Osallistu keittiöäänestykseen – voit voittaa Tulikiven Cooking-tuotteita!

Suomalaisesta vuolukivestä valmistetut Tulikiven Cooking-tuotteet sopivat ruoanlaittoon niin takan tulipesässä, leivinuunissa, grillissä kuin kaasu- ja sähköuunissakin. Vuolukiviastiat varaavat lämmön lisäksi tehokkaasti myös kylmää, joten ne soveltuvat pakastimessa viilennettyinä erinomaisesti kylmienkin ruokien tarjoiluun.

Vuolukivi on puhdas ja turvallinen luonnonmateriaali, joka ei sisällä haitallisia aineita eikä siitä irtoa ruokaan mitään ylimääräistä. Vuolukivi on helppo pestä joko käsin tai astianpesukoneessa. Vähäisen huokoisuuden ansiosta siihen ei jää pesuainejäämiä, likaa tai bakteereja.Vuolukivi on puhdas ja turvallinen luonnonmateriaali, joka ei sisällä haitallisia aineita eikä siitä irtoa ruokaan mitään ylimääräistä. Vuolukivi on helppo pestä joko käsin tai astianpesukoneessa. Vähäisen huokoisuuden ansiosta siihen ei jää pesuainejäämiä, likaa tai bakteereja.

Palkintona Cooking-tuotesarjaa

Keittiöäänestykseen osallistuvien kesken arvotaan pääpalkintona Cooking-tuotepaketti, joka sisältää vuolukivisen padan, ison paistokiven ja parilan. Lisäksi arvotaan 2 kpl pieniä paistokiviä. Katso tuote-esittelyt alta.

Keittiöäänestykseen >>>

Pata
Vuolukivinen pata on täydellinen herkullisten puurojen ja pataruokien valmistamiseen. Tilavuudeltaan 2,5-litrainen pata tuo myös sähköuunissa kypsennettyihin ruokiin hitaasti hauduttaen syntyvää aromia ja mureutta. Mukana tulee kaunis puinen alusta, jonka päällä padan voi nostaa kuumanakin suoraan pöytään. Takassa tai avotulella lämmitettäessä padan alla tulee olla valurautaparila, jotta lämpö jakaantuu tasaisesti padan pinnoille.

pata_01_rajattu2

Paistokivi
Vuolukiviset paistokivet ovat ihanteellisia alustoja rapeapohjaisten pizzojen, leipien ja pullien paistamiseen. Paistokivestä on saatavana kaksi kokoa, joista isompi on kooltaan 29 x 29 cm ja pienempi 23 x 14 cm. Mukana tulee tammesta tehty alusta, jonka päällä kuuman paistokiven voi nostaa pöytään. Takassa tai avotulella kokattaessa paistokiven alla on käytettävä valurautaparilaa, joka jakaa lämmön tasaisesti.

parillat2

Parila
Valurautaparilaa voit käyttää sellaisenaan erilaisten raaka-aineiden grillaamiseen takassa. Sitä tarvitaan myös vuolukiviastioiden alle, kun valmistat tulipesässä ruokaa hiilloksella. Parila on kooltaan 30 x 30 cm.

parilla_01_rajattu

Pääset mukaan Tulikiven Cooking-tuotteiden arvontaan osallistumalla keittiöäänestykseen täällä >>>. Äänestysaika on 27.1.−10.2.2020. Voit myös katsoa videon Cooking-tuotteiden käytöstä täällä >>>.

Näin valmistuu pizza takassa – katso video!

 
Julkaistu
27.1.2020