• Etusivu
  • LVI

Pinta on usein vain pintaa

Todellinen lämpö löytyy syvemmältä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Saint-Gobain Finland Oy / ISOVER
Julkaistu 26.11.2019
201911_61502.jpg

Jos sitä jää vain tuijottamaan asioita pintapuolisesti, jää moni asia huomaamatta. Sillä pinta on vain pintaa. Elämän karaisemaa, kokemusten kovettamaa. Pintaa, jonka alle kätkeytyy kokonainen maailma. Sillä tärkeintähän on aina se, mitä löytyy pintaa syvemmältä. Koska siellä lämpökin on. Pinnan alla.

Kova duunari tarttuu viuluun

"Mä olen duunari, ja ylpeä siitä mitä mä teen. Onhan työ toki kovaa, ja päivät joskus tosi raskaita, mutta silti tuntuu, että teen juuri sitä mitä mun pitääkin tehdä. Tässä ollaan paljosta vastuussa. Toisten työpaikoista, missä pitää viihtyä, tai sitten kodeista, joissa on hyvä elää. Jatkuvasti kuormittava työ vaatii paljon ja toisaalta se on myös karaissut musta tällaisen duunarin perikuvan. Kovan ja joidenkin mielestä kylmän. Mutta itelle se on vain pintaa. Eräänlainen työrooli, jota vedän ihan mielelläni. Himassa esiin tulee taas se toinen puoli. Monelle tuleekin yllätyksenä, kun kerron käyväni viulutunneilla. Kummasti saa kaali lepoa, kun raskaan päivän päätteeksi pääsee korkkaamaan viulukotelon. Vaikka raskasta se vinguttaminenkin välillä on – ainakin perheelle."

Lue Jarin tarina

"Tuntuu, että teen juuri sitä mitä mun pitääkin tehdä.Jari

Tule mukaan tekemään hyvää

Nyt kun myös ulkopuolinen maailma on loppuvuodesta, jo pelkästään sään puolesta, kylmä ja kova, haluaa ISOVER olla jakamassa lämpöä ja tekemässä hyvää.

Mistä siis on kyse?

ISOVER haluaa antaa tilaa sekä kunnioitusta rakennusalan ammattilaisille, siksi tämän kampanjan keskiössä ovatkin raksalla uurastajat, raksaäijät ja raksamuijat. Ihmiset, jotka ovat kovaa ja kovapintaista porukkaa. Työtä vieroksumattomat ja aikaansaavat ammattilaiset rakentavat kestäviä ja kauniita koteja, joissa lasten on hyvä kasvaa ja perheiden rakentaa tulevaisuuttaan.

Halu auttaa rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä sekä parantaa ihmisten elämänlaatua on ollut ISOVERin ideologiaa jo vuodesta 1941. ISOVER haluaa panostaa asioihin, joilla on merkitystä.

Hyvän tekeminen onnistuu myös meiltä muilta. Se vaatii halua panostaa asioihin, joilla on merkitystä sekä taitoa keskittyä olennaiseen. Usein ne tärkeimmät asiat löytyvät pintaa syvemmältä.

Jaa sinäkin lämpöä ja tee hyvää. Lähetä lämmin viesti ja ilahduta vastaanottajaa. Viestin lähettämällä teet samalla hyvää myös muille, sillä ISOVER lahjoittaa jokaisesta lähetetystä viestistä 0,50 € nuorten mielenterveyttä edistävään työhön.
(Voit lukea lisää lahjoituksesta täältä)

Tavoitteena on kerätä 10 000 € potti.
Osallistu ja kutsu myös tuttavasi mukaan – tehdään hyvää yhdessä.

Lähetä lämpöä.

Tärkeintä on aina se, mitä löytyy pintaa syvemmältä.

Saint-Gobain Finland Oy / ISOVER
LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Jääpuikkoja omakotitalon räystäällä
Miksi jääpuikkoja roikkuu räystäällä?
Nuo kauniit ja kimaltavat luontoäidin luomukset, jääpuikot, voivat kertoa terävällä kielellään yläpohjan eristeongelmasta. Jääpuikot voivat olla merkki eristeiden riittämättömyydestä tai jostain rakennusfysikaalisesta ongelmasta. Olemattomat tuuletusraot eivät päästä kattoa tuulettumaan kunnolla, jolloin kosteus voi tiivistyä katon alapintaan. Yläpohjan vuosikymmenet palvelleet eristeet eivät enää vastaa nykynormeja, jolloin lämpö karkaa harakoille. Oikein suunniteltu rakenne pitää lämmön sisällä ja kosteuden poissa rakenteista.Antaa harakoiden hytistä katonharjalla.
201211_33043.jpg
Nollaenergiatalo Villa ISOVER - esittely
Tässä esitellään Villa ISOVER, kuten se toteutetaan Hyvinkään Asuntomessuille."Tavoitteena on ollut luoda rakennus, joka on ennen kaikkea tilallisesti mielenkiintoinen, ympäristön huomioiva, asuttava ja tarpeen mukaan joustava koti perheelle, ja joka on toteutettavissa nollaenergiaperiaatteiden mukaan."Tutustu Villa ISOVERin suunnitelmiin ja rakennusvaiheisiin
20131_33265.jpg
Huippuluokan ISOVER-eristeet
Lämmöneristämisen ja ilmanvaihdon oikeanlainen toteuttaminen on eräs keskeisimmistä tekijöistä rakennuksen asumisviihtyvyyden kannalta. Tehokkaaseen lämmöneristämiseen sijoitetut eurot palautuvat pienentyneinä lämmityskuluina muutamassa vuodessa. Rakenteet tulee suunnitella ja toteuttaa siten, että lämmöneriste pysyy kuivana eikä sen läpi kulje hallitsemattomia ilmavirtauksia.
20194_57223.jpg
Kulkuväylät pihakivillä
KATSO MUITA IDEAKUVIA TÄÄLTÄ >>
20117_27011.jpg
Upea asuntomessualue
Kokkolan Vanhansatamanlahdelle sijoitettu asuntomessualue on rakennettu meren päälle. Mistään Venetsiasta ei kuitenkaan ole kyse, vaan lahden pohjukkaan on ajettu täyttömaata. Messualue on muodoltaan pyöreä. Alue on suhteellisen pieni ja tiiviisti rakennettu, mikä vähentää messuvieraiden kävelyn määrää. Alue sijaitsee vain 2 km keskustasta, joten keskustan tuntumaan majoittuville vieraille itse alue on käytännössä kävelymatkan päässä.Kokkolan pyöreä asuntomessualue on vertaansa vailla...
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Suunnitelmien ja muiden tietojen toimittaminen työmaalle
Toimenpiteet:Kunkin urakan aloituskokouksessa / 1. työmaakokouksessa sovitaan urakoitsijoille ja työmaalle toimitettavien piirustusten määrä. Kaikki piirustukset toimitetaan työmaalle, jossa valvojat luovuttavat piirustukset urakoitsijoille.Vastuuhenkilöt:ValvojatDokumentit:Piirustusten jakelulistatHyväksyntä:Projektipäällikkö, suunnittelijat, valvojat

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton