Varma valinta uuteen kotiin tai lämmitysremonttiin

Uuden omakotitalon rakentajista jo yli puolet valitsee kotinsa lämmitysenergiamuodoksi ekologisen ja käytössä edullisen maalämmön. NIBEltä löytyy oikea maalämpöpumppuratkaisu kaikenkokoisiin taloihin ja kaikenlaisiin lämmitystarpeisiin.

1

Maalämpöpumppu hyödyntää maaperään tai vesistöön varastoitunutta auringon tuottamaa lämpöä keräämällä sen talteen ja luovuttamalla sen vesikiertoiseen lämmönjakoverkkoon ja lämminvesivaraajaan. Lämmityksen lisäksi maalämpöjärjestelmää voidaan hyödyntää kätevästi ja edullisesti myös tilojen viilentämiseen kesäkuumalla.

Valvo kotisi lämmitystä – missä ja milloin vain

NIBE Uplink on nopea, helppokäyttöinen ja tehokas palvelu, jolla voit seurata ja ohjata lämmitysjärjestelmäsi toimintaa. NIBE Uplinkin avulla tarkistat helposti internetin kautta kiinteistösi lämmityksen tilan. Mahdollisen häiriön tapahtuessa saat lisäksi heti ilmoituksen sähköpostiisi, mikä mahdollistaa nopeat toimenpiteet.

Smart Price Adaptionin avulla laite tuottaa lämpöä ja käyttövettä pörssisähkön ollessa edullisimmillaan.

Palvelun avulla voi ottaa käyttöön Smart Price Adaption -ominaisuuden, jonka avulla laite tuottaa lämpöä ja käyttövettä pörssisähkön ollessa edullisimmillaan. Säästöä syntyy näin ilman kustannuksia.

NIBE Uplink

Miksi invertterimaalämpöpumppu?

Invertterimaalämpöpumput ovat teknologian huippua. NIBEn mallistosta löytyy nimenomaan matalaenergiarakentamisen tarpeisiin kehitetyt 1,5–6 kW:n maalämpöpumput. Nykyaikaisen matalaenergiatalon lämmittämiseen ei paljoa energiaa kulu; oikein mitoitetun maalämpöpumpun ansiosta lämmintä käyttövettä riittää, eikä kylmimpinäkään talvipäivinä tarvita sähköistä lisälämpöä.
 

Pumput soveltuvat taloon kuin taloon monipuolisen liitettävyytensä ansiosta.

Joustava invertterimaalämpöpumppu sopii myös korjausrakentamiseen ja vanhan maalämpöpumpun vaihtoon, sillä sen automatiikka estää lämpökaivoa jäähtymästä liikaa. Laitteet mukautuvat erilaisiin kuormitustilanteisiin säilyttäen samalla korkean hyötysuhteen. Pumput soveltuvat taloon kuin taloon monipuolisen liitettävyytensä ansiosta.

Tilaa maksuton esite maalämmöstä >>>
 

Tule Rakenna & Remontoi -messuille 24.−26.1.2020 keskustelemaan lämmitysremontista tai uuden kotisi lämmityksestä NIBEn osastolle 23 B! Pääset myös tutustumaan ensiesittelyssä oleviin NIBEn S-sarjan lämpöpumppuihin.
Mukana_messuilla_RRmessut_1920x1080 (002)
 
Julkaistu
20.1.2020