Mistä löytyy kestävä sadevesijärjestelmä?

Sadevesijärjestelmien yleisimpiä ongelmia ovat vuotavat ja roikkuvat rännit. Puutteellinen tai viallinen järjestelmä saattaa johtaa jopa talon homevaurioihin. Lindab Rainline on Sadevesijärjestelmä, joka kestää kovaakin rasitusta. Se on ammattilaisten kehittämä - ammattilaisten käyttöön.
 

Lindab Rainline sadevesijärjestelmä Lindab Rainline sadevesijärjestelmä 

Puhki ruostuminen​​​​​​​

Materiaalivalinnassa maksaa vaivan olla tarkkana. Lindab sadevesijärjestelmä on vahvistettu teräsytimellä ja se kestää kuormitusta kuten painavaa lunta ja jäätä talvella. Kuosinsa pitävät rännit eivät siis murru helposti eivätkä näin pääse altistumaan ruostumiselle. Myös sinkitys suojaa putkia ruostumiselta sekä antaa suojaa naarmuuntumista vastaan.
 

Asennusvirheiden välttäminen​​​​​​​

Asennusvirheet on helppo välttää kun asentaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Fiksun tuotekehityksen ansiosta sadevesijärjestelmä voidaan asentaa paikoilleen ilman erikoistyökaluja, niittejä ja saumausaineita.

Sadevesijärjestelmämme ovat suunniteltu siten, että asentaminen olisi mahdollisimman yksinkertaista järjestelmän kestävyyden kärsimättä.

Asennukseen tarvitaan ainoastaan perustyökaluja kuten vasaraa, vatupassia, pihtejä sekä porakonetta. Lisäksi tarvitset koukuntaivuttimen lattarautakoukkujen taivuttamiseen.

Asennusvideon avulla asennat järjestelmän oikein

Talviset lumi- ja jääkuormat​​​​​​​

Talviset lumi ja jääkuormat rasittavat erityisesti sadevesijärjestelmiä ja varsinkin järjestelmien kiinnityskoukkuja. Lindab Rainlline järjestelmässä onkin kiinnitetty erityistä huomiota kestävyyteen. Myös asennus koukuilla on tehty erityisen helpoksi säädettävillä pikakoukuilla. Koukkujen kiinnitykseen tarvittavat rst-ruuvit tulevat paketin mukana. Näin vältyt vääriltä ruuvivalinnoilta.
 

Rainlinella on hyvä lumi ja jääkuorman kestoRainlinella on hyvä lumi ja jääkuorman kesto

Vuotavat saumat​​​​​​​

Vuotavat saumat on helppo estää hyvillä ja pitävillä saumojen tiivisteillä. Lindab on suunniteluut Rainline järjestelmään pitävät liitoskappaleet ja saumat. Esimerkiksi kouruliitos on tiivistetty pitävällä ja kestävällä EPDM-kumiseoksella koko matkalta ja liitoksen varmistettu pitävillä ja helppokäyttöisillä näpsäytyslukoilla.
 

Rännikaivojen tukkeutuminen​​​​​​​

Kourut täyttyvät syksyisin puiden lehdistä ja tukkivat rännikaivot. Tämä on helposti estettävissä erilaisilla Rainline järjestelmän sihdeillä. Sihdit erottelevat lehdet pois ja malli SL S puhdistuu jopa automaattisesti. Lindabin järjestelmästä löytyy myös jalkarännisuppilo, joten erillisiä rännikaivoja ei ole tarvetta ostaa.
 

DVSIL-sihvilä, Itsepuhdistuva lehtisuodatin, RT-lehtisihvilä, SLS-lehtisihviläDVSIL-sihvilä, Itsepuhdistuva lehtisuodatin, RT-lehtisihvilä, SLS-lehtisihvilä

5 vinkkiä sadevesijärjestelmän valintaan

  1. Valitse kestävä materiaali
  2. Tarkista liitoskappaleiden pitävyys
  3. Huomioi asennuksen helppous
  4. Tilaa kaikki tarvikkeet samasta paikasta
  5. Hanki kaikki työkalut valmiiksi

Skandinavian suurin​​​​​​​

Lindabilla on pitkä kokemus sadevesijärjestelmien valmistamisesta ja tuotteita on kehitetty jo vuosikymmeniä. Lindab on Skandinavian suurin sadevesijärjestelmien valmistaja ja yhteistyö alan ammattilaisten kanssa takaa mahdollisuudet järjestelmien pitkäjänteiseen kehittämiseen. Voit siis luottaa, että Lindabilta saat huippulaadukkaat rännit ja asennustarvikkeet.
 

Ongelmia sadevesijärjestelmän kanssa?

Sädevesijärjestelmät suunnitellaan aina tapauskohtaisesti. Pyydä lisätietoja ja jätä yhteydeottopyyntö lomakkeella.

Jätä yhteydenottopyyntö >>
 
Julkaistu
4.3.2020