Katon rekisteröinti tuo lisäturvaa

Hyvä ja laadukas katto nostaa kotisi arvoa. Katto on pitkäikäinen investointi ja siksi kannattaa aina tarkastaa tuotteiden laatu ja varmistaa takuut, niin materiaalille kuin työllekin.

Hyväkuntoinen ja talon tyyliin sopiva katto kohottaa rakennuksen arvoa ja antaa ryhtiä koko rakennukselle. Toimiva katto pitää sisällään yhteensopivat tarvikkeet aluskatteesta ruoteisiin ja listoihin, katemateriaaleihin, kattoturvatuotteisiin ja vesikouruihin. Jokaisella osalla on oma, tärkeä tehtävänsä katon turvallisuuden, kestävyyden ja ulkonäön kannalta. Oikeilla materiaaleilla, asianmukaisella asennuksella ja hyvällä kunnossapidolla varmistetaan, että katto toimii.

Rekisteröimällä Ruukin katon saat kiinteistökohtaisen takuutodistuksen ja varmistat Ruukki-katon aitouden.

Rekisteröimällä Ruukin katon saat kiinteistökohtaisen takuutodistuksen ja varmistat Ruukki-katon aitouden.

Ei riitä, että katemateriaali toimii, vaan laatua on löydyttävä myös tarvikkeista ja asennuksesta. Ruukilta saat aina takuun koko kattopaketille, joka tarkoittaa paljon muutakin kuin pelkkää raaka-ainetta. Takuu on valmiille kattotuotteille; kattoprofiileille, kattoturvatuotteille, sadevesijärjestelmille ja listoille. Takuun kattaa koko kattopaketin myös silloin kun ostat katon jälleenmyyjältä tai kattoasennusliikkeeltä, joka käyttää Ruukin kattotuotteita.

Kun haluat varmistaa, että takuu on koko kattopaketille, kannattaa takuusta kysyä myyjältä ennen ostopäätöstä. Takuu ajat saattavat vaihdella toimittajan ja materiaalien mukaan. Ruukin kattotakuu on tehty asiakkaalle helpoksi, ja kattoprofiilit on laatuluokiteltu kolmeen luokkaan. Ruukin takuu tarjoaa kattotuotteita aina kustannustehokkaasta markkinoiden parhaaseen saatavilla olevaan ratkaisuun.

takuuluokat

Ruukin kattopaketin erottaa muista katoista se, että katon voi rekisteröidä. Kattojen rekisteröinti on Ruukilla otettu käyttöön 2018. Kiinteistökohtaisella takuutodistuksella varmistat Ruukin katon aitouden ja takaat kiinteistösi arvon säilymisen pitkälle tulevaisuuteen. Osa Ruukin kattoja asentavista asennusliikkeistä tekee rekisteröinnin asiakkaan puolesta, mutta voit myös halutessasi tehdä rekisteröinnin itse Ruukin nettisivujen kautta. Rekisteröinti sujuu helposti sähköisen työkalun avulla alle viidessä minuutissa.

Rekisteröimällä katon varmistat, että sinulla on aito Ruukin katto ja takuu kaikille katon osille. Saat myös sähköisen takuutodistuksen ja kattosi tiedot löytyvät aina vuosikymmenienkin päästä Ruukin järjestelmästä.

Mikäli takuuasiat tai katon valinta mietityttävät, soita rohkeasti kattotohtorille, saat vinkkejä ja neuvoja katon valintaan.

Ruukki antaa takuun kaikille katon osille.Ruukki antaa takuun kaikille katon osille.
Ruukki_talvi_750x200

Jätä yhteydenottopyyntö


 

 
Päivitetty
18.2.2021