Liukuovi säästää seinätilaa

Tiesitkö että väliovi voi olla taideteos tai se voi liukua näkymättömiin? Kotimaiset Liunen ovet mullistavat tilankäytön ja antavat vapauden sisustaa kodin kaikki tilat.

Eleetöntä tyylikkyyttä kotimaisilla Liune-ovilla.Eleetöntä tyylikkyyttä kotimaisilla Liune-ovilla.

Liune-ovi tuo lisätilaa asumiselle ja eristää ääntä

Kun kaikki asuintila pitää saada käyttöön, jotkut asiat täytyy ajatella uudelleen. Seinän sisään liukuvalla väliovella saadaan kunkin oviaukon viereen jopa noin kolme neliötä lisää hyödynnettävää asuintilaa. Liunen väliovi toimii paremmin kuin kääntyvä väliovi myös ääniteknisestä näkökulmasta; massiivinen ovi eristää ääntä 30% kenno-ovea enemmän. Seinän päälle asennettavat koristeovet eli niin sanotut pintaliukuovet sen sijaan eivät eristä ääntä juuri verhoa paremmin, joten liukuovillakin on eroja.

Valoaukollinen Liune on kaunis tilanjakaja.Valoaukollinen Liune on kaunis tilanjakaja.

Liune-ovien vapauttama lisätila antaa sisustusarkkitehtuurille uuden ulottuvuuden. Seinän sisään liukuvat väliovet on totuttu yhdistämään arjen toiminnallisuuteen ja esteettömään asumiseen, mutta Liunen ovilla voi myös sisustaa yksilöllisesti. ”Perinteisten” valkoisten ovien tai lasiovien rinnalla mallistostamme löytyy mm. Liune by Johanna Oras-taideovia, ja My Liune-mallisto, jossa oven pintaan saa vaikka oman kuvansa. Oven kokoiset taideteokset tulostetaan korkealuokkaisella Backlight-lasertekniikalla suoraan oveen tai vaihdettavaan magneettilevyyn. Kuvalevy on helppo irrottaa ja kiinnittää, joten sen voi halutessaan vaihtaa tai ottaa mukaan muuttaessaan. Teoksen saa halutessaan myös printattuna suoraan sileään puu-, tai lasioveen.
Katso lisää ovimallistostamme: www.liune.fi/tuotteet

Väliovi voi olla uniikki.Väliovi voi olla uniikki.
Liune by Johanna Oras -taideovimallisto on laaja.Liune by Johanna Oras -taideovimallisto on laaja.

Teräksen pieni hiilijalanjälki – Liunen etu

Kotimaisen Liunen sydämenä on lujasta rakenneteräksestä valmistettu runko. Tämä ainutlaatuinen, mallisuojattu elementti on jo tehtaalla valmiiksi hitsattu, joten se poikkeaa kaikista muista markkinoilla olevista seinän sisään liukuvien väliovimerkkien elementeistä.

Teräs materiaalina sopii täydellisesti asuntorakentamiseen, sillä se on kevyt, kestävä ja täysin kierrätettävä. Liunen teräselementissä on mukana kierrätysterästä. Kasvanut ympäristötietoisuus on ilahduttavaa, ja olemme ylpeitä siitä, että pystymme antamaan nyt myös Liune-tuotteille EPD- eli ympäristöselosteet.

Lue lisää: www.liune.fi

Liune-ovet saatavilla myös Rakentaja.fi Verkkokaupasta.
Tutustu tuotteisiin

Ainutlaatuinen mallisuojattu elementtirunko on valmiiksi hitsattu ja takuulla kestävä.Ainutlaatuinen mallisuojattu elementtirunko on valmiiksi hitsattu ja takuulla kestävä.

Mikä Liune?

Liune on seinän sisään liukuva väliovikokonaisuus. Tuoteperhe tehdään kotimaassa laadukkaista sisäilmaluokitelluista rakennusmateriaaleista, asennusvalmiit elementit valmistetaan ce-merkityistä teräsrangoista. Ratkaisun etuja ovat parempi ääneneristävyys, nopea asennus ja toimitus, hyvä asennusergonomia sekä mittatarkka rakenne. www.liune.fi


 
Päivitetty
24.3.2021