Rakenna & Sisusta -messut Turun Messukeskuksessa 7.-9.2.2020

Kaipaako makuuhuone uutta tapettia? Keittiö ja kylpyhuone päivityksen tarpeessa? Onko talotekniikka ajantasalla? Messutapahtuma tarjoaa yleisölle vinkit omaan kotiin tai vapaa-ajan asumiseen ja kokoaa Turun Messukeskukseen perinteiseen tapaan alueen rakentajat sekä remontoijat.

rakenna_ja_sisusta19_FB_eventkuva
Messuilla esittäytyvät mm. tontit, kaavoitus, maanrakennus, valmistalot, vapaa-ajan asunnot, rakennusmateriaalit ja -tarvikkeet, energiaratkaisut, piharakentaminen, autotallit, kodin turvallisuus, kiinteistönvälitys, keittiöt, kylpyhuoneet, saunat, ikkunat, huonekalut, matot ja tekstiilit, valaisimet, kodinkoneet, viihde-elektroniikka ja sisustussuunnittelu…

Tutustu messuluetteloon

Rakenna & Sisusta ekologisesti

Messujen teemana on ekologinen asuminen. Teema näkyy erityisesti messuhalliin rakentuvassa Messutalossa, jonka värimaailmassa sekä materiaalivalinnoissa luonto on vahvasti läsnä. Messutalossa nähdään valikoitua, pohjoismaalaista designia sekä käsintehtyjä, rouheita ja luonnollisia valintoja.

Talon keittiön teemana on mm. yhdessäolo ja hyvä ravinto, olohuoneessa voi vaikka joogata ja makuuhuone on puolestaan rauhoitettu levolle, unelle ja hiljaisuudelle. Kylpyhuone on puhtauden spa ja kodinhoitotilassa huomio on mm. kierrätyksessä ja vaatehuollossa. Talosta löytyy huone myös teineille. Harrastukset, kaverit ja oma rauha ovat tässä tilassa keskeisessä roolissa. Multi Room on moderni ”askartelutila” harrastuksille tai työlle.

Messutalon terassi toimii ohjelmatilana. Ohjelmalavalla on tarjolla ajankohtaista keskustelua sisustussuunnittelusta ja sisäilma-asioista. Luvassa on myös työpajoja eri teemoista. Muun muassa sisustussuunnittelija Seija Strand luennoi sisustamisesta vuonna 2020.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan

sisustussuunnittelija

Osallistu Moodboard-workshopiin

Messutalon on suunnitellut Kati Laituri ja Hanna Leino, jotka opastavat ajankohtaisissa kodin sisustusmateriaaleissa Messutalon moodboard-workshopissa. Tule sinäkin kokoamaan vuoden 2020 sisustustrendit näyttäväksi kollaasiksi ja tekemään oma moodboardisi mieluisista sävyistä ja materiaaleista. Workshopin hinta on 10 € sisältäen materiaalit ja puisen tarjottimen, jotka saat mukaasi.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

mood

Messujen aukioloajat

Perjantai klo 10-18
Lauantai klo 10-18
Sunnuntai klo 10-17

Pääsyliput

Aikuiset 16 €
Monipäivälippu 20 €
Lapsi (7-15v.) 5 €
Perhe 34 €
(2 aikuista ja lapset 7-15v., vain lippukassalta)
Eläkeläiset 13 €
Opiskelijat 13 €
Ryhmät 10 €
(min. 10 maksavaa hlöä/ryhmä)
Paikoitus 6 €

OSTA LIPUT ENNAKKOON


kollaasi_www.PNG

Tervetuloa rakentamaan unelmakotia!

Lue lisää messuista

 
Julkaistu
3.2.2020