Coppi®-talotekniikkamoduuli sinunkin kotiisi

Talotekniikkamoduuli tai -tilaratkaisu saattaa monen korvaan kuulostaa isolta ja rumalta huoneelta osana upouutta kotiasi, mutta käytännössä Coppi® voi pelastaa sinut ja perheesi monilta ongelmilta ja vahingoilta. Ja se sulautuu kotisi sisustukseen juuri niin kuin haluat. 

Miksi oma Coppi® kannattaa hankkia?

6_Tommila2019.JPG

Vältä vahinkoja - Ota Coppi®

  • Yksi paikka lämmönlähteelle, putkikytkennöille ja ilmanvaihtokoneelle. Talotekniikkamoduuleissa on kaikille koneille valmiiksi suunniteltu asennuspaikka ja kaikki liittymät tulevat moduulin pohjaelementin läpi valmiiksi suunniteltujen läpivientien kautta. Näin tekninen tila on aina selkeä, siisti ja turvallinen. Näin myös teknisessä tilassa tehtävät huoltotoimenpiteet laitteille on helppo ja vaivaton toteuttaa.
  • Coppi® ehkäisee mahdollisia vesivahinkoja, koska mahdolliset vuodot ohjautuvat suoraan teknisessä tilassa olevaan lattiakaivoon.
  • Coppia® on saatavissa kahta eri kokoa. A1 on suuri oma erillinen tekninen tila, johon mahtuvat kaikki omakotitalon tarvitsemat tekniset laitteet, myös normaali maalämpöpumppu. B1 on pienempi tila, joka yleensä sijoitetaan kodinhoitohuoneen yhteyteen. Maalämpöpumppu tarvitsee yleensä isomman tilan, jota B1 ei pysty tarjoamaan, tällöin maalämpöpumppu tulee sijoittaa esim. autotalliin.
Tutustu lisää Coppi-talotekniikkaratkaisuun>>
Coppi® A1Coppi® A1
Coppi® B1Coppi® B1

Coppeja® on saatavilla kahta eri mallia eri toimitussisällöillä talon koko ja käyttötarpeet huomioiden. 

Coppi®-kaukaloCoppi®-kaukalo

Mihin taloon sinä sijoitat oman Coppi®si?

Veistos 129/161Veistos 129/161

Kiinnostuitko? Jäikö jokin askarruttamaan?
​​​​​​​Tilaa Kastelli-Talokirja 2021

Kysy lisää omalta Kastelli-kauppiaaltasi. Ota yhteyttä lähimpään Kastelli-kauppiaaseen täältä>>

Tutustu Kastellin talomalleihin täältä>>
 
Päivitetty
15.3.2021