Energiatehokas koti on Veistos

Kastelli-Talot Oy on lanseerannut vuoden 2020 alkupuolella uuden veistoksellisen, modernin, energiatehokkaan ja ylvään talomalliston nimeltä Veistos. Vuosituhannen alussa alkanut trendi moderneista ja pelkistetyistä talomalleista saivat rinnalleen uuden vuosikymmenen kunniaksi juhlavan, veistoksellisen ja toiminnallisen talomalliston. Veistos sopii erinomaisesti pienille kompakteille ns. kaupunkitonteille.
 

”2020-luvun asuinrakentamisessa tuntuu uusi henki. Vuosituhannen alun valkoinen modernismi saa enenevissä määrin rinnalleen lämpimiä sävyjä, yksityiskohtia ja romantiikkaan viittaavia vivahteita.”

Veistos 141/163 on malliston suurin talomalli, joka sulautuu upeasti monen kokoisille tonteille. Oleskelutilat ja terassit on mahdollista sijoittaa halutusti joko talon päätyyn tai sivulle, ilmansuuntien mukaan. Terassi on aina katettu.Veistos 141/163 on malliston suurin talomalli, joka sulautuu upeasti monen kokoisille tonteille. Oleskelutilat ja terassit on mahdollista sijoittaa halutusti joko talon päätyyn tai sivulle, ilmansuuntien mukaan. Terassi on aina katettu.

arkTimlin Oy:n arkkitehti SAFA Eevamaria Timlin, suunnitteli Veistos-malliston, jossa "skandinaavinen graafisuus yhdistyy suomalaisille rakkaaseen kodikkuuteen ja tehokkaaseen toiminnallisuuteen".

kastelli

Veistos-mallisto pähkinänkuoressa

  • Veistos-malleja on neljä erilaista.
  • Uusi mallisto sopii pienille ja kapeillekin tonteille esim. kasvukeskusten kaupunkitonteille.
  • Malleihin on saatavissa vaihtoehtoisia julkisivuverhouksia.
  • Kaikki Veistos-malliston mallit ovat joko 1- tai 2-kerroksisia ja niissä on 3–4 makuuhuonetta.
  • Taloissa on veistoksellinen arkkitehtuuri ja tehokas pohjaratkaisu.
  • Muunneltavuus
  • Tilavat terassit
Tutustu mallistoon tästä>>
Veistos-malliston makuuhuoneet on sijoitettu niin, että suurten ikkunoiden kautta tulvii ihanasti luonnonvaloa huoneeseen.Veistos-malliston makuuhuoneet on sijoitettu niin, että suurten ikkunoiden kautta tulvii ihanasti luonnonvaloa huoneeseen.
Lasten makuuhuoneet ja leikkihuoneet ovat muunneltavissa halutun mukaisiksi. Huomaa, että tässä huoneessa ikkunakorkeutta on hyödynnetty eri tavalla kuin aikuisten makuuhuoneessa.Lasten makuuhuoneet ja leikkihuoneet ovat muunneltavissa halutun mukaisiksi. Huomaa, että tässä huoneessa ikkunakorkeutta on hyödynnetty eri tavalla kuin aikuisten makuuhuoneessa.
Veistos 129/161 on erittäin näyttävä 2-kerroksinen omakotitalo, jossa sisä- ja ulkotilat yhdistyvät näyttävästi ja terassilta on suora yhteys oleskelutiloihin ja keittiöön.Veistos 129/161 on erittäin näyttävä 2-kerroksinen omakotitalo, jossa sisä- ja ulkotilat yhdistyvät näyttävästi ja terassilta on suora yhteys oleskelutiloihin ja keittiöön.
Tässä 2-kerroksisessa Veistos-mallissa on pulpettikatto pitkittäin luomassa kulmikkuutta mallille. Kuvassa Veistos 105/134, jossa alakerta on varattu oleskelulle ja yläkerta yksityiseksi alueeksi.Tässä 2-kerroksisessa Veistos-mallissa on pulpettikatto pitkittäin luomassa kulmikkuutta mallille. Kuvassa Veistos 105/134, jossa alakerta on varattu oleskelulle ja yläkerta yksityiseksi alueeksi.
Veistos 97/113 on malliston pienin 1-kerroksinen omakotitalomalli, jossa lämmin puupinta on rohkeasti lovettu, luomaan sisäänkäynneistä veistoksellisia ja luomaan talomallista ryhdikkään ja juhlavan kokonaisuuden.Veistos 97/113 on malliston pienin 1-kerroksinen omakotitalomalli, jossa lämmin puupinta on rohkeasti lovettu, luomaan sisäänkäynneistä veistoksellisia ja luomaan talomallista ryhdikkään ja juhlavan kokonaisuuden.
Veistos2ebd424c180c5bcbb47d25abcffd4c12

Tutustu lisää Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

Kastelli - Talovertailu.fi

Muistathan myös Kastellin Talokirjan 2021. Tilaa omasi tästä!

 
Päivitetty
1.3.2021