Keittiön parhaat innovaatiot

Keittiön toiminnallisuudet kehittyvät koko ajan. Uudet innovaatiot lisäävät keittiön käyttömukavuutta, tehostavat ja helpottavat toimintoja sekä tuovat lisää tilaa säilytykseen, jopa sinne, mistä et uskoisi tilaa löytyvänkään! Mikä seuraavista innovaatioista on suosikkisi?

Sokkelilaatikko

Keittiön yksi turhimpia tiloja on sokkeli, eli kaappien alareunan ja lattian väliin jäävä tila. Sokkelilaatikolla tämäkin tila tulee hyödynnetyksi! Vinkki: säilytä täällä vaikkapa peltejä, isoja tarjoilulautasia, pilttipurkkeja, säilytysrasioita tai varta vasten laatikkoon sopiviksi suunniteltuja keittiötikkaita.

Klaffi-kaappi

Loppuuko tila pienestä keittiöstä? Klaffi-kaapista loihdit pöydän esille käden käänteessä! Seinälle asennettava Klaffi-kaappi avautuu ruoka- tai työpöydäksi tarvittaessa, ja kaapista löytyy säilytystilaa hyllyinä, lokeroina ja taskuina. Vinkki: Klaffi ei ole vain keittiön kaluste, se tuo muuntautuvaa työ- ja säilytystilaa myös olohuoneeseen, lastenhuoneen tai vaikkapa kesämökille.

Plussa-kaappi

Pienen keittiön tilaihme on myös Plussa-kaappi. Nerokas, pyörillä varustettu apukaappi tuo hetkessä lisää pöytä- ja työtasotilaa. Plussa-kaappiin kätkeytyy myös runsaasti säilytystilaa. Yksiköstä löytyy ulosvedettävä laatikko sekä tilava taso astioille ja paljon tilaa vieville tavaroille.

Sound Unit

Tuo musiikki keittiöön! Kalusteisiin integroitu Sound Unit -audiojärjestelmä toimii kätevästi bluetoothilla. Soita lempikappaleitasi kokatessasi tai tuo bileet keittiöön.

Peggi-päätylevy

Lisää tilaa saat, kun hyödynnät komeroista ja kaapistoista myös päädyt. Peggin hyllyihin, koukkuihin, tankoihin ja kiinnitysmagneetteihin ripustat keittiövälineitä tai vaikkapa mausteita juuri siihen käden ulottuville esille. Vinkki: Peggin voi asentaa myös vapaalle seinälle ja asennus onnistuu helposti jälkikäteenkin.

Found-seinäkaappi

Piiloon ja esille. Found on seinäkaappi, jonka takaosasta laskeutuu sähköisesti nappia painamalla avolokerikko välitilaan. Lokerikkoon saat kätevästi keittiön pienempiä esineitä, kuten mausteita, veitsiä, keittiövälineitä tai vaikkapa viinipulloja. Tavarat saa yhtä nopeasti piiloon kuin ne on laskettu esillekin.

Urban nouseva kulma

Toinen sähköisesti toimiva piiloon-esille-toiminnallisuus on kätevistä kätevin innovaatio; napin painalluksella nouseva ja laskeva kulmamekanismi. Kulmien hyödyntäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa – ja hauskaa!

Urban Garden

Perusta keittiöön oma yrttitarha! Mikäpä olisi parempaa lähiruokaa kuin poimia yrtit ja vaikkapa chilit suoraan pöytäkaapista. Urban Garden yrttikehikko kasvivaloineen antaa suotuisat kasvuolosuhteet pitkin vuotta ja tuo lisäksi näyttävää vihreyttä keittiön sisustukseen. Bon appetit!

Urban-vihanneslaatikko

Vähennä hävikkiä! Oikein säilytettyinä raaka-aineet säilyttävät tuoreutensa ja makunsa ja ruoan hävikki vähenee. Urban-vihanneslaatikko on paitsi tyylikäs myös erityisesti hygieeninen säilytystila vihanneksille ja hedelmille. Vinkki: laatikko sopii hyvin myös leivän säilytykseen.

Pocketti-aamiaiskaappi

Aamiaiskaappi on yksi keittiön halutuimmista ominaisuuksista. Kaappiin sijoitat aamiaistarvikkeiden lisäksi vaikkapa usein työtasolla tiellä olevat pienkoneet, kuten leivänpaahtimen ja kahvinkeittimen. Ne saa näppärästi ovien taakse piiloon silloin, kun niitä ei käytetä. Pocketti-kaapin kätevä ominaisuus on sivuille liukuvat ovet, jotka eivät ole tiellä ovien auki ollessa.  

Taittuva korimekanismi

Olet varmaankin kuullut apteekkikaapista, mutta tämä innovaatio on vielä kätevämpi. Taittuva korimekanismi tuo kaiken käden ulottuville, kun avaat komeron. Kaapin perälle ei voi enää jäädä mitään, mitä et näkisi.

Stage-hylly

Stage-avohyllykkö on seinälle tai työtasolle sijoitettava kehikko, joka muuntautuu omaan käyttötarkoitukseen sopivaksi erilaisilla varusteilla. Stageen voit sijoittaa astioita, kauniita esineitä tai mauste- ja yrttiruukkuja. Vinkki: vaihtele sisältöä vuodenaikojen mukaan!

Innovaatiot on poimittu Keittiömaailman A la Carte- ja Petra-keittiöiden mallistoista. Lue ratkaisuista tarkemmin ja tutustu myös muihin innovaatioihin: keittiomaailma.fi/tuotteet/keittioinnovaatiot

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Päivitetty
19.10.2020