Aito valmispiippu

Mitä tarkoitetaan aidolla valmispiipulla? Valmiina kotiin toimitettava piippu on erinomainen ja vaivattomin ratkaisu, joka on mahdollista asentaa paikoilleen useammankin kerroksen läpi. OnPiippu tarjoaa ratkaisun juuri käyttäjän tarpeiden mukaisena.

OnPiippu on paloturvallinen ja aito valmispiippuratkaisu.OnPiippu on paloturvallinen ja aito valmispiippuratkaisu.

Vaivaton ratkaisu

OnPiippu on paloturvallinen ja aito valmispiippuratkaisu. Piippu toimitetaan yhtenä valmiina elementtinä, joten se on aina yhtenäinen ja kokonainen savuhormielementti, joka on samalla myös erittäin kestävä ja tiivis. Koska piippu toimitetaan valmiina elementtinä, on se jo toimitustilanteessa käyttövalmis. Mittatilaustyönä valmistettu piippu toimitetaan ja asennetaan käyttövalmiiksi pituudesta riippumatta. OnPiippu sijoitetaan juuri oikealle, tarkkaan mitatulle paikalleen, monienkin kerrosten sekä välipohjien läpi. Asennustyöstä ei tarvitse huolehtia tai varata paikalle erikseen asennustaitoista työntekijää, sillä asennus tapahtuu Valmistulen osaavien ammattilaisten toimesta toimituksen yhteydessä säällä kuin säällä. Valmistuli huolehtii asennuksesta kokonaisvaltaisesti, joten rakennustyömaalla ei tarvitse huolehtia telinetöistä, tarvikkeiden kantamisista sekä jälkisiivouksesta.

OnPiippu sijoitetaan juuri oikealle, tarkkaan mitatulle paikalleen, monienkin kerrosten sekä välipohjien läpi.

OnPiippuun voidaan heti asennusvaiheessa kytkeä tulisijat ja huolehtia näin lämmityksestä jo rakennusvaiheessa. Savupellit sekä tulisijojen ja nokiluukkujen liitännät ovat valmiina halutuilla paikoillaan.

Tulisijoja on mahdollista sijoittaa eri kerroksiin sekä eri puolille piippua. Savupellit sekä nokiluukut voidaan sijoittaa siten, että ne ovat sekä nuohoukset että sisustuksen kannalta optimaalisissa paikoissa. Ratkaisuna OnPiippu on vertaansa vailla, sillä piippu voidaan kytkeä lähes kaikkiin markkinoilla oleviin tulisijoihin ja se on turvallinen ratkaisu niin takoille, uuneille, kiukaille, liesille sekä lämmityskattiloille.

Tutustu kivihormeihin

Turvallinen OnPiippu

OnPiippu on 3-kerrosrakenteinen ja saumaton ja on näin äärimmäisen paloturvallinen ratkaisu. Tuote on CE-merkitty ja vaativissa VTT:n testeissä testattu mm. tiiveyden, nokipalonkestävyyden osalta. Suojaetäisyydet palaviin rakenteisiin korkeimmassa T600 -lämpötilaluokassa ovat minimaaliset; 20 tai 50 mm piipputyypin mukaan.

Kivirakenteiset hormit ovat malliltaan suorakulmaisia ja valikoimasta löytyvät yksi-, kaksi- ja kolmihormisia vaihtoehtoja tarpeesta riippuen. Kivihormit ovat äärimmäisen paloturvallisia sillä niiden pintalämpötila ei nouse missään olosuhteissa vaarallisen korkeaksi.

OnPiiput valmistetaan teollisesti Valmistuli Oy:n ajanmukaisella tehtaalla Perhossa, Keskipohjanmaalla. Laadunhallintajärjestelmä on VTT:n sertifioima, joten valmistettavat tuotteet ovat asiakkaiden odotuksia vastaavat sekä viranomaisten ohjeita ja määräyksiä noudattavat. Valmistus tapahtuu aina standardien, sopimusten, ohjeiden sekä piirustusten mukaisesti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä asiantuntijaan tästä: 
Päivitetty
15.6.2020