Ajaton, harmaansävyinen puuparketti oli äänestäjien mieleen

Lattia luo kotisi tunnelman ja taustan sisustukselle. Puupinnoilla on tutkitusti myönteinen vaikutus hyvinvointiimme. Puu koetaan luonnolliseksi, lämpimäksi ja kodikkaaksi lattiamateriaaliksi. Puu on myös ekologinen ja pitkäikäinen materiaali. Lisäksi se auttaa hyvän sisäilman luomisessa. On siis monta hyvää syytä valita kotiisi aidosta puusta valmistettu parkettilattia.

Syksyn 2019 lattiaäänestyksessä oli mukana kahdeksan ihastuttavaa puulattiaa. Äänestykseen osallistui 2867 äänestäjää. Äänestysaika oli 21.10.-11.11.2019.

Sija 1. -Karelia Tammi Kartano 188 Shadow Grey Matt

Aidosta puusta valmistettu parkettilattia sopii suomalaiseen kotiin. Harmaaksi sävytettynä se luo harmonisen ja rauhallisen taustan sisustukselle. Light-malliston Karelia Tammi Kartano 188 Shadow Grey on leveälankkuinen tammiparketti, jossa puumateriaalin tuntua ja puunsyykuviota on korostettu harjauskäsittelyllä. Mattalakkaus tekee pinnasta heijastelemattoman ja miellyttävän tuntuisen. Viehättävä maanläheinen sävy kestää aikaa.

Harmoninen ja rauhallinen.Harmoninen ja rauhallinen.
Viehättävä maanläheinen sävy kestää aikaa.Viehättävä maanläheinen sävy kestää aikaa.

Voittajalle annettuja perusteluita

"Hillitty väri ja kuviointi sopii moneen eri paikkaan ja on helppo yhdistellä."

"Tasainen pinta eli ei suuria värieroja. Näyttää sen johdosta laadukkaalta."

"Kaunis itsessään ja sopii harmaan kanssa, joka on kotini tulevaisuuden toiveväri.

"Sopii monenlaiseen sisustustyyliin neutraalin sävynsä vuoksi."

"Yhteen sanaan tiivistettynä: KAUNIS!"


Sija 2. - Kährs Tammi Coast

Lux-malliston Tammi Coast on 1-sauvainen pehmeän vaalea parketti, jossa on harmaan häivähdyksiä ja tammen lämpimiä sävyjä. Harjauskäsittely korostaa hienovaraisesti puun luontaista syykuviota. Ultramattalakkaus saa puun näyttämään ja tuntumaan käsittelemättömältä vasta hiotulta puulta antaen samalla lattialle silkinhimmeän, huomaamattoman ja kestävän suojan. Valoa heijastamaton pinta korostaa puumateriaalin kauneutta ja lattian pehmeää sävymaailmaa. Laudan kaikilla sivuilla olevat mikroviisteet antavat parketille klassisen kauniin lankkulattian ilmeen.

Valoa heijastamaton pinta korostaa puumateriaalin kauneutta ja lattian pehmeää sävymaailmaa.Valoa heijastamaton pinta korostaa puumateriaalin kauneutta ja lattian pehmeää sävymaailmaa.

Sija 3. - Kährs Tammi Nouveau Lace

Tammi Nouveau Lace on Classic Nouveau -malliston 1-sauvainen vaaleaksi sävytetty tammiparketti, jossa on tammen uniikkia ilmettä ja luonnetta oksineen ja syykuvioineen. Ihanaa eloisuutta ja raikkautta tuovat tammen pintapuun vaaleat juovat. Laudan kaikilla sivuilla olevat mikroviisteet antavat klassisen lankkulattian ilmettä ja tunnelmaa. Jokainen lauta on taidokkaasti harjauskäsitelty korostamaan puunsyykuviota.

Tammen uniikkia ilmettä ja luonnetta.Tammen uniikkia ilmettä ja luonnetta.
Eloisuutta ja raikkautta.Eloisuutta ja raikkautta.

Äänestäjien kesken arvottiin 500 euron arvosta puulattiaa, jonka voittaja voi valita Kährs- tai Karelia-parkettien mallistosta!

Voittaja: Pertti Partanen, Tampere

Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.


 
Päivitetty
25.11.2019