• Etusivu
  • Talo

Liune tuo kotiin toiminnallista taidetta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Aulis Lundell Oy
Päivitetty 01.09.2022
201911_61290.jpg

Liunen taideovet ja muut sisustusratkaisut tuovat kotiin uuden ilmeen.

Liune on kodin tilankäytön mullistava väliovi, jonka tekninen laatu on kehitetty huippuunsa. Väliseinään helposti integroitavan Liunen ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa erinomainen ääneneristävyys. Edelläkävijöiden joukossa kehittyvä Liune on muutakin kuin neliöitä säästävä tilanjakaja – myös välioven sisustuksellisiin ominaisuuksiin on kiinnitetty paljon huomiota. Uusi väliovimallisto on suunniteltu tuomaan kodin kaikkiin tiloihin avaruuden lisäksi viihtyisyyttä, tyyliä ja tunnelmaa.

Liune by Johanna Oras

Kuvataiteilija Johanna Oras on arvostettu innovaattori, jonka töitä ihaillaan ympäri maailmaa Pariisin Louvrea myöten. Aulis Lundell Oy:n ja Johanna Oraksen ainutlaatuinen yhteistyö tuo kuvataiteilijan teokset Liunen välioviin. Useasta teoksesta koostuva Liune by Johanna Oras -taideovimallisto tarjoaa vaihtoehtoja sekä harmoniseen että räväkämpään makuun. Malliston julkaiseminen kuluvan vuoden syyskuussa juhlistaa osaltaan taiteilijan 25-vuotisjuhlavuotta.

"Taiteen syvin tarkoitus on tuoda elämyksellisyyttä ja hyvää oloa jokaiseen päivään", toteaa Oras. "Taiteen ei tarvitse riippua seinällä, vaan se voi olla kotona läsnä esineissä, tekstiileissä ja yllättävissäkin paikoissa. Taide on sielulle hunajaa, se luo unelmia, antaa voimaa ja mahdollisuuden rauhoittua kiireisen päivän jälkeen."

"Taiteen syvin tarkoitus on tuoda elämyksellisyyttä ja hyvää oloa jokaiseen päivään", Johanna Oras

Mallistoratkaisujen lisäksi oveen on mahdollista tilata Orakselta täysin yksilöllinen teos. Oven kokoiset taideteokset tulostetaan korkealuokkaisella Backlight-lasertekniikalla halutulle ovipinnalle tai helposti kiinnitettävälle ja irrotettavalla magneettilevylle.

Taidetekstiilit
Taidetekstiilit

Taidesisustusratkaisut

Liune-tuotteet on luotu tuomaan koteihin aikaa ja katsetta kestäviä ratkaisuja, jotka on suunniteltu tyylikkäästi ja toteutettu korkealaatuisesti. Liunen verkkokaupan uudesta taidesisustusmyymälästä voi hankkia omaan kotiin tai lahjaksi suomalaisten taiteilijoiden design-sisustustuotteita, kuten astioita, magneetteja, tekstiilejä, tapetteja ja valaisimia.

Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtajan Leena Lundellin ja kuvataiteilija Johanna Oraksen yhteistyönä syntyneet Liune-taideovet yhdistävät arkea helpottavan käytännöllisyyden ja aistikkaan taiteen.
Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtajan Leena Lundellin ja kuvataiteilija Johanna Oraksen yhteistyönä syntyneet Liune-taideovet yhdistävät arkea helpottavan käytännöllisyyden ja aistikkaan taiteen.
Ohje

Ohje

Taideovet ja -sisustusratkaisut ovat myynnissä nyt myös Rakentaja.fi -verkkokaupassa: liukuovet; taidesisustus

