Älykäs koti huolettomaan arkeen

Verisure on paljon enemmän kuin tavallinen kotihälytin – se tekee kodistasi älykodin. Kytke hälytysjärjestelmä päälle ja pois päältä puhelimella. Ohjaa lukitusta, valaistusta tai muuta elektroniikkaa mobiilisovelluksella. Vastaanota ilmoituksia puhelimeesi, kun lapset tulevat kotiin. Tarkista kotisi sisälämpötila tai suhteellinen ilmankosteus ja vastaanota tekstiviesti palohälytyksestä.

Verisure sovellus

Murtosuojauksen avulla kotisi on turvallisissa käsissä, kun olet itse poissa. Voit myös kotona ollessasi kytkeä osasuojauksen päälle esimerkiksi öisin ja nukkua yösi rauhassa. Verisure tarjoaa ympärivuorokautiseen valvontaan liitettyjä murtohälytysjärjestelmiä hälytyksen syyn ilmaisevalla kuvavarmennuksella. 

Suomen suosituin turvapalvelu

Verisure tarjoaa sinulle ammattimaisesti valvotun murtohälytysjärjestelmän, joka sisältää kamerailmaisimen, jonka avulla voidaan varmistaa hälytyksen aiheuttajan. Saat kotisi oviin ja ikkunoihin myös liimattavia hälytys- ja vartiointipalvelusta kertovia tarroja, jotka todistetusti ennaltaehkäisevät murtoja. Verisuren Hälytyskeskuspäivystäjät valvovat jatkuvasti hälytysjärjestelmääsi ja reagoivat heti, jos jotakin tapahtuu. Tarvittaessa he lähettävät paikalle vartijan tai välittää tiedon hätäkeskukseen.

Hälytyksen sattuessa kamerailmaisimet ottavat kuvasarjan, joka välitetään hälytyskeskukseen. Kuvat auttavat hälytyskeskuspäivystäjää selvittämään hälytyksen syyn ja näin voidaan heti aloittaa oikeat toimenpiteet.

Kayttonappaimisto

Maksuttomat vartijakäynnit sisältyvät hintaan, myös vikahälytyksissä!

Tiedonsiirto järjestelmän ja hälytyskeskuksen välillä toimii sekä GSM- että internetyhteyden avulla, kaksi erillistä tiedonsiirtokanavaa lisäävät turvallisuutta. Ovivahdin avulla voit rakentaa kotiisi kuorisuojan, jolloin voit pitää järjestelmää päällä myös kotona ollessasi ja kytkeä vain osan järjestelmästä päälle.

Jätä yhteydenottopyyntö >>

Ohjaa kotiasi puhelimella

Verisure-sovelluksella voit ohjata ja valvoa kotiasi helposti puhelimella, missä tahansa oletkin. Kytke hälytys päälle ja pois, tarkista hälytysjärjestelmäsi tila ja vastaanota ilmoituksia, kun lapset saapuvat kotiin tai kun kotona on sähkökatkos.

Lisäämme valikoimaamme jatkuvasti uusia älypalveluita, jotka tekevät arjestasi hieman helpompaa ja hauskempaa.

  • Kytke hälytys päälle ja pois, missä ikinä oletkin

  • Saat ilmoituksen palohälytyksestä

  • Saat ilmoituksen, kun lapset saapuvat kotiin

  • Ohjaa kotisi valaistusta ja sähkölaitteita

  • Valvo kotisi sisäilmaa ja lämpötilaa

Verisuren hälytysjärjestelmän tuote- ja palvelukokonaisuuteen vaikuttavat mm.

  • Perheen koko ja lapsien ikä
  • Asunnon koko ja kerrosmäärä
  • Sisäänkäyntien sijainti ja määrä
  • Sinun toiveesi palvelukokonaisuudesta
  • Arkea helpottavien älyominaisuuksien ja tuotteiden määrä

Verisuren hälytysjärjestelmän hinnoittelu koostuu kertaluontoisesta asennus- ja liittymismaksusta sekä kuukausimaksusta, johon kuuluvat muun muassa 24/7-hälytyskeskusvalvonta, maksuttomat vartijakäynnit ja elinikäinen tuotetakuu.

Laske tarjous >>


 
Päivitetty
8.1.2020