Fiksu koti huolehtii itsestään ja asukkaistaan

Kodista huolehtiminen on tärkeää, vaikka moni tuntuu huolehtivan autostaan paremmin kuin kodistaan. Kotiin on kuitenkin saatavilla älykkäitä järjestelmiä, jotka helpottavat huolehtimista. Fiksu koti huolehtii itsestään ja myös asukkaistaan.

Koti voidaan päivittää fiksummaksi

Lähes jokaisessa uudiskohteessa on jo enemmän tai vähemmän taloautomaatiota. Olipa talo uusi tai vanha niin älyä voi lisätä, vaikkapa pienempinä erinä kerrallaan. Esimerkiksi vanha vesikiertoinen lattialämmitys- tai patterijärjestelmä voidaan päivittää uudella etäkäyttöisellä ohjausjärjestelmällä ja älykäs vedenvalvontayksikkö tarkistaa putkiston säännöllisesti ja varoittaa, jos se epäilee putkivuotoa. Molempien järjestelmien keräämää tietoa voi seurata kätevästi älypuhelimeen ladatulla helppokäyttöisellä sovelluksella.

61792_p_ver-1

Energiansäästöä ja viihtyisyyttä

Uponor Smatrix Pulse on uuden ajan lattialämmityksen ja -viilennyksen säätöjärjestelmä. Se voidaan integroida osaksi älykotijärjestelmää ja sen ohjaus onnistuu helposti älypuhelimella tai äänikomentojen avulla. Uponor Smatrix Pulse optimoi energiankäytön automaattisesti ja se tuo lämpöä sinne missä sitä tarvitaan, silloin kun tarvitaan ja juuri sen verran kuin tarvitaan. Pulsen monipuoliset ominaisuudet pitävät huolen siitä, että huoneilma pysyy halutun lämpöisenä ja se optimoi energiankulutusta.

Uponor Smatrix Pulse tuo energiansäästön lisäksi mukavuutta jokaiseen vuodenaikaan, sillä sen reagointiaika lämpötilanvaihteluihin on nopeampi kuin perinteisten järjestelmien.Uponor Smatrix Pulse tuo energiansäästön lisäksi mukavuutta jokaiseen vuodenaikaan, sillä sen reagointiaika lämpötilanvaihteluihin on nopeampi kuin perinteisten järjestelmien.

Älykkyyttä myös vanhaan lattia- tai patterilämmitykseen

Uponor Smatrix Pulse tarjoaa mahdollisuuden ohjata samalla säätöjärjestelmällä vesikiertoista- ja sähköistä lattialämmitystä sekä Uponorin patteriventtiileitä. Langaton Uponor Smatrix patteritermostaatti kuuluu Uponor Smatrix Pulse Wave -tuoteperheeseen ja mahdollistaa nyt patterilämmitystaloissa samat säätömahdollisuudet kuin nykyajan lattialämmitystaloissakin. Järjestelmän voi asentaa sekä uuteen että jo olemassa olevaan lattialämmitys- tai patterikohteeseen.

Lisää patteriverkoston remontista

Uponor Smatrix Wave -patteritermostaatti soveltuu useimpiin markkinoilla oleviin patteriventtiileihin.Uponor Smatrix Wave -patteritermostaatti soveltuu useimpiin markkinoilla oleviin patteriventtiileihin.

Käyttövesiputkiston ja vedenkulutuksen valvontaa

Phyn Plus -vedenvalvontayksikön edistyksellinen teknologia on lähes kymmenvuotisen kehitystyön tulos. Patentoitu tekniikka perustuu HD-ultraääniantureihin, jotka mittaavat putkistojärjestelmän painetta 240 kertaa sekunnissa. Päävesijohtoon asennettava Phyn Plus -laite oppii tunnistamaan kiinteistön jokaisen vesipisteen ominaisuudet, joten koko käyttövesiputkistoa voidaan valvoa yhdellä laitteella.

Älykkään Phyn Plus –vedenvalvontayksikön avulla kodin vedenkulutusta ja vedenkäyttötapoja voidaan seurata yksityiskohtaisesti kuukauden, päivän tai jopa tunnin tarkkuudella. Tarkat kulutustiedot auttavat ymmärtämään omaa vedenkäyttöä ja vähentämään vedenkulutusta ja laite varoittaa pienimmästäkin neulanreikavuodosta. Uponorin teettämän tutkimuksen mukaan yli 40% omakotiasujista pelkää vesivahinkoa kotonaan ja yli 90% on sitä mieltä, että veden käyttöä olisi tärkeää seurata vesivarojen ja rahan säästämiseksi. Phyn Plus on ratkaisu molempiin.

Phynin voit nyt hankkia kätevästi kuukausihinnalla

Vältä vesivahingot,
tunne kulutuksesi
ja opi samalla vedenkulutuksesi säästömahdollisuuksista.

29,90 €/kk (30 kk)

Lue lisää kaupassa

60546

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Päivitetty
13.7.2020