Oras Care yhdistää estetiikan ja turvallisuuden

Ikääntyvien ihmisten talouksissa kylpyhuone on usein avainasemassa itsenäiseen ja mukavaan asumiseen omassa kodissa. Tuoteratkaisuiden tulee olla joustavia ja ergonomisia ja vastata monenlaisiin tarpeisiin, myös koti- ja hoivapalveluita ajatellen. Sama pätee myös lastentarhoihin ja päiväkoteihin. Ei kuitenkaan tule unohtaa tuotteiden ulkonäköä. Oras Care -vipuhanoissa turvallinen käyttö on yhdistetty modernin esteettiseen muotoiluun - ilman laitosmaista ulkonäköä.

care

Ergonomiset, helppokäyttöiset vivut

Oras Care -hanoissa on käyttäjäystävällinen, ergonominen kahva, johon on helppo tarttua ja sitä on helppo käyttää vaikkapa kämmenselällä. Tämä on hyödyllistä etenkin silloin kun käsien liikkuvuus on rajoittunutta. Korkea ja pitkä kahva vapauttaa myös tilaa toimia altaalla. Pesuallashana on saatavillä myös Oras Bidetta -käsisuihkulla varustettuna. Näin voimme avustaa jokapäiväisessä elämässä heitä, joilla on fyysisiä rajoitteita.

care2

Parantunut turvallisuus ja hygienia

Pehmeät, pyöristetyt kulmat lisäävät muotoilun turvallisuutta ja hygieniaa. Toisaalta, ne myös vähentävät loukkaantumisriskiä ja helpottavat kalusteiden puhtaanapitoa. Juoksuputken 120° käännettävyys lisää toiminnallisuutta. Lisävarusteena asennettava Oras Minimat (tuote 200400 tai 200410) turvatermostaatti kulmaventtiileissä ennaltaehkäisee lisäksi palovammojen syntymistä.

care3

Helppo ja nopea asentaa

Oras 3S-installation -kiinnitysjärjestelmän ansiosta asennus on helppoa, nopeaa ja turvallista. Siinä kaikki tärkeät asennusosat on integroitu yhdeksi komponentiksi. Asennus voidaan näin ollen suorittaa tarkasti ja nopeasti. Optimoitu asennusaika varmistaa paremman tehokkuuden ja sitä kautta positiivisen vaikutuksen katteeseen ja asiakastyytyväisyyteen.

Katso kaikki Oras Care -tuotteet >>

3s_1
 
Päivitetty
9.12.2019