Löytyisikö sinunkin unelmakotisi Kastellin Kuori-mallistosta?

Kastellilla on 30-juhlavuosi käynnissä ja Kuori on Kastellin juhlavuosimallisto. Kodit ovat kauniita ja käytännöllisiä, moderneja ja ajattomia – aivan kuten suomalaiset toivovat ja Kuori-malliston yksikerroksinen 135-malli tuli kolmanneksi Rakentaja.fi-sivun ”Unelmien koti”-äänestyksessä.
 

Äänestykseen vastanneet henkilöt olivat mielissään Kuori-malliston suomalaisesta ja silti modernista ulkonäöstä, hyvästä tunnelmasta ja avarasta pohjaratkaisusta. Myös valoisuus koettiin tärkeänä elementtinä Kuori-kodissa. Äänestykseen vastanneet henkilöt olivat mielissään Kuori-malliston suomalaisesta ja silti modernista ulkonäöstä, hyvästä tunnelmasta ja avarasta pohjaratkaisusta. Myös valoisuus koettiin tärkeänä elementtinä Kuori-kodissa. 

Kuori-talo on haavetalo - koko elämä

Designtuotteena Kuori miellyttää persoonallisesta kokonaisuudesta kiinnostuneita talonrakentajia.Designtuotteena Kuori miellyttää persoonallisesta kokonaisuudesta kiinnostuneita talonrakentajia.

– Kuori on puurakentamisen taidonnäyte, jonka poikkeuksellinen yleisilme ja kattolinja säväyttävät, toteaa Kastelli-kauppias Tomi Ikonen Vantaalta.

Jos vertailee Kastelli-talojen hintoja, niin Kuori ei ole tyypillinen ensiasunto tai edullisin talopakettivaihto, mutta varmasti kohderyhmälleen tarkoin suunniteltu, kestävä unelmien koti, jossa viihtyy varmasti koko elämänsä ajan.

– Arkkitehtuurinsa ansiosta Kuori-talot myös näyttävät sisätilojaan suuremmilta. Monella Kuori-talon ostajalla on aikaisempaa kokemusta rakentamisesta ja Kuori on haavetalo, josta on unelmoitu koko elämä, Ikonen lisää. 

Kuori-kodissa saa "elää omassa rauhassa" sisäpihan ansiosta

Kuori-malliston kodit on suunniteltu niin, että piha kuuluu osaksi taloa. Kuori-kodit sopivat useimmille tonteille, muodostaen suojaisan sisäpihan ja luoden omaa rauhaa ja yksityisyyttä. Kuori-koti on suojaisa, vaikka tontilla olisi muuten vähän näkösuojaa.

– Kuori-talo kehystää tonttia luontevalla tavalla, kertoo Kastelli-kauppias Sarita Karjalainen Oulusta.

Kuori 125Kuori 125

– Ylväs ja pelkistetty ulkomuoto kiinnittää huomion ensimmäisenä, mutta myös tilaratkaisut miellyttävät monia. Esimerkiksi eteisestä avautuu näköala läpi koko talon, ja yksi makuuhuone sijaitsee omassa rauhassaan, Karjalainen lisää. 

Kaksikerroksiset Kuori-kodit ovat ylellisiä kaiken kokoisina ratkaisuina

Kuori-koti 150/181, tässä Kuori-kodissa on neljä makuuhuonetta ja isojen ikkunoiden myötä valoisat huoneet ja upeat näkymät ympäristöön.Kuori-koti 150/181, tässä Kuori-kodissa on neljä makuuhuonetta ja isojen ikkunoiden myötä valoisat huoneet ja upeat näkymät ympäristöön.


Kuori-taloja on valittavana useita kokovaihtoehtoja aina kahden makuuhuoneen pikkukodista suuren perheen tarpeisiin. Ylelliset kaksikerroksiset Kuori-talot ovat Kastellin uutuus. Kuori-taloissa on korkealle kaartuva katto, joka laskeutuu ensimmäisen kerroksen korkeuteen. Portaikoissa jatkuu sama holvimainen tunnelma. 

– Yläkerran makuuhuoneiden yhteydessä on parveke suojassa talon kuoren alla. Yksi makuuhuone löytyy myös alakerrasta. Pienemmässä kaksikerroksisessa Kuori-talossa on moderni käyttöullakko ja suuremmassa puolestaan ylellinen walk-in-vaatehuone, jonka läpi pääsee kylpyhuoneeseen, kertoo malliston suunnitellut arkkitehti Eevamaria Timlin.

Katso esite>>

Tilaa Talokirja 2019-2020>>

Ekologinen koti on monelle sydämen asia

Kastelli-talot ovat kautta aikojen olleet energiatehokkaita ja suomalaiseen makuun sopivia koteja, mutta etenkin uudessa juhlavuoden Kuori-mallistossa on ajateltu ympäristöä. Kuori-malliston kodeissa neliömäärät ovat maltillisia ja kohtuullisia, jolloin energiatehokkuus parantuu ja Kuori-koti on ekologinen myös rakenteellisesti. Muun muassa korkea katettu terassi on talolle luonteva jatke ja energiatehokkuuden kannalta tärkeä yksityiskohta.

– Talon suuret ikkunat ovat terassin katoksen suojassa, joten aurinko ei paista suoraan olohuoneeseen kuin keväisin ja syksyisin. Kesällä päivänvaloa pääsee sisään vain epäsuorasti terassin kautta, mikä vähentää koneellisen jäähdytyksen tarvetta, Ikonen sanoo.

Kuori-mallisto on asiakkaiden mielestä ollut hyvin tyylikäs esimerkiksi katettujen sisääntulokäytäviensä ansiosta. Ja malliston pelkistetty muotokieli ja ympäristöystävälliset kokonaisratkaisut huokuvat Kastellin ympäristötietoisuudesta ja kiinnostuksesta suomalaisiin perinteisiin ratkaisuihin. 

– Malliston skandinaavisuus, runsas puunkäyttö ja luonnonmukaiset värisävyt sopivat suomalaiseen makuun, Karjalainen kiteyttää.

Luonnonvalo pääsee monin paikoin huoneisiin luoden ihanan tunnelman kotiisi läpi vuoden.Luonnonvalo pääsee monin paikoin huoneisiin luoden ihanan tunnelman kotiisi läpi vuoden.

Kuori-malliston taloja on esillä myös Tuusulan asuntomessuilla kesällä 2020

Tuusulan asuntomessuilla tulee olemaan esillä kaksi Kastellin Kuori-malliston taloa. Mallit ovat Kuori 115/135 ja 125/150.  

Kuori 115/135 on talo monen makuun - kompakti ja kodikas.Kuori 115/135 on talo monen makuun - kompakti ja kodikas.
Kuori 125/150-mallissa on kolme makuuhuonetta ja kaksi vaatehuonetta suurperheenkin tarpeisiin vastaten.Kuori 125/150-mallissa on kolme makuuhuonetta ja kaksi vaatehuonetta suurperheenkin tarpeisiin vastaten.
Kuori 115/135-mallissa on kolme makuuuhuonetta ja hulppean kokoinen oleskelutila keittiöineen ja ruokailutiloineen.Kuori 115/135-mallissa on kolme makuuuhuonetta ja hulppean kokoinen oleskelutila keittiöineen ja ruokailutiloineen.

Haluaisitko sinäkin käpertyä omaan Kuoreesi?

Tutustu lisää Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

Kastelli - Talovertailu.fi

Onhan sinullakin jo Kastellin uusi talokirja 2019-2020? Tilaa tästä omasi!

 
Julkaistu
16.12.2019