Liune tuo kotiin toiminnallista taidetta

Liune on kodin tilankäytön mullistava väliovi, jonka tekninen laatu on kehitetty huippuunsa. Väliseinään helposti integroitavan Liunen ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa erinomainen ääneneristävyys. Edelläkävijöiden joukossa kehittyvä Liune on muutakin kuin neliöitä säästävä tilanjakaja – myös välioven sisustuksellisiin ominaisuuksiin on kiinnitetty paljon huomiota. Uusi väliovimallisto on suunniteltu tuomaan kodin kaikkiin tiloihin avaruuden lisäksi viihtyisyyttä, tyyliä ja tunnelmaa.

Liunen taideovet ja muut sisustusratkaisut tuovat kotiin uuden ilmeen.Liunen taideovet ja muut sisustusratkaisut tuovat kotiin uuden ilmeen.

Liune by Johanna Oras

Kuvataiteilija Johanna Oras on arvostettu innovaattori, jonka töitä ihaillaan ympäri maailmaa Pariisin Louvrea myöten. Aulis Lundell Oy:n ja Johanna Oraksen ainutlaatuinen yhteistyö tuo kuvataiteilijan teokset Liunen välioviin. Useasta teoksesta koostuva Liune by Johanna Oras -taideovimallisto tarjoaa vaihtoehtoja sekä harmoniseen että räväkämpään makuun. Malliston julkaiseminen kuluvan vuoden syyskuussa juhlistaa osaltaan taiteilijan 25-vuotisjuhlavuotta.

”Taiteen syvin tarkoitus on tuoda elämyksellisyyttä ja hyvää oloa jokaiseen päivään”, toteaa Oras. ”Taiteen ei tarvitse riippua seinällä, vaan se voi olla kotona läsnä esineissä, tekstiileissä ja yllättävissäkin paikoissa. Taide on sielulle hunajaa, se luo unelmia, antaa voimaa ja mahdollisuuden rauhoittua kiireisen päivän jälkeen.”

”Taiteen syvin tarkoitus on tuoda elämyksellisyyttä ja hyvää oloa jokaiseen päivään”, Johanna Oras


Mallistoratkaisujen lisäksi oveen on mahdollista tilata Orakselta täysin yksilöllinen teos. Oven kokoiset taideteokset tulostetaan korkealuokkaisella Backlight-lasertekniikalla halutulle ovipinnalle tai helposti kiinnitettävälle ja irrotettavalla magneettilevylle.

TaidetekstiilitTaidetekstiilit

Taidesisustusratkaisut

Liune-tuotteet on luotu tuomaan koteihin aikaa ja katsetta kestäviä ratkaisuja, jotka on suunniteltu tyylikkäästi ja toteutettu korkealaatuisesti. Liunen verkkokaupan uudesta taidesisustusmyymälästä voi hankkia omaan kotiin tai lahjaksi suomalaisten taiteilijoiden design-sisustustuotteita, kuten astioita, magneetteja, tekstiilejä, tapetteja ja valaisimia.

Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtajan Leena Lundellin ja kuvataiteilija Johanna Oraksen yhteistyönä syntyneet Liune-taideovet yhdistävät arkea helpottavan käytännöllisyyden ja aistikkaan taiteen.Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtajan Leena Lundellin ja kuvataiteilija Johanna Oraksen yhteistyönä syntyneet Liune-taideovet yhdistävät arkea helpottavan käytännöllisyyden ja aistikkaan taiteen.

Taideovet ja -sisustusratkaisut ovat myynnissä nyt myös Rakentaja.fi -verkkokaupassa: liukuovet; taidesisustus


TaidemagneetitTaidemagneetit

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö tai tilaa esite!


 
Päivitetty
19.11.2019