• Etusivu
  • LVI

Keskuspölynimurin toimintaperiaate

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö KP-Tekno Oy
Päivitetty 08.11.2023
Tyttö nojaa sohvaan_1600x900

© KP-Tekno Oy

Kun käyttäjä liittää letkun imurasiaan, lähtee imurasialta sähköinen viesti keskusyksikölle laitteiston käynnistämistä varten. Keskusyksikkö käynnistyy ja järjestelmän synnyttämä alipaine aiheuttaa imun runkoputkistossa. Keskusyksikkö on toiminnassa niin kauan, kunnes letku irroitetaan imurasiasta. Kehittyneimmät keskuspölynimurit ovat varustettavissa myös kahvakäynnistyksellä.

Yhdellä imurasialla jopa sata neliötä

Imuroidessa käytetään yleisesti 8 metrin pituista kevyttä letkua, joka ylettyy jopa 100 m² kokoisen alueen siivoamiseen. Imurasiat ovat tyylikkään huomaamattomia ja ne suositellaan asennettavaksi käytön kannalta parhaaseen paikkaan noin metrin korkeudelle.

Keskusyksikön pölysäiliön koko vaikuttaa tarvittavien tyhjennyskertojen määrään. KP-Tekno Oy valmistaa Puzer keskuspölynimuria, jossa pölysäiliön koko on 25 litraa. Normaalikäytössä kyseinen säiliö tyhjennetään 3-6 kertaa vuodessa.

201710_50678.jpg

Keskuspölynimuri on helppo asentaa sekä uuteen että vanhaan

Keskuspölynimurin toiminnan kannalta on ratkaisevaa, että kaikki järjestelmän osat on suunniteltu toimimaan yhdessä. Keskuspölynimurin asennus on helppoa ja nopeaa, myös jälkiasennuksena. Puzer-keskuspölynimuri on suunniteltu asennettavaksi myös jälkikäteen vanhaan pientaloon. Koko järjestelmän asentamiseen kuluu aikaa vain muutama tunti, eikä se häiritse asumista.

Useimmissa pientaloissa on levyrakenteiset onttorunkoiset seinät, joten runkoputken vetäminen katseelta piiloon näihin rakenteisiin käy usein nopeasti ja helposti. Putket voivat vaihtoehtoisesti kulkea myös komeroiden sokkelitilassa tai muissa vastaavissa tiloissa. Siirtyminen huonetilasta toiseen tapahtuu ylä- tai välipohjan kautta.

Puzer keskuspölynimurin suunnittelupalvelu on veloitukseton. Palvelu auttaa sinua toteuttamaan taloosi parhaiten sopivan keskuspölynimuriratkaisun. Jätä yhteydenottopyyntö niin kerromme lisää!

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

KP-Tekno Oy
LVI
asuminen
siivous
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20187_53934.jpg
Tee kodin siivouksesta helppoa ja tehokasta
Keskuspölynimurista on tullut yhä useamman kodin vakiovaruste. Sen etuina perässä vedettävään imuriin nähden ovat käytön helppous, mukavuus ja parempi siivoustulos. Keskuspölynimuri on myös hiljainen, sillä keskusyksikkö on perinteistä imuria paremmin äänieristetty ja se sijoitetaan yleensä kauemmas varsinaisista kodin oleskelutiloista. Kun imurin ääntä ei tarvitse jatkuvasti kuunnella, jaksaa myös itse siivoamiseen keskittyä paremmin.
Sohvan imurointi
Puzer Easy kerrostaloon
Vietämme suurimman osan vuorokaudesta sisätiloissa, joten sisäilman laadulla on erittäin suuri merkitys hyvinvointiimme. Puzer-keskuspölynimuri on kätevä ja tehokas ratkaisu sisäilman laadun parantamiseen. Keskuspölynimuri ei ole alunperin suomalainen keksintö, mutta täällä niiden tuotekehitys on kulkenut pitkin harppauksin eteenpäin. Kehityksen kärkijoukoissa kulkevalla KP-Teknolla on jo viisitoistavuotinen kokemus keskuspölymimurien valmistuksesta. Yrityksen Puzer-mallisto on saavuttanut vankan jalansijan Suomen keskuspölynimurimarkkinoilla, ja Puzerit tunnetaan myös eri puolilla Eurooppaa sekä Japanissa ja Kiinassa.Lisätietoa keskuspölynimureista...Puzer Easyn voit hankkia myös Jäsentukusta...Perinteiset Puzer-keskuspölymimurit soveltuvat käytettäviksi omakoti-, rivi- ynnä muissa pientaloissa, joissa tavallista imuria käytettäessä ongelmaksi muodostuva mikropöly johdetaan poistoilmaputkiston kautta suoraan ulkoilmaan. Uusinta mallia, Puzer Easyä, voidaan käyttää myös kerrostaloissa sijaitsevissa asunnoissa ja toimistotiloissa, koska se ei vaadi imu- eikä poistoilmaputkistoa. Poistoilma johdetaan täysin puhdistettuna siihen tilaan, johon imuri on asennettu.
Perhe yhdessä sohvalla
Puhtaampi koti - mikrohiukkaset pois sisäilmasta
Vietämme päivittäin lähes 90 % ajastamme sisätiloissa. Työpaikoilla on kiinnitetty huomiota sisäilman laatuun jo pitkään, koska sen on todettu vähentävän ihmisten sairastelua ja parantavan työtehoa. Sen sijaan koti-ilman laatu on jäänyt pienemmälle huomiolle homeongelmaisia koteja lukuun ottamatta. Keskuspölynimuri on yksi ratkaisu parantamaan sisäilman laatua ja tekemään kodistasi miellyttävämmän ja terveellisemmän ympäristön.
Allawayn lisävarusteena saatava robotti-imuri Vactronic
Lisävarusteena robotti-imuri – uusi lähestymistapa älykkääseen siivoukseen
Sinnehän se vilahti, villakoira, piiloon sohvan alle. Toinen kurkistaa nojatuolin takaa valmiina pyörähtelemään ilmavirran mukana ties minne. Kevätaurinko paljastaa armotta pölyhiukkaset sekä juurikin nuo äänettömät ja kutsumattomat lemmikit, villakoirat.
Puhdistusaineet kodin siivoamiseksi jouluksi
Koti siistiksi järkevästi siivoten
Tänäkin jouluna moni varmasti tuskasteli joulusiivouksen aloituksen tai tekemisen kanssa. Mistä löytyisi se taika, joka aina vain sormia napsauttamalla loihtisi koko kodin juhlakuntoon? Todellisuudessa mitään taikaa ei ole, mutta omaa työkuormaansa voi helpottaa pienten niksien ja kikkojen avulla.
allaway-makuuhuone-keskuspolynimuri-mikropoly
Keskuspölynimurilla raikas ja puhdas sisäilma
Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, kuinka paljon pystyt imurilla vaikuttamaan kotisi sisäilmaan? Tuskin se ensimmäisenä tuleekaan mieleen silloin, kun imuria on hankkimassa. Sisäilman laadulla on tunnetusti yhteys terveyteen sekä hyvinvointiin, sen myötä ei olekaan samantekevää, millaisilla välineillä kodin sisäilmasta pidetään huolta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton