Uudet S-sarjan lämpöpumput mahdollistavat entistäkin helpomman ja sujuvamman arjen

NIBEn nykyaikaiset S-sarjan lämpöpumput huomioivat myös tulevaisuuden asumisen tarpeet ja mahdollisuudet. Jo nyt S-sarjan monipuoliset mahdollisuudet tulevat parhaiten esiin sen liitettävyydessä. Laitteeseen voi liittää niin ilmanvaihdon, viilennyksen kuin aurinkosähkönkin, joita kaikkia ohjataan kätevästi yhdestä ohjauksesta.

S-sarjan helppokäyttöinen ohjaus ja sisäänrakennettu wifi helpottavat arkea mahdollistaen laitteen valvonnan ja hallinnan missä ja milloin vain.

S-sarjan helppokäyttöinen ohjaus ja sisäänrakennettu wifi helpottavat arkea mahdollistaen laitteen valvonnan ja hallinnan missä ja milloin vain.

Hyödynnä syksyn kampanjaetu!

Kun hankit* maalämpöpumpun NIBE S1255 tai ilma-vesilämpöpumpun NIBE Polar tai Split Box kampanja-aikana 17.8.−20.11.2020, saat kaupan päälle Samsung Galaxy Tab A 10.1 4G -tabletin aidossa nahkakotelossa sekä myUplink-sovelluksen Premium-tason käyttöösi veloituksetta 3 kuukaudeksi. Lue lisää kampanjasta >>>

(*tilaus ja toimitus kampanja-aikana)

Uusi lämpöpumppu, uusi ohjausjärjestelmä

NIBEn S-sarjan maalämpöpumpuissa ja ilma-vesilämpöpumppupaketeissa on täysin uusi ohjausjärjestelmä, jota voidaan käyttää joko laitteen selkeältä kosketusnäytöltä tai etänä myUplink-sovelluksesta esimerkiksi älypuhelimella. Uusi opastava ohjaus myös neuvoo käyttäjäänsä laitteen käytössä.
 

Laite huomioi jopa sääennusteen käyttäjän mukavuutta optimoidessaan.

Sisäänrakennetun wifin ansiosta S-sarjan lämpöpumpun yhdistäminen nettiin käy käden käänteessä. Tämän jälkeen myUplinkista voidaan valvoa ja haluttaessa ohjata järjestelmää. Laite ilmoittaa ohjelmistopäivityksistä ja huomioi jopa sääennusteen käyttäjän mukavuutta optimoidessaan.
 

Sisäänrakennetun wifin ansiosta lämpöpumpun yhdistäminen nettiin käy käden käänteessä.

Käyttäjä voi ottaa käyttöön myös Smart Price Adaption -pörssisähköohjauksen, jolloin laite optimoi toimintaansa halvimpien sähkötuntien aikaan tuoden lisää säästöä.

Jätä NIBElle yhteydenottopyyntö

Tilaa maksuton esite

S-sarja yllättää monipuolisuudellaan

Kun 90-luvulla lämpöpumpun ohjelmistossa oli parituhatta koodiriviä, S-sarjaan mahtuu rivejä jo 12,5 miljoonaa. Tämä siksi, ettei mitään mahdollisuuksia poissuljettaisi nyt tai tulevaisuudessa.
 

Laitteeseen voi liittää ilmanvaihdon, viilennyksen ja aurinkosähkön.

Jo nyt lämpöpumpun monipuolisuus tulee parhaiten esiin sen liitettävyydessä. NIBEn S-sarjan laitteeseen voi liittää ilmanvaihdon, viilennyksen ja aurinkosähkön, joita kaikkia ohjataan yhdestä ohjauksesta − laitteen näytöltä tai myUplink-palvelusta. Tämän lisäksi S-sarja on valmis tuleviin mahdollisuuksiin, kuten esimerkiksi sähkön kysyntäjoustoon, älykodin automatiikkaan ja puheohjaukseen.
 

S-sarja on valmis myös tuleviin mahdollisuuksiin.

Kokemusten ja innovaatioiden fiksu yhdistelmä

S-sarjan maalämpöpumpuissa hyödynnetään hyväksi koettua ja luotettavaa kylmätekniikkaa. Tätä tekniikkaa ohjaa edistyksellinen uusi ohjaus kaikkine sen tuomine hyötyineen ja mahdollisuuksineen.

Invertteriohjatun kompressorin ansiosta laitteet toimivat aina optimaalisella hyötysuhteella.

NIBEn S-sarjaan kuuluu kaksi hyötysuhteeltaan huippuluokkaa olevaa invertteriohjattua maalämpöpumppua, NIBE S1255 ja S1155. Kumpaakin lämpöpumppua on kolmessa teholuokassa: 1,5−6 kW, 3−12 kW ja 4−16 kW. NIBE S -sarjan uusi sisäyksikkö VVM S320 tuo upouuden ohjauksen myös ilma-vesilämmitykseen. NIBE VVM S320 uudistaa NIBE Polar, Vento ja Split Box -ilma-vesilämpöpumppupaketteja. S-sarja on tullut myyntiin huhtikuussa 2020.

Kiinnostuitko? Jätä NIBElle yhteydenottopyyntö!


 
Päivitetty
6.10.2020