• Etusivu
  • Talo

Oras Care yhdistää estetiikan ja turvallisuuden

Mariana RavoniusKaupallinen yhteistyö Oras Oy
Päivitetty 07.11.2023
201912_61711.jpg

Ikääntyvien ihmisten talouksissa kylpyhuone on usein avainasemassa itsenäiseen ja mukavaan asumiseen omassa kodissa. Tuoteratkaisuiden tulee olla joustavia ja ergonomisia ja vastata monenlaisiin tarpeisiin, myös koti- ja hoivapalveluita ajatellen. Sama pätee myös lastentarhoihin ja päiväkoteihin. Ei kuitenkaan tule unohtaa tuotteiden ulkonäköä. Oras Care -vipuhanoissa turvallinen käyttö on yhdistetty modernin esteettiseen muotoiluun - ilman laitosmaista ulkonäköä.

Ergonomiset, helppokäyttöiset vivut

Oras Care -hanoissa on käyttäjäystävällinen, ergonominen kahva, johon on helppo tarttua ja sitä on helppo käyttää vaikkapa kämmenselällä. Tämä on hyödyllistä etenkin silloin kun käsien liikkuvuus on rajoittunutta. Korkea ja pitkä kahva vapauttaa myös tilaa toimia altaalla. Pesuallashana on saatavillä myös Oras Bidetta -käsisuihkulla varustettuna. Näin voimme avustaa jokapäiväisessä elämässä heitä, joilla on fyysisiä rajoitteita.

201912_61712.jpg
201912_61713.jpg

Parantunut turvallisuus ja hygienia

Pehmeät, pyöristetyt kulmat lisäävät muotoilun turvallisuutta ja hygieniaa. Toisaalta, ne myös vähentävät loukkaantumisriskiä ja helpottavat kalusteiden puhtaanapitoa. Juoksuputken 120° käännettävyys lisää toiminnallisuutta. Lisävarusteena asennettava Oras Minimat (tuote 200400 tai 200410) turvatermostaatti kulmaventtiileissä ennaltaehkäisee lisäksi palovammojen syntymistä.

Helppo ja nopea asentaa

Oras 3S-installation -kiinnitysjärjestelmän ansiosta asennus on helppoa, nopeaa ja turvallista. Siinä kaikki tärkeät asennusosat on integroitu yhdeksi komponentiksi. Asennus voidaan näin ollen suorittaa tarkasti ja nopeasti. Optimoitu asennusaika varmistaa paremman tehokkuuden ja sitä kautta positiivisen vaikutuksen katteeseen ja asiakastyytyväisyyteen.

20194_57315.jpg
Oras Oy
Talo
keittiö
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

totta vai tarua
Tällaisia kosketusvapaat hanat ovat oikeasti - totuudet myyttien takana
Kosketusvapaat hanat ovat yleistyneet runsaasti. Niitä näkee niin julkisten rakennusten wc-tiloissa kuin myös yhä yleistyvässä määrin kodeissa. Vaikka kosketusvapaat hanat ovatkin tulleet tutummiksi, pyörii niiden ympärillä vielä muutamia myyttejä.Tässä viisi myyttiä ja niihin vastaukset:
20226_78500.jpg
Mattamusta väri on tullut jäädäkseen
Mustat hanat ovat tulleet sisustukseen jäädäkseen. Mattamusta on ajaton värivalinta, jonka voit helposti yhdistää minkä tahansa värin tai materiaalin kanssa – se toimii täydellisenä kontrastivärinä korostaen kauniisti muita värejä ja sopii näin täydellisesti nykyaikaisiin kylpyhuoneisiin ja keittiöihin.Oraksen pinnoitusprosessi tekee hanan pinnasta vahvan ja kestävän. Pinnoite sietää hyvin myös pesuaineita, eikä naarmutu helposti. Tästä huolimatta hanan pinta on silkinpehmeä ja musta pinnoite alleviivaa hanan muotoja, koska mattapintaisen viimeistelyn ansiosta pinta ei heijasta häiritsevästi.
20203_63659.jpg
Edistä käsihygieniaa kosketusvapaiden hanojen avulla
Ihminen altistuu päivittäin useille erilaisille viruksille, bakteereille sekä muille taudinaiheuttajille jo perus arjessaan. Mikäli taudinaiheuttajat pääsevät kehoomme nenän, suun tai silmien kautta, voivat ne johtaa ikäviin tartuntoihin ja pahimmillaan jonkinlaiseen tautikierteeseen.
20185_53255.jpg
Mitä jos palkkaisi avuksi sisustussuunnittelijan?
Oman kodin sisustaminen kuulostaa hauskalle projektille ja parhaimmillaan onkin sitä. Oletko koskaan ajatellut, että mitäpä jos ottaisit avuksi sisustussuunnittelijan tai saisit neuvoja ja vinkkejä ammattitaitoiselta myyjältä? Ammattihenkilöllä on paras tuntemus eri materiaalien sekä värien yhdistelemisestä, tuotteiden toimivuudesta ja ominaisuuksista. Kun saat hyviä vinkkejä ammattilaiselta, lopputuloksesta tulee taatusti toimiva.Tulikiven valikoimasta löydät upeat sisustuskivet jokaiseen kohteeseen kylpyhuoneesta keittiöön, saunan kiukaat ja suuren valikoiman tulisijoja. Näistä löytyy varmasti jokaiseen kotiin omat tuotteet. Näitä kaikkia tuotteita yhdistämällä, tulee sisustuksesta yhtenäinen ja harmoninen.
20229_79604.jpg
Oras-mökkihanan tyhjennys talvikuukausien ajaksi
Syksyn tullen on tärkeää huoltaa kesämökki talvikuntoon. Huolellisesti tehty syyshuolto ehkäisee tehokkaasti seuraavan vuoden korjaustarpeita. Mökin tärkeimpiä syystoimia ovat vesivahingoilta ja jäätymiseltä suojaaminen. Jäätyvän veden aiheuttamat vahingot voi estää muun muassa tyhjentämällä vesi viemäreistä, vesijohdoista, lämminvesivaraajasta, hajulukoista sekä hanoista.
20153_42696.jpg
Lämmintä vettä mökille, talliin tai grillikatokseen
Oras Safira-mökkihana/vedenlämmitin -yhdistelmällä saa helposti lisää mukavuutta vapaa-aikaan. Jos mökille, kesäkeittiöön, grillikatokseen tai autotalliin tulee kiinteä kylmävesijohto ja sähkö, sinne on helppo järjestää myös tiskaus- tai käsienpesupiste Oras Safira mökkihanan avulla.Sekä hana että 5 litran vedenlämmitin tulevat yhdessä paketissa.Hanan virtaama on 5 litraa minuutissa.Asentaminen on helppoa – tarvitaan vain kylmävesiliitäntä ja sähkö.Saatavissa sekä pesuallas- että keittiöversiot: 1003F ja 1023F.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton