Varmista käyttöveden riittävyys helposti maalämpöpumpulla

Maalämpöpumpulla säästetään energiaa ympäristöystävällisesti ja saadaan tarvittava määrä lämpöä myös vuoden kylmimpinä päivinä. Maalämpöpumppuja kehitetään koko ajan ja niillä pystytään saamaan parhaimmillaan jopa 80 prosentin säästö lämmityskuluissa. Niillä pystytään myös vähentämään lämmityksestä aiheutuvia hiilidioksipäästöjä!

Maalämpöpumppu kytketään vesikiertoiseen lämmönjakojärjestelmään, kuten esimerkiksi lattialämmitys- tai patteriverkostoon. Se lämmittää sekä talon että käyttöveden. Maalämpöpumppu ottaa lämmön keruupiirin avulla pintamaasta, kalliosta tai vesistöstä. Se sopii isommankin kiinteistön lämmitykseen. Alkuinvestointi on suurempi kuin muilla lämpöpumpuilla, mutta maalämmöllä saadaan eniten säästöä lämmityskuluissa.

Pyydä tarjous

Bosch_Compress_7000i_AW_With_Man

Kaunis ja tehokas

Boschin Compress 7001i LW/M on uuden sukupolven inverter-maalämpöpumppu. Siinä on hyödynnetty ilmalämpöpumpuista tuttua inverter-tekniikkaa, jolla saadaan aikaan parhaimmat säästöt lämmityskustannuksissa. Lämpöpumpun helppokäyttöinen kosketusnäyttö ja etäohjaus mahdollistaa pumpun mielekkään ja helpon käytön. Pumpun kierroslukuohjattu kompressori säätää tehoaan portaattomasti eikä koskaan käy suuremmalla teholla kuin on tarpeen.

Paras SCOP: parhaimmillaan 5,85 (kylmä ilmasto, mallissa 3-12 kW) ja energialuokka A+++ eli markkinoiden paras säästö!

Compress 7001i LWM:ssä käyttöveden tuotto on huippuunsa ja sitä riittää vettä isommallekin perheelle. Siinä on sisäänrakennettu käyttövesivaraaja ja älykäs automatiikka, joka sovittaa käyttöveden lämmityksen käytön mukaan. Automatiikka havaitsee esimerkiksi kylpyammeen täytön ja sovittaa veden lämmityksen käytön mukaan. RST-kierukkasäiliö tuottaa poikkeuksellisen runsaasti käyttövettä: jopa 300l/40 °C/12l/min. Lämpöpumpussa on myös erittäin korkea menoveden lämpötila 65 astetta. Tämän vuoksi se soveltuu erittäin hyvin saneerauskohteisiin, joissa vaaditaan korkeaa menoveden lämpötilaa.

7001i LWM_LW_Right_small muok

Uudessa Compress 7001i LW -mallissa ei ole varaajaa, joten se on matalampi kuin varaajallinen malli. Se mahdollistaa asennuksen useampiin kohteisiin, joissa on esimerkiksi korkeusrajoituksia tilassa. LW-malliin on saatavilla erillinen varaaja, jolloin sillä saadaan myös tuotettua lämmintä käyttövettä.

Tilaa ilmainen esite >>

Boschin Compress 7001i LW/M on helppo asentaa ja kantaa asennuspaikalle, koska kompressorin ja varaajayksikön saa alle 10 minuutissa jaettua nopeasti kahteen osaan. Sen huolto on myös helppoa, koska kaikki aktiiviset osat (kiertovesipumppu, vaihtoventtiili, kompressori) ovat helposti vaihdettavissa. Kaikkiin kylmäpuolen osiin pääsee käsiksi alle 10 minuutissa.

Compress 7001i LW/M on markkinoiden kaunein maalämpöpumppu, moderni lasipinta ja värillinen kosketusnäyttö tekevät pumpusta kauniin katsoa. Värillinen kosketusnäyttö on käyttäjäystävällinen ja yhtä helppo käyttää kuin älypuhelin. Siinä on etäohjausmahdollisuus vakiona, kun lataat sovelluskaupasta ilmaisen EasyRemote -sovelluksen ja liität pumppuun nettikaapeli, niin voit etävalvoa pumppua esim. mökillä ollessasi.

  • Saatavilla kolmessa teholuokassa: 2-8kW, 3-12kW ja 4-15kW
  • Vuosihyötysuhde SCOP 5,85 (mallissa 3-12 kW)
  • Energialuokka A+++
  • Etäohjaus
  • Helppokäyttöinen ja moderni
  • Käyttövettä jopa 300l/40 °C/12l/min
  • Sopii loistavasti myös saneerauskohteisiin Boschin keruupiirin valvonta-automatiikan vuoksi

Lataa maalämmön ostajan opas tästä >>

Kosketusnäyttö on helppokäyttöinen ja kaunisKosketusnäyttö on helppokäyttöinen ja kaunis

Valitse ammattitaitoinen asentaja

Koko järjestelmän toimivuuden kannalta yksittäinen tärkein asia on ammattimainen asennus, joka on suoritettu lämpöpumppumerkin määrittelemillä asennustavoilla. Suurin osa lämpöpumppujen reklamaatioista johtuu kaikesta muusta kuin lämpöpumpun rikkoutumisesta. Yleisimpiä ovat asennuksesta johtuvat virheet. Siksi onkin äärimmäisen tärkeää valita alan ammattilainen asennukseen.

Varmistaaksesi järjestelmän toimivuuden, oikean mitoituksen ja sen tuomien säästöjen vuoksi on hyvä kääntyä alan ammattilaisen puoleen. Sertifioitu Bosch Lämpömestari hoitaa talosi sopivan maalämpöpumpun asennuksen luotettavasti ja saat lämpöpumpullesi 6 vuoden takuun. Tämän lisäksi saat maalämpöpumpulle (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun. Halutessasi voit myös hyödyntää Lämpömestarirahoitusta. Hankinnan maksu onnistuu lisäämättä menojasi. Säästö kattaa uuden järjestelmän lämmitys- ja rahoituskulut.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö


 
Päivitetty
17.2.2020