. Kestävyyden lisäksi puu sitoo itseensä hiilidioksidia, ja hirsien valmistuksessa syntyy enemmän uusiutuvaa energiaa, kuin sitä kuluu.

Kontio hirsitalo on terveellisen ja ekologisen rakentamisen huipentuma!

Tutustu Kontion mallistoon myös Talovertailun puolella.

Kiinnostuitko? Voit tilata itsellesi esitteet veloituksetta ja/tai jättää yhteydenottopyynnön:


 
Päivitetty
19.8.2021