Modernin arkkitehtuurin rakastajat huomio!

Suosittu Kontio Glass House -talomallisto laajeni

Glass House -malliston uudet puolitoista- ja kaksikerroksiset mallit soveltuvat erityisen hyvin pienille tonteille ja tuovat modernin hirsitaloarkkitehtuurin uuteen talotyyppiin. Nämä mallit voi hyvin kuvitella niin uusille omakotitalo alueille, kuin rintamamiestalojen naapuriin tai luonnon ääreen. Pohjaratkaisut suunniteltiin Kontion tyyliin nykyajan tarpeisiin tilantunnusta tinkimättä.

Jokaisen mallin saa sekä kattolyhdyllä tai ilman oman maun mukaisesti.Jokaisen mallin saa sekä kattolyhdyllä tai ilman oman maun mukaisesti.
Puolessatoista kerroksessa on kaikki tarpeellinen hyvään arkeen. Tumma väritys tekee talosta näyttävän ja ruskean räystäänaluslaudoituksen sävy toistuu myös sisällä katossa tuoden viimeisteltyä luksustunnelmaa.Puolessatoista kerroksessa on kaikki tarpeellinen hyvään arkeen. Tumma väritys tekee talosta näyttävän ja ruskean räystäänaluslaudoituksen sävy toistuu myös sisällä katossa tuoden viimeisteltyä luksustunnelmaa.

Näyttäviä koteja

Kaksi kerroksinen Glass House 180 tarjoaa näyttävät puitteet mukavaan elämään. Tässä mallissa on erityistä kaksiosainen keittiö, jossa arjen kokkailut ja aamupalat hoidetaan yhdessä suuren saarekkeen äärellä ja isommat illallis- ja juhlakokkailut nurkan takana pääkeittiössä, jolloin ruoanlaitossa syntyvät tuoksut ja sotkut jäävät piiloon.

Kontio kehittää arkkitehtuurin lisäksi talomallien värityksiin ja sisustamiseen uusia ajatuksia. Vihreä ulkoväri on yllättävä ja näyttävä vaihtoehto talon väriksi.Kontio kehittää arkkitehtuurin lisäksi talomallien värityksiin ja sisustamiseen uusia ajatuksia. Vihreä ulkoväri on yllättävä ja näyttävä vaihtoehto talon väriksi.
Yksikerroksisia Glass House –taloja löytyy useassa eri koossa 100 – 150m2 välillä.Yksikerroksisia Glass House –taloja löytyy useassa eri koossa 100 – 150m2 välillä.

Tutustu Glass House -mallistoon tarkemmin:

Tutustu myös pienempään kaksikerrosmalliin Glass House 143 osoitteessa: kontio.fi.

Katso tästä kaikki Glass House –talomallit!

Tilaa tästä juuri uudistunut Glass House lehti!

Tutustu Kontion mallistoon myös Talovertailun puolella.

Jäitkö kaipaamaan lisätietoa? Jätä yhteydenottopyyntö tästä ja/tai tilaa esite:


 
Päivitetty
14.12.2020