Taidemagneetit
Taidemagneetit

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Aulis Lundell Oy
Talo
väliovi
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20227_79105.jpg
Kolme ratkaisua tilaongelmiin
Mitä enemmän asukkaalle on suunniteltu tilaa, sen arvokkaampi asunto on. Seinän sisään liukuvia Liune-ovia käytetään kasvavissa määrin vakioratkaisuna uudis- ja korjausrakentamisessa. Kun ovi liukuu piiloon seinän sisään, jää koko seinäpinta vapaaksi sisustukselle, eikä kääntyviä ovia tarvitse väistellä.Esittelemme nyt kolme tälle ajalle tyypillistä tapausta, jossa korjausrakennusprojektin yhteydessä asennettava Liune-ovi vapauttaa tilaa viihtyisälle asumiselle ja toimivalle arjelle.
20225_78281.jpg
Kaikki ovet eivät eristä ääntä, vaikka aistiesteetön koti kaipaa juuri sitä
Aistiesteettömyys tarjoaa etuja jokaiselle kodissaan viihtyvälle. Kotiin palatessasi haluat varmasti, että aistisi saavat levätä ja nauttia ympäristöstäsi. Onko kotisi ulkoasu miellyttävä katsella, rauhoittava kuunnella ja miellyttävä haistaa? Tunnetko olon turvalliseksi ja mukavaksi kodissasi? Kaikki nämä tekijät kuvaavat aistiesteettömyyttä. Tässä artikkelissa tarkastelemme ovien merkitystä aistiesteettömyyteen erityisesti äänieristyksen näkökulmasta.
20227_78914.jpg
Tule asuntomessuille tutustumaan erilaisiin oviratkaisuihin
Moduulirakentaminen on erottamaton osa tulevaisuuden asuinrakentamista ja Liune on osana Lundell X MOD moduulikonseptia. Teräsmoduulit tuodaan toistamiseen asuntomessuille suuren yleisön eteen. Löydät Liunen ja X MOD kohteen rannan tuntumasta Ua5.
20188_54402.jpg
Mihin rakennuksien väliseinissä ylipäänsä tarvitaan kääntyvää ovea?
Liune on uusi väliovistandardi, joka helpottaa tilan suunnittelua ja sisustamista. Asumisen tarpeet ovat eriytymässä. Enää ei ole oikeaa asumisen käsitystä, joka sopisi kaikkiin asumistilanteisiin. Tilaa tarvitaan asuntoihin, sillä ne pienenevät joka vuosi ja asukkailla on vuosi vuodelta vähemmän tilaa itselleen. Vaihtamalla asunnon kaikki väliovet i -oviksi, L-ovien tilalle saadaan vapautettua seinä- ja lattiatilan kodin asukkaiden käyttöön.Hyvä ja toimiva asunto vaatii hyvän suunnittelun. Asunnon viihtyvyyteen vaikuttaa väljyyden tuntu, valoisuus, värit ja materiaalit sekä tilan kalustettavuus. Tutkimustenkin mukaan kaikki arvostavat väljää tilaa. Tärkeää toimivalle asunnolle pitkällä aikavälillä on muunneltavuus eri elämäntilanteisiin.
Kuvassa lasketaan yhtä Aulis Lundell Oy:n moduulitalon elementtiä rekan kyydistä valmiille perustukselle
Moduuliratkaisut tulevat esille Helsingin keskustaan – Aulis Lundell Oy avaa showroomin Runeberginkadulle
Aulis Lundell Oy avaa showroomin Helsingin keskustaan. Esille on saatu kattavasti koko Aulis Lundell Oy:n tuotanto. Uusissa tiloissa tutustut muun muassa Liune-ovituotteisiin sekä aivan uusiin moduulirakentamisen ratkaisuihin.Showroom avataan Autotaloon, entiseen Rakennustiedon tilaan Runeberginkatu 5:ssä. Showroom on auki maanantaista perjantaihin ja halutessasi voit sopia myös henkilökohtaisen tapaamisen.
20095_17001.jpg
Fenestran asennusnäytös
Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.Asennusnäytöksessä näet, miten kätevää ja nopeaa nykyaikainen ikkuna-asennus on. Saat myös tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä! Samalla saat asiantuntijoiltamme hyödyllisiä vinkkejä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton