Avaimet kotiunelmiin Asta-messuilla
3.–5.9.2021

Tervetuloa Pirkanmaan suurimpaan asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtumaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 3.5.9.2021. Tapahtumasta löydät vastauksia kotiunelmiin, olivatpa ne sitten suuria tai pieniä. Asta toivottaa tervetulleeksi asujat kaiken kokoisista ja näköisistä kodeista.

Asta9-21-1920x1080_3661

Astassa keskitytään tänä vuonna kodin sisustamiseen ja arjen luksukseen, mutta myös tarjoillaan tietämystä ja vaihtoehtojen vertailua muun muassa rakennusmateriaaleihin, remontteihin, talopaketteihin ja Tampereen lähikuntien palveluihin ja tonttitarjontaan.

Viimeinkin tavataan

Tapahtumien avautumista on odotettu pitkään, mutta onneksi odotus päättyy aikanaan ja ihmiset pääsevät näkemään toisiaan kasvotusten. Mitä sinä olet tehnyt viimeiset puolitoista vuotta? Oletko aloittanut kauan suunnittelemasi remontin tai rakennusprojektin? Tai saanut sellaisen jo valmiiksi? Toiset ovat muuttaneet ja toiset sisustaneet – ja jotkut tehneet molempia. Keskeneräistä tai tulevaa projektia varten on Asta-messut, jossa pääsee katselemaan uusimpia tuotteita, kuuntelemaan asumisen ammattilaisten vinkkejä ja metsästämään kuumia messutarjouksia.

f48da51c-asta2020-1-660x440

 

Puusuutarit duunaa -työnäytösalueelta löydät kätevät vinkit kodin pienremontointiin.

Puusuutarit avaavat Asta-messujen TuoteTalon suunnittelu- ja rakentamisprosessia. Tästä esityksestä saat tarkempia tietoja talossa käytetyistä materiaali- ja tuotevalinnoista, sekä Tampereen ammattikorkeakoulun rakennustekniikkalinjalla opiskelemisesta. TuoteTalossa voi tutustua erilaisiin rakenteisiin ja ratkaisuihin sekä pinta-, julkisivu- ja pihamateriaaleihin aidossa ympäristössä.

Haaveissa ihan oman talon rakentaminen tai uuden ilmeen luominen nykyiseen kotiin? Mitä on tulevaisuuden asuminen tai kuinka saada arkeen luksusta?

Tervetuloa Asta-messuille 3.-5.9.2021 Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen!

LISÄTIETOA MESSUISTA

Aukioloajat

Perjantaina 03.09.2021 klo 10-17

Lauantaina 04.09.2021 klo 10-17

Sunnuntaina 05.09.2021 klo 10-17

Turvallisesti tapahtumassa

Teemme kaikkemme, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi tapahtumissamme. Pidetään yhdessä huolta toisistamme pesemällä ja desinfioimalla käsiämme. Meillä on kasvomaskit jokaiselle ja suosittelemme niiden käyttöä näyttämällä itse esimerkkiä. Tilavissa halleissamme kaikki saavat liikkua väljästi ja turvallisesti. Koska myymme tapahtumiimme vain ennakkolippuja, voimme varmistaa kävijämäärän pysyvän kohtuullisena.

Lisätietoa turvallisuusohjeista


Verkkoliput

Aikuinen: 13,50 €
Opiskelija, varusmies, siviilipalvelusmies: 10 €
Eläkeläinen, työtön, kriisinhallintaveteraani: 10 €
Lapsi (0–15 v.): aikuisen seurassa maksuton
Avustaja: avustettavan seurassa maksuton

(Huom! Hinnat sisältävät 1,00 €–2,50 € käsittelykulut. Erikseen veloitetaan 1,00 € tilausmaksu. Toimituskulu vaihtelee valitun toimitustavan mukaan (eTicket on maksuton).)

Vaatesäilytys sisäänkäyntien yhteydessä: 2 € / takki tai laukku
Pysäköinti: 7 € (Moovy-sovelluksella 5 €)

OSTA LIPUT ENNAKKOON

Vapaalippuja Rakentaja.fi-palvelun jäsenille

Rakentaja.fi tarjoaa jäsenilleen vapaaliput Tampereen Asta-messuille. Lippuja on jaossa rajoitetusti, joten varaathan oman lippusi ajoissa. Vapaalippuja varattavissa 1 kpl/jäsen.

Varaa oma lippusi täältä

business-card-1019931_1920

POIKKEA RAKENTAJA.FI-OSASTOLLA JA HAE RAKENNA & REMONTOI -KIRJA VELOITUKSETTA

Kirjan arvo 30 €


Täyttämällä messututkimuksen, saat itsellesi ilmaiseksi Rakentaja.fi-palvelun tuottaman Rakenna & Remontoi-kirjan. Massiivinen kirja pitää sisällään kaiken suunnittelusta vesikattoon, talotekniikasta ja sisäpinnoista pihaan.


 
Julkaistu
30.8.2021