Ota sisustussuunnittelija avuksi
- varmista että uusi koti tuntuu omalta

Uutta kotia rakentaessa tulee helposti eteen niin sanottu ähky. Kodin materiaalivalintoja tehdessä huomaa nopeasti, että valittavaa ja vaihtoehtoja on pilvin pimein. Miksikä et helpottaisi omaa arkeasi ja palkkaisi avuksesi sisustussuunnittelijaa, joka huolehtii eri materiaaleihin perehtymisen sekä valintojen tekemisen. Sinulle vapautuu siten aikaa töihin, yhdessäoloon perheen sekä ystävien kanssa sekä harrastuksiin. Ammattilaisen tekemät materiaalivalinnat palvelevat perhettänne pitkään.

750 IMG_0003_rajattu

Millaiset ihmiset kotia asuvat?

Asuuko kodissa innokas maastopyöräilijä vai kenties ihminen, joka rakastaa siisteyttä ja järjestystä? Materiaalivalinnat kannattaa tehdä sen mukaan, minkälaiselle käytölle ja kulutukselle ne altistuvat.

Sisustussuunnittelu itsessään on muutakin kuin vain pelkkien tapettien sekä värisävyjen valintaa ja yhteensovittamista. Kodin materiaalivalinnoissa tulee huomioida pintojen hoito sekä huolto arjessa. Silläkin on merkitystä, mitä perheessänne harrastetaan, sillä jotkin harrastukset vaativat pinnoilta suurempaa kulutuksenkestävyyttä. Entä asuuko perheessänne siivousintoilija tai kenties innokas kotikokki?

Katse kiinnittyy nopeasti pieniin yksityiskohtiin, joten pienetkin yksityiskohdat kuten saumojen värit ja materiaalit voivat tehdä arjessa merkittävän eron. Jos esimerkiksi uudella asuinalueellanne on kovin kalkkinen pohjavesi, ei ole suositeltavaa valita kylpyhuoneeseen kaikkein tumminta laattaa mitä löytyy - ellei ole innokas siivoamaan kalkkisaostumia.

Lapsi- tai lemmikkiperheen kodissa tarvitaan kestäviä materiaaleja, joissa arjen tomu sekä kura ei heti näy. Vaalea laattasauma esimerkiksi paljastaa kuran armotta.

750 IMG_7635-1024x677

Valintojen helppous yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa

Jukkatalolta Sisustussuunnittelija avuksesi.


Jukkatalo tarjoaa jokaiselle Muuttovalmiin talon ostajalle kolme tuntia yhteistä aikaa sisustussuunnittelijan kanssa. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia aikatauluista eikä yhteydenotoista, vaan sisustussuunnittelijat hoitavat sen hänen puolestaan.

- Meillä Jukkatalolla on materiaali- ja värivalintoihin selkeä kaava. Asiakkaat ovat usein iloisesti yllättyneitä siitä, miten jouhevasti kaikki valinnat saadaan tehtyä, kertoo sisustussuunnittelija Sanna Länsimäki.

Tutustu Jukkatalon talomalleihin

Miten sisustussuunnittelupalvelu toimii?

  • Sisustussuunnittelija on yhteydessä asiakkaaseen. Muuttovalmiin Jukkatalon ostajaan ollaan yhteydessä hyvissä ajoin ennen talon toimitusta.
  • Asiakkaan kanssa sovitaan sisustuspalaveri, joka järjestetään asiakasta lähinnä olevassa Jukka-sisustusmyymälässä, joita on 13:sta paikkakunnalla. Tapaaminen onnistuu niin Rovaniemellä kuin Turussa.
  • Sisustuspalaverissa käydään läpi kohteen pohjakuva huone huoneelta. Jokaisesta huoneesta täytetään huonekortti, johon merkitään kaikki pintamateriaalit ja värivalinnat lattiasta kattoon. Materiaaleihin on mahdollista tutustua myymälässä joissa on laaja ja vuosittain päivittyvä valikoima.
  • Asiakas voi jättää huoletta toteutuksen ammattilaisten vastuulle. Lopputuloksena on koti, joka tuntuu omalta ja miellyttää vielä vuosienkin päästä.

Kenen kannattaa sisustussuunnittelijaa käyttää?

Sanna Länsimäki kertoo.


- Suosittelen sisustussuunnittelijan apua aivan jokaiselle rakentajalle. Jukkatalon asiakkaat ovat harvinaisen onnekkaassa asemassa, sillä ammattilaisen apu kuuluu automaattisesti jokaiselle Muuttovalmiin talon ostajalle, Länsimäki sanoo.

Monelle sisustuspalaveri on ensimmäinen tilanne, jossa uusi koti konkretisoituu. Tapaamisessa haaveet tulevat todeksi, kun asiakas pääsee näkemään ja kokeilemaan miltä eri materiaalit tuntuvat.

- Minulla on pitkä kokemus sisustussuunnittelusta ja asiakkaiden toiveiden toteuttamisesta. Pidän tärkeänä, että asiakas seuraa omaa makuaan ja mieltymyksiään - rohkaisen tekemään ratkaisuja. Jos asiakkaasta tuntuu vaikealta päästä alkuun ideoinnissa, voin tehdä ehdotuksia - tai jos ideoita on runsaasti, voin auttaa arvioimaan mitkä niistä ovat parhaiten toteutuskelpoisia, kiteyttää Länsimäki.

Ammattilaisen avulla on mahdollista päästä käsiksi kodin sisustamisen hauskimpaan osioon ilman stressiä siitä, palvelevat materiaalivalinnat tilan käyttötarkoitusta.

- Sisustuspalaverissa moni asiakkaistani ilahtuu, kun he pääsevät ensimmäistä kertaa konkreettisesti lähelle tulevaa uutta kotia. He saavat kokeilla, testata ja nähdä erilaisia materiaali- ja värivaihtoehtoja, ja osaan neuvoa mitkä sopivat lastenhuoneeseen, mitkä kylpyhuoneeseen, Länsimäki kertoo.

Kuinka valmiina kotisi haluat?
Tutustu vaihtoehtoihin

750 PA260058_2-1024x668

Sanna Länsimäen vinkit kodin sisustuksen suunnittelijalle:

  1. Tarkenna tavoitteesi. Mieti miksi ja kenelle muutosta tehdään, ja mikä on budjettisi.
  2. Kerää ideasi ja toiveesi esimerkiksi Pinterest-seinälle tai ideakansioon.
  3. Luota omaan makuusi. Valitse pintoja ja värejä, jotka sopivat kodin asukkaiden elämäntyyliin.
  4. Mieti, mitä voit jättää ammattilaisen huoleksi. Sisustussuunnittelija huolehtii, että tapettivalinnat pysyvät budjetissa, rakennusammattilainen taas tapetoinnista.
  5. Huomioi sisustus jo rakennusprojektin suunnittelussa. Materiaali- ja värivalintoihin kuluu yllättävän paljon aikaa ja energiaa, se on hyvä huomioida jo projektia aloittaessa.

Kiinnostuitko Jukkatalosta?
Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä:


 
Päivitetty
16.1.2020