Linjalattiakaivo, joka yhdistää visuaalisuuden ja käytännöllisyyden ainutlaatuisella tavalla

Kotimaisen Vieser Line -linjalattiakaivon innovatiivisuus tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia erilaisten kylpyhuoneunelmien toteuttamiseen.

Vieser Line voi sulautua huomaamattomasti lattiaan…

Vieser Line voi sulautua huomaamattomasti lattiaan…

…tai olla näyttävä osa persoonallista kylpyhuonetta.

…tai olla näyttävä osa persoonallista kylpyhuonetta.

Häivytä tai korosta

Kun valitset kylpyhuoneeseesi Vieser Line -linjalattiakaivon, visuaalisuudesta tai käytännöllisyydestä ei tarvitse koskaan tinkiä. Vieser Linen kannen voi täyttää joko haluamallaan laatalla tai esimerkiksi mikrosementillä, joten kylpyhuoneen yhtenäisestä tyylistä haaveilevalle se on aina sopiva ja ajattoman elegantti valinta. Kun kaivonkansi ja ympäröivä lattia ovat samaa sävyä ja materiaalia, saadaan suuri yhtenäinen lattiapinta, johon kaivo piiloutuu lähes täysin. Toisaalta kantta voi halutessaan myös korostaa erivärisellä laatalla tai pinnoitteella.

Täytettävän version lisäksi Vieser Linesta on saatavilla myös polttopulverimaalattu, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kansivaihtoehto. Linjakas mattamusta kansi edustaa suomalaista designia ja skandinaavista minimalismia, ja sen voi valita joko leveällä tai kapealla rimoituksella.

vieser_line_21

Inspiroidu – ylilaatoitettu Vieser Line x 3

kollaasi
Yllä olevien kuvien ylilaatoitettava Vieser Line -linjalattiakaivo oli artistipari Toni Wirtasen ja Jannika B:n valinta heidän vapaa-ajankotiinsa. Samantyyppiseen ratkaisuun päätyivät myös näyttelijät Tommi Korpela ja Kari Hietalahti yhteisessä kalamajaprojektissaan. Lue tarinat ja katso lisää kuvia täällä.

Tyyliä ja toimivuutta

Vieser Line on yhteensopiva suosittujen Vieser One -lattiakaivojen kanssa, mikä takaa järjestelmälle ensiluokkaisen luotettavuuden, muunneltavuuden ja helppokäyttöisyyden. Designia ei siis tuoda kylpyhuoneeseen käytännöllisyyden kustannuksella, vaan tyylikäs ulkonäkö ja toimivuus yhdistyvät Vieserin lattiakaivojärjestelmissä ainutlaatuisella tavalla. Voit lukea lisää Vieser One -lattiakaivon ominaisuuksista täällä >>>

Vieser Line -linjalattiakaivojen sijoittelussa on lupa käyttää mielikuvitusta, sillä patentoidun ratkaisun ansiosta asennus myös seinän viereen on turvallista ja vedeneristyksen liitos täysin vesitiivis.

Kahta suihkua kohden voidaan haluttaessa asentaa vain yksi Vieser Line -linjalattiakaivo – ja se voidaan sijoittaa yhtä hyvin seinän lähelle kuin tilan keskelle vastakkaisten suihkujen väliin. Useita lattiakaivoja on mahdollista sijoittaa myös vierekkäin.


Jätä Vieserille yhteydenottopyyntö

Vieser Linen kanssa yhteensopivassa Vieser One -lattiakaivossa virtaama on äärimmäisen tehokas, joten tilavaankin kylpyhuoneeseen kahdelle suihkulle riittää hyvin yksi linjalattiakaivo.Vieser Linen kanssa yhteensopivassa Vieser One -lattiakaivossa virtaama on äärimmäisen tehokas, joten tilavaankin kylpyhuoneeseen kahdelle suihkulle riittää hyvin yksi linjalattiakaivo.
Tiesitkö? Vieserin kaivoilla on erittäin pitkä puhdistusväli. Kun puhdistus tulee ajankohtaiseksi, se käy kädenkäänteessä kantta nostamalla ja irrotettava vesilukko huuhtelemalla – ilman työvälineitä tai erikseen muistettavia työvaiheita.

Haluatko Vieser Linen osaksi omaa kylpyhuonettasi?

Vieser Linen voi hankkia tukusta ja rautakaupasta 800 mm:n ja 900 mm:n pituisena. Projektimyyntiin on saatavana muitakin kokoja, kuten 700 mm ja 1000 mm.
 

Vieser Line on oikea valinta sinulle, joka arvostat kylpyhuoneen harkittuja yksityiskohtia ja laadukasta käytännöllisyyttä.

Voit ostaa oman Vieser Line -linjalattiakaivon Rakentaja.fi-verkkokaupasta >>>

Jätä Vieserille yhteydenottopyyntö

Artikkelin kuvat: Kuvagalleria Kotka, Lauri Laukkanen ja Vieser

 
Päivitetty
27.4.2020