Uutuudet esittelyssä – löydä suosikkisi urbaanista hirsitalomallistosta

Huomen, Oula ja Auvo kuuluvat Hongan uuteen kaupunkihirsitalojen mallistoon, jossa yhdistyvät suomalaisten perheiden toiveet, kustannustehokkuus ja ekologisesti kestävä asuminen. Kodin ei tarvitse olla neliöiltään valtavan suuri. Riittää, että kaikki tärkeä on löytänyt paikkansa.

Hongan uusissa omakotitaloissa luonnon parhaat puolet tulevat lähelle niin rakennusmateriaalina kuin avautuvien näkymien kautta.

Hongan uusissa omakotitaloissa luonnon parhaat puolet tulevat lähelle niin rakennusmateriaalina kuin avautuvien näkymien kautta.

Malliston suunnittelua on ohjannut kokonaisvaltainen hyvinvoinnin teema. Harmoniset tilat, kauniit materiaalit, puhdas sisäilma ja laadukkaan suomalaisen puun hento tuoksu tuovat kiireiseenkin arkeen rauhaa ja tasapainoa.

Avoimet ja avarat oleskelutilat kutsuvat perheenjäsenet ja ystävät viettämään aikaa yhdessä rennosti oleillen. Suuret lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat täyttävät oleskelutilat luonnonvalolla ja tuovat ympäröivän maiseman osaksi asumista. Toimiva keittiö ja tilava kodinhoitohuone helpottavat arjen askareita. Oma rauhallinen saunaosasto lisää asumisen mukavuutta.

Lataa hyvän asumisen ideakirja >>>

Honka Huomen

Honka Huomen on koti, jossa on helppo rauhoittua ja nauttia oleskelusta luonnon yhteydessä. Honka Frame -lasiseinät tuovat ympäröivän maiseman osaksi asumista, ja lasiliukuovet jatkavat elämää lämpiminä vuodenaikoina terassille. Vähemmätkin neliöt riittävät toimivaan asumiseen, kun tilat ovat tarkoituksenmukaisia ja muoto seuraa toimintaa.

Honka Oula

Honka Oulassa keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtä avointa tilaa. Kesällä asuminen laajentuu ulos, jossa katettu pesämäinen terassi suojaa liialta auringonvalolta. Lasten huoneet on sijoiteltu erilleen vanhempien makuuhuoneesta. Tehokas tilankäyttö ja talon helppo rakennettavuus tekevät siitä toimivan vaihtoehdon esimerkiksi nuoren parin ensimmäiseksi omaksi kodiksi.

Honka Auvo

Honka Auvo on uljas uuden ajan hirsitalo, joka hurmaa näyttävällä maisemaseinällään. Pohjaratkaisu on sama kuin sisarmalli Oulassa, mutta arkkitehtuuriltaan Auvo on rohkeampi. Olohuoneen korkealle nouseva katto lisää oleskelutilojen avaruutta entisestään. Malli on suunniteltu erityisesti pienille kaupunkitonteille, mutta se sopii hyvin myös ympärivuotiseksi vapaa-ajan kodiksi.

Terveellinen hirsitalo vastuullisesti tuotetusta puusta

Uutuusmallisto on suunniteltu siten, että terveellinen ja ilmastoystävällinen hirsitalo olisi mahdollisimman monen ulottuvilla. Huolella rakennettu ja ylläpidetty hirsikoti kestää aikaa, joten sama talo voi siirtyä vaikkapa isältä pojalle ja pojanpojalle – ja vieläkin useammalle sukupolvelle.

− Ajatukset olisi kokonaisuudessaan käännettävä kohti kestävää asumista ja kulutusta. Tehdään vähemmän, mutta laadukkaampaa ja sellaista, jossa on kaikilla tasoilla ajatus loppuun asti mukana, luonnehtii Honkarakenteen pääarkkitehti Anne Mäkinen.

Terveellisen ja turvallisen hirsitalon ympäristövaikutukset alkavat jo metsässä, jossa puut sitovat kasvaessaan ilmasta hiilidioksidia ja toimivat siten hiilinieluina. Honkarakenne on sitoutunut käyttämään hirsirakennuksissaan vain kestävästi kasvatetuista metsistä peräisin olevaa puuta. Kaikki talot valmistetaan PEFC-sertifioidusta suomalaisesta männystä tai kuusesta.

Hirsitalon valmistamiseen kuuluu vähän energiaa ja se toimii koko käyttöikänsä ajan hiilivarastona. Elinkaarensa päätteeksi hirret voidaan edelleen käyttää suoraan energiantuotannossa tai jatkojalostaa esimerkiksi biopolttoaineeksi.

Honkarakenne_Huomen_Cam3_pieni

Toteuta uusi kotisi turvallisesti hirsirakentamisen ammattilaisen kanssa

Honka Rakentamispalvelu on luotettava ja huoleton tapa rakennuttaa oma hirsitalo. Valmis omakotitalo tai vapaa-ajan asunto on tällöin alusta loppuun Honka-laatutuote, johon olet varmasti tyytyväinen.

Uusi Sisusta Vapaasti™ -rakentamispalvelu on täydellinen valinta, kun haluat päättää hirsikotisi pintamateriaaleista ja sisustuksesta kaikessa rauhassa rakentamisen edetessä. Sisusta Vapaasti™ -palvelussa Hongan kokeneet hirsirakentamisen ammattilaiset vastaavat rakentamisen haastavimmista osuuksista, kuten LVIS-töistä, ja tekevät kotisi ns. levyvalmiiksi. Tämän jälkeen uusi kotisi on valmis sisustettavaksi juuri kuten sinä haluat.

Tutustu Hongan talomalleihin Talovertailussa

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
30.12.2019