Pinta on usein vain pintaa
– todellinen lämpö löytyy syvemmältä

Jos sitä jää vain tuijottamaan asioita pintapuolisesti, jää moni asia huomaamatta. Sillä pinta on vain pintaa. Elämän karaisemaa, kokemusten kovettamaa. Pintaa, jonka alle kätkeytyy kokonainen maailma. Sillä tärkeintähän on aina se, mitä löytyy pintaa syvemmältä. Koska siellä lämpökin on. Pinnan alla.

Kova duunari tarttuu viuluun

"Mä olen duunari, ja ylpeä siitä mitä mä teen. Onhan työ toki kovaa, ja päivät joskus tosi raskaita, mutta silti tuntuu, että teen juuri sitä mitä mun pitääkin tehdä. Tässä ollaan paljosta vastuussa. Toisten työpaikoista, missä pitää viihtyä, tai sitten kodeista, joissa on hyvä elää. Jatkuvasti kuormittava työ vaatii paljon ja toisaalta se on myös karaissut musta tällaisen duunarin perikuvan. Kovan ja joidenkin mielestä kylmän. Mutta itelle se on vain pintaa. Eräänlainen työrooli, jota vedän ihan mielelläni. Himassa esiin tulee taas se toinen puoli. Monelle tuleekin yllätyksenä, kun kerron käyväni viulutunneilla. Kummasti saa kaali lepoa, kun raskaan päivän päätteeksi pääsee korkkaamaan viulukotelon. Vaikka raskasta se vinguttaminenkin välillä on – ainakin perheelle."

Lue Jarin tarina
 

"Tuntuu, että teen juuri sitä mitä mun pitääkin tehdä.

Jari


Tästä raksaäijä Markun tarinaan Näin Raksamuija Mari kertoo

750 jari

Tule mukaan tekemään hyvää

Nyt kun myös ulkopuolinen maailma on loppuvuodesta, jo pelkästään sään puolesta, kylmä ja kova, haluaa ISOVER olla jakamassa lämpöä ja tekemässä hyvää.
 

Mistä siis on kyse?

ISOVER haluaa antaa tilaa sekä kunnioitusta rakennusalan ammattilaisille, siksi tämän kampanjan keskiössä ovatkin raksalla uurastajat, raksaäijät ja raksamuijat. Ihmiset, jotka ovat kovaa ja kovapintaista porukkaa. Työtä vieroksumattomat ja aikaansaavat ammattilaiset rakentavat kestäviä ja kauniita koteja, joissa lasten on hyvä kasvaa ja perheiden rakentaa tulevaisuuttaan.

Halu auttaa rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä sekä parantaa ihmisten elämänlaatua on ollut ISOVERin ideologiaa jo vuodesta 1941. ISOVER haluaa panostaa asioihin, joilla on merkitystä.

Hyvän tekeminen onnistuu myös meiltä muilta. Se vaatii halua panostaa asioihin, joilla on merkitystä sekä taitoa keskittyä olennaiseen. Usein ne tärkeimmät asiat löytyvät pintaa syvemmältä.

Jaa sinäkin lämpöä ja tee hyvää. Lähetä lämmin viesti ja ilahduta vastaanottajaa. Viestin lähettämällä teet samalla hyvää myös muille, sillä ISOVER lahjoittaa jokaisesta lähetetystä viestistä 0,50 € nuorten mielenterveyttä edistävään työhön.
(Voit lukea lisää lahjoituksesta täältä)

Tavoitteena on kerätä 10 000 € potti.
Osallistu ja kutsu myös tuttavasi mukaan – tehdään hyvää yhdessä.

Lähetä lämpöä.

Tärkeintä on aina se, mitä löytyy pintaa syvemmältä.

Pääset osallistumaan klikkaamalla kuvaa!Pääset osallistumaan klikkaamalla kuvaa!
 
Päivitetty
26.11.2